PREDATOR TRITON 300 SE

GEEN BEPERKINGEN MEER

De slanke Triton 300 SE in spartaanse stijl is een dunne gaminglaptop die speciaal is ontworpen voor multitasking, extreme prestaties en eindeloze creativiteit.

GA ALTIJD TOT HET UITERSTE

Door de nieuwste 12e generatie Intel® Core™ i7-processor kunt je probleemloos aan de slag: tegelijkertijd bewerken, opnemen, streamen en heerlijk non-stop gamen is geen uitdaging voor deze laptop. Je kunt ook genieten van het feit dat hij is voorzien van supersnelle M.2 PCIe Gen4-opslag.

 • Microsoft®

  WINDOWS 11 HOME

  Besturingssysteem

 • 12e generatie Intel® Core™

  CORE™ i7 PROCESSOR1

  14 Core1 (6P + 8E)1

 • NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 3070 Ti

  Laptop-GPU1

 • Tot

  32 GB

  DDR51 4800MHz1

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 30 SERIES

NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series Laptop-GPU's sturen 's werelds snelste laptops voor gamers en creators aan. Ze zijn voorzien van Ampere - NVIDIA’s RTX architectuur van de 2e generatie - voor de meest realistische beelden met ray tracing en geavanceerde AI-functies zoals NVIDIA DLSS. Max-Q technologieën gebruiken bovendien de kracht van AI voor dunne, krachtige laptops die sneller en beter zijn dan ooit.

 • EEN PRESTATIEBOOST DANKZIJ AI

  NVIDIA DLSS geeft games een snelheidsboost met een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Verfijn de instellingen en resolutie voor een nog betere visuele ervaring.

 • NOG MEESLEPENDERE ERVARING

  Ray tracing is de heilige graal van goed beeld. Het simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt om de meest realistische en meeslepende beelden te produceren voor gamers en creators, mogelijk gemaakt dankzij de RT-kernen van de 2e generatie.

 • VERMOGEN EN PRESTATIES GEOPTIMALISEERD

  NVIDIA Max-Q is een reeks technologieën die worden aangestuurd door AI en die ervoor zorgen dat dunne laptops hoge prestaties kunnen leveren.

EEN SCHERM BOORDEVOL MOGELIJKHEDEN

Dit scherm heeft het allemaal. De beeldverhouding van 16:10 is al meer dan voldoende voor al je werkbehoeften, maar komt pas echt tot zijn recht als je gaat gamen. Het is voorzien van de nieuwste NVIDIA® technologie, hoge vernieuwingsfrequentie en korte responstijden, zodat haperingen tot het verleden behoren.

 • 16 inch, 500 nits

  WQXGA1

  2560 X 16001

 • Tot

  240 HZ/3 MS

  Vernieuwen1 / Respons1, 2

 • Ondersteunt

  NVIDIA® G-SYNC®

  Technologie

 • Ondersteunt

  NVIDIA® ADVANCED OPTIMUS

  Technologie

MUX AAN, MUX UIT

Met de geïntegreerde MUX Switch-technologie (ook wel Dynamic Display Switching genoemd) schakel je de geïntegreerde grafische kaart uit voor nog betere prestaties tijdens het gamen. Dit gaat wel ten koste van de batterijduur. Als je NVIDIA Advanced Optimus ingeschakeld laat, kan de laptop naadloos en naar behoefte schakelen tussen de geïntegreerde of de aparte grafische kaart.

GEPERFECTIONEERDE KOELING

Met de Triton 300 SE gaminglaptop krijg je uitsluitend de beste, hypermoderne koeling – speciaal ontwikkeld voor maximale afvoer van warmte. Haal het maximale uit de ventilatoren voor superieure prestaties, of geniet op momenten waarop het er minder heet aan toegaat van de rust van de stille modus.

 • 89 bladen

  5E GENERATIE AEROBLADE™

  3D-ventilatortechnologie

 • Indium

  VLOEIBAAR METAAL

  Thermisch vet

 • Strategisch

  VORTEX FLOW

  Luchtstroomoptimalisatie

NEEM HEM OVERAL MEE NAARTOE

Deze laptop gaat gewoon overal met je mee naartoe. Hij is dun, zodat hij in bijna elke tas past en de volledig metalen3 behuizing past bij de zilveren uitstraling. En als je eens ergens belandt waar je geen stopcontact kunt vinden, houdt de accu van 99 Wh1 je aan de gang.

REKEN AF MET VERTRAGING

Met de Intel® Killer E2600 ethernetcontroller, Intel® Killer WiFi 6E AX1675i (en ondersteuning voor de nieuwste 6 GHz-frequentieband) heb je alle tools in handen om je online tegenstanders te verslaan.

ALLE POORTEN DIE JE NODIG HEBT

 

TOTALE BEHEERSING

Ga aan de slag met het RGB-toetsenbord met drie zones, open PredatorSense (via de altijd zo handige sneltoets) en pas het aan je specifieke voorkeuren aan. Geef je prestaties tijdens het gamen een boost met de eenvoudig bedienbare Turbo-toets

DTS:X® ULTRA

Maak van elke hoofdtelefoon en speakerset een geavanceerd 360° surround-soundsysteem waarmee je films, muziek en games met levensecht, ruimtelijk geluid ervaart.

Kies de perfecte TRITON 300 SE voor jou

Zoek een TRITON 300 SE op functionaliteit of bekijk de onderstaande producten.

Dit product is niet ontworpen voor het minen van cryptovaluta. Schade aan je product als gevolg van het minen van cryptovaluta of gerelateerde activiteiten is uitgesloten van de productgarantie.
De functies en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en vereisen mogelijk geschikte hardware, software of serviceactivering. De prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkel product of onderdeel kan volledig veilig zijn. © Intel Corporation. Intel, het Intel logo en andere Intel merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Andere namen en merken kunnen worden geclaimd als het eigendom van anderen.
© 2022 NVIDIA, het NVIDIA logo en Advanced Optimus, Ampere Architecture, Battery Boost, DLSS, GeForce RTX, G-SYNC en Max-Q Technologies zijn handelsmerken en/of geregistreerd handelsmerken van NVIDIA Corporation in de VS. en andere landen.
1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 - Non-native responstijd. Wordt gerealiseerd via LCD-overdrive-functie.
3 Alleen de covers van de bovenkant, de voet en de onderkant zijn van metaal. Het framegebied is van ABS-kunststof.