PREDATOR CONNECT
T7 WIFI 7 MESH

ALTIJD VERBONDEN

Ervaar het ultieme gamen op WiFi, zonder ethernetkabels. Game en stream met de enorme snelheid, superlage latentie en onwankelbare betrouwbaarheid van WiFi 7 dankzij de MLO en Multi-Link Mesh technologie.

UITMUNTENDE CONNECTIVITEIT

Ervaar het toppunt van gameprestaties met de baanbrekende mogelijkheden van WiFi 7, ontwikkeld voor razendsnelle gegevensoverdracht en minimale latentie. Met de kracht van WiFi 7 BE11000 profiteer je van ultraresponsieve gameplay met een eventuele latentie van maar 1 ms. Zo laat je de concurrentie ver achter je.

  • Inclusief

    320MHz-kanalen

  • Innovatief

    Multi-Link Operation

GROEN LICHT VOOR DRAADLOOS GAMEN

De dagen zijn voorbij dat je vastzat aan een kabel om te kunnen gamen. De komst van WiFi 7 en de MLO-technologie (Multi-Link Operation) betekent een revolutie in draadloos gamen. Door meerdere kanalen op verschillende banden te combineren, zorgt WiFi 7 voor een aanzienlijk lagere latentie en een flink hogere betrouwbaarheid. Je gamesessies verlopen dus vloeiend en zonder onderbrekingen.

HYBRID QoS

Verbeter je bandbreedte met meerdere technologieën: de Hybrid Quality of Service, compatibel met de Intel® Killer™ Prioritization Engine, en de ongekende snelheid van WiFi 7 voor topnetwerkprestaties. De Intelligent Device Recognition van de X7 kan prioriteit geven aan zowel apparaten als apps, zodat je altijd de snelste verbinding hebt voor je meest cruciale taken.

VERBETERDE MESHCONNECTIVITEIT MET MULTI-LINKTECHNOLOGIE

Ervaar mesh WiFi-prestaties van een hoger niveau met Multi-Link Mesh. Bij dit geavanceerde systeem kunnen mesh nodes verschillende verbindingen tegelijk gebruiken, wat de gegevensdoorvoer vergroot, latentie minimaliseert en interferentie tegengaat. Het resultaat is een stabieler en efficiënter netwerk dat aan de behoeften van het digitale leven voldoet.

BREID JE NETWERK UIT

Neem vooral contact met ons op als je vragen hebt of als je je thuis- en/of zakelijke netwerk wilt uitbreiden.

Kies je perfecte Predator Connect T7 WiFi 7 meshrouter

Zoek een Predator Connect T7 Wifi 7 meshrouter op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 WiFi 7-compatibele apparaten zijn vereist om van de vermelde snelheden/voordelen van WiFi 7 (802.1.1be) te profiteren.