PREDATOR CONNECT W6D WIFI 6 ROUTER

TIL JE NETWERK NAAR EEN HOGER NIVEAU

Ga voor maximale netwerksnelheden en laagste netwerklatentie met de Predator Connect W6D WiFi 6 Tri-Band AX6000 router.

COMPONENTEN VAN TOPKWALITEIT

Minimaliseer traagheid, congestie en latentie met de hulp van de 2 GHz quad-core processor, 1 GB DDR4 RAM en maar liefst 4 GB ROM1.

EEN HYBRIDE NETWERK

Verbeter je bandbreedte met meerdere technologieën: de Hybrid Quality of Service – compatibel met de Intel® Killer™ Prioritization Engine1, ontwikkeld voor het detecteren en versnellen van netwerkverkeer voor optimale snelheid. En met Intelligent Device Recognition werkt de router met elk apparaat en elke app.

BOOST JE SIGNAAL

Kalibreer de dekking van je WiFi-signaal naar je pc door de antennes af te stemmen. De LED op de router geeft de signaalsterkte aan, waarbij blauw goed is, geel gemiddeld en rood natuurlijk slecht.

BEVEILIGING MET TREND MICRO™

Blijf online beschermd met de geïntegreerde Trend Micro™ Home Security Engine2 voor de levensduur van je W6D router. Vermijd schadelijke sites en potentiële netwerkaanvallen dankzij IoT Security Protection. Je kunt zo nodig zelfs functies voor ouderlijk toezicht inschakelen.

BREID JE NETWERK UIT

Neem vooral contact met ons op als je vragen hebt of als je je thuis- en/of zakelijke netwerk wilt uitbreiden. Scan gewoon de QR-code om de app te downloaden of klik op de link.

Kies je perfecte PREDATOR CONNECT W6D WIFI 6 ROUTER

Zoek een PREDATOR CONNECT W6D WIFI 6 ROUTER op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 Eén levenslange bescherming per Predator Connect W6D apparaat.