Predator XB1

Gamen zonder compromissen. Superhoge vernieuwingsfrequentie en IPS1 kleuren in een opvallend, nieuw design.

Pixelpower

Vroeger ging kleur ten koste van snelheid, maar nu kun je gamen naar een hoger niveau tillen door middel van een adembenemend IPS1-scherm.

Het nieuwe soepel

Het nieuwe soepel is soepeler dan ooit. NVIDIA® G-SYNCTM maakt een eind aan haperingen en minimaliseert stotteren voor legendarische pc-gaming

Eye-tracking2

Kijk. Schiet. Maak af. Jouw ogen en intuïtie zijn jouw belangrijkste wapen. Ervaar de toekomst van gaming.

GEEN COMPROMISSEN

 • Voorkant

  Futuristische aluminium voet met matte afwerking en ZeroFrame-randen zijn een aanwinst voor je bureau.

 • Terug

  Opvallend ontwerp en ergonomische kantel-/hoogte-aanpassingen voor de ultieme gamingset-up.

U hebt de controle

Versla je vijanden met Predator GameView. Schieten met richtpunten en aanpasbare gameprofielen geven u de overhand in de strijd.

Snelle vernieuwing

Minimaliseer bewegingsonscherpte en raas door de ruimte met een standaardvernieuwingsfrequentie van 144 Hz. Dat is pas echt snel.

 • Kleurengamma

  sRGB

  100% dekking

 • Schermgrootte

  27 inch

  Plat

 • NVIDIA®

  ULMB

  Ultra Low Motion Blur

Vind de perfecte PREDATOR XB1 monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte PREDATOR XB1 monitor te vinden    1. IPS staat voor In-Plane Switching. Alle merken en productnamen die hierin worden vermeld, omvatten handelsmerken van hun respectieve bedrijven en worden uitsluitend gebruikt om de producten te beschrijven en te identificeren.
    2. 2015 Ubisoft Entertainment. Alle rechten voorbehouden. Assassin's Creed, Ubisoft en het Ubisoft logo zijn handelsmerken van Ubisoft Entertainment in de Verenigde Staten en/of andere landen.
    * Overklokken kan leiden tot flikkeren of andere nadelige gevolgen hebben, afhankelijk van de configuratie van het systeem dat op het beeldscherm is aangesloten. Ook kan het zijn dat de functionaliteit niet meer voldoet aan de specificaties van het beeldscherm. Mogelijk kunt u dergelijke effecten oplossen of verminderen door een lagere vernieuwingsfrequentie in te stellen.

1. IPS staat voor In-Plane Switching. Alle merken en productnamen die hierin worden vermeld, omvatten handelsmerken van hun respectieve bedrijven en worden uitsluitend gebruikt om de producten te beschrijven en te identificeren.
2. Specificaties kunnen per regio en model verschillen.