PREDATOR GD711

VERBREED JE HORIZON

Til je games naar een hoger niveau met de HDR10-compatibele LED-projectie in 4K UHD van de GD711 en ga op volle snelheid in FHD met een snelheid tot 240 Hz op de pc1. Je kunt ook kiezen uit verschillende modi die een variabele vernieuwingsfrequentie ondersteunen1,2 voor zowel pc’s als next-gen consoles1. Nu kun je gamen met beeld van bioscoopkwaliteit.

ZIE HET ALLEMAAL HAARSCHERP

Neem afscheid van je tv en transformeer elke ruimte in een gameparadijs met precies de juiste hoeveelheid home cinema. We zijn ervan overtuigd dat je met een scherm van 750 cm in 4K UHD (hoewel we 188 cm bij 2 m aanbevelen) je graag wilt zien wat deze projector allemaal nog meer kan.

 • 3840 x 2160

  4K UHD

  LED-projector

 • Tot

  750 cm

  Projectieschermformaat

 • Tot

  4000 LED

  Lumen

 • 4:3 en

  16:9

  Beeldverhouding

DIE KLEUREN!

Kies waar mogelijk altijd voor de kleurruimte Rec. 709. Deze internationale HDTV-standaard garandeert een nauwkeurige kleurreproductie van bioscoopkwaliteit – precies zoals de regisseur het heeft bedoeld. En met onze uitstekende contrastverhouding, HDR10-compatibiliteit en DynamicBlack™ technologie zul je zien hoe goed projectoren er al in slagen om de bioscoop in huis te brengen.

 • 125% REC. 709

  Kleurruimte1

 • 2.000.000:1

  Contrastverhouding

 • HDR10

  Geschikt

ALLEEN SNEL IS GOED GENOEG

Als je pc de framerate aankan, kun je op je pc tot 240 Hz1 halen bij 1080p1 in de modus voor een hoge framerate1. Maar je kunt ook 120 Hz1,2 halen bij 1080p op de nieuwste consoles met de modus voor een variabele vernieuwingsfrequentie1. De variabele vernieuwingsfrequentie1 zorgt dat je gameplay vloeiend en hapervrij is. De vernieuwingsfrequentie van je beeldscherm wordt gesynchroniseerd met de uitvoer van je console of pc, zodat de visuals worden verbeterd doordat vertraging en/of trillingen worden verminderd of geëlimineerd.

 • Tot

  240 Hz

  1080p op pc

 • Tot

  120 HZ

  1080p op consoles1,2

 • Ondersteunt

  VRR

  Variabele vernieuwingsfrequentie1,2

KIES JE MODUS

In de gamemodus worden beelden nauwkeurig afgestemd op hoe je je game wilt zien. Verbeter het contrast en de donkere niveaus om jezelf onder te dompelen in de omgeving of om vijanden te zien die proberen uit het zicht te blijven. Een extra voetbalmodus verbetert ook de helderheid, verzadiging, scherpte en gamma in de lichte scènes voor bijzonder levendige beelden.

 • GAME DONKER

   

 • GAME LICHT

   

 • VOETBAL

   

DRAADLOZE SMARTPROJECTOR

De Predator GD711 werkt met meerdere audiovisuele platformen3 om je de beste audiovisuele ervaring te bieden. Bovendien kun je eenvoudig verbinding maken met verschillende apps. Geniet nog gemakkelijker van je favoriete programma's dankzij de optie om draadloos verbinding te maken, een luidspreker van 10 W en een antimicrobiële afstandsbediening.

 • KIES VOOR DRAADLOOS4

  Koppel apparaten eenvoudig en zonder gedoe met kabels dankzij de draadloze dongle

 • 10W-LUIDSPREKER

  Genoeg geluid, of je nu wilt gamen of van je nieuwste programma wilt genieten.

 • ANTIMICROBIËLE AFSTANDSBEDIENING

  De antimicrobiële oplossing met zilverionen is getest voor ISO 22196:2011 en heeft een consistente reductie van de ophoping van microben laten zien.

GEMAAKT OM MEER TE DOEN

De Predator GD711 is ontworpen voor eenvoudige installatie en 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruik. Hij biedt tal van functies en technologieën om de CO₂-voetafdruk te verkleinen en de levensduur van de projector te verlengen.

 • AUTOMATISCHE KEYSTONE-CORRECTIE

  Dankzij de automatische verticale keystone-correctie compenseert de projector automatisch trapeziumvormige vervorming als de projector niet correct is geplaatst.

 • 2D KEYSTONE

  Hiermee kunnen zeer fijne horizontale en verticale aanpassingen worden gemaakt, voor de juiste rechthoekige vorm aan beide kanten van het beeld

 • AC POWER ON

  Met de functie AC Power On kan de projector automatisch worden ingeschakeld, bijvoorbeeld wanneer het licht wordt ingeschakeld in de ruimte waarin de projector zich bevindt.

 • HDMI POWER ON

  Met de functie HDMI Power On kan de projector automatisch worden ingeschakeld wanneer er via HDMI of VGA een signaal wordt ontvangen.

 • 24/7 GEBRUIK

  Projecteer non-stop met ondersteuning voor langdurig of continu gebruik.

 • COLORSAFE II

  Garandeert consistente, prachtige en natuurlijke kleurprojectie gedurende de hele levensduur van de projector dankzij de DLP® chip.

 • DLP® LINK™ 3D6,7

  3D-content kan worden overgebracht van geschikte afspeelapparaten zoals 3D Blu-ray-spelers, 3D set-top boxes en 3D-gameconsoles zonder dat er een extra pc nodig is.

 • LEVENSDUUR LED-LAMP

  Gebruik deze projector zo vaak en zo lang als je wilt. Met een levensduur van 30.000 uur heb je voorlopig geen vervanging nodig.

Kies je perfecte Predator GD711

Zoek een Predator GD711 op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid. Deze functie kan variëren, afhankelijk van de GPU of de functionaliteit van de gameconsole.
2 De vermelde vernieuwingsfrequentie is alleen beschikbaar bij HDMI 2.0-compatibele apparaten zoals de Microsoft Xbox Series X en Sony PlayStation 5 consoles.
3 De Aptoide-appmarktplaats is vooraf geïnstalleerd. Hier kun je apps zoals Smart YouTube, Netflix, etc. downloaden en installeren. Ook kun je verschillende video- en audiostreams draadloos afspelen. App-installatieservice, ondersteund door Aptoide.
4 Via de Miracast-app kun je het scherm van je Android of Windows apparaat draadloos naar de projector sturen. Voor iOS raadpleeg je de CollaVision (WPS) Wireless Projection Support-app.
5 De werking van de projector varieert afhankelijk van onder andere de productconfiguratie, de energie-instellingen en het gebruik.
6 Optionele 3D-bril vereist.
7 Ondersteunt een resolutie van maximaal 1080p.
8 De werkelijke levensduur van een projectorlamp varieert afhankelijk van het model en/of de regio en de gebruiksomstandigheden.