PREDATOR
TRITON 17 X

GRENZELOZE UITMUNTENDHEID

Geniet van ontgrendelde prestaties in een nachtzwarte CNC-gefreesde behuizing met de krachtige Triton 17 X met DLSS 3. Deze volwaardige i9 gaminglaptop kan elke taak, game of rendering aan.

ONGEZIENE PRESTATIES

Binnenin vind je de krachtigste hardware die momenteel voor laptops beschikbaar is. De 13e generatie Intel® Core™ i9 Processor1 met de nieuwe hybride prestatiearchitectuur zet een nieuwe standaard met tot wel 24 kernen en een maximale turbofrequentie van 5,40 GHz1.

 •  

  WINDOWS 11 HOME

  Besturingssysteem

 • Met de 13e generatie

  Intel® Core™
  i9-13900HX

  processor 1

 • Tot NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 4090

  Laptop-GPU1

 • RAM/SSD X2

  32 GB DDR5 / 4 TB

  DDR5 5600 MHz / PCIe Gen4

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 40 SERIES LAPTOPS

NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series Laptop-GPU's zijn ongeëvenaard snel voor gamers en creators. Ze worden aangedreven door de ultra-efficiënte NVIDIA Ada Lovelace architectuur, die zorgt voor een spectaculaire verbetering in prestaties en AI-ondersteunde graphics.

NVIDIA DLSS 3

DLSS 3 wordt aangedreven door de nieuwe 4e generatie tensorkernen en een Optical Flow Accelerator op GeForce RTX 40 Series GPU's, en maakt gebruik van AI om aanvullende hoogwaardige frames te creëren.

RAY TRACING

De Ada architectuur ontgrendelt alle mogelijkheden van ray tracing, een techniek die simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt. Ervaar ongelooflijk gedetailleerde virtuele werelden zoals nooit tevoren.

NVIDIA MAX-Q TECHNOLOGIES

NVIDIA Max-Q is een geavanceerde reeks technologieën die worden aangestuurd door AI en je systeem optimaliseren voor ultieme efficiëntie. Met als resultaat razendsnelle laptops die dun en stil zijn en een verbluffende accucapaciteit hebben.

PERFECT AFGESTEMDE EN MAXIMALE PRESTATIES

Met de grafische kracht tot wel 175 W1 van de NVIDIA® GeForce RTX™ 40901 overtreffen de prestaties van de Triton 17 X alle verwachtingen. Laat de nieuwste AAA-titels maar komen.

GEPERFECTIONEERDE KOELING

De Triton 17 X heeft de beste geavanceerde koeling en gebruikt drie ventilatoren, waaronder twee volledig metalen ventilatoren, zodat je profiteert van maximale prestaties.

 •  

  VAPOR CHAMBER

  Design

 • Dubbele

  5E GENERATIE AEROBLADE™

  3D ventilator met 89 bladen

 • Snelle koeling

  VLOEIBAAR METAAL

  Thermisch vet

 • Luchtstroomoptimalisatie

  VORTEX FLOW

  Met thermisch schuim

ONTWRIKBAAR DESIGN

Plaats je beide handpalmen op het toetsenbord, druk ze naar beneden en voel dat het niet doorbuigt. De CNC-gefreesde behuizing van de Triton 17 X, uit één stuk en met een afmeting van 19,9-21,9 mm, ziet er prachtig uit en zorgt voor betere koeling.

CNC-DESIGN UIT ÉÉN STUK

Ontwerp in een stijlvolle look met uitlaten voor extra ventilatie.

ZES SPEAKERS

Deze speakers zijn bekleed met mesh van 304 roestvrij staal en zijn rechtstreeks naar de gebruiker gericht.

FIJN GEGRAVEERD RGB LOGO

Details vallen altijd op. Je Predator laptop straalt.

DE MAGIE VAN MINI LED1

Trakteer je ogen op een nieuwe realiteit met het Mini LED-scherm1 van gaminglaptops. HDR komt tot leven dankzij lokale dimzones die voor een prachtig contrast zorgen in games, films en meer.

 • 17-inch

  WQXGA MINI LED1

  2560 x 1600

 • VESA

  DISPLAYHDR™ 10001

  Gecertificeerd

 • 1000 nits

  DCI-P3 100%1

  Kleurengamma

 • Dynamische achtergrondverlichting

  1000 zones1

  Lokale dimfunctionaliteit

NVIDIA® ADVANCED OPTIMUS

Deze NVIDIA technologie schakelt indien nodig dynamisch tussen de geïntegreerde grafische kaart en de aparte RTX laptop-GPU zonder dat opnieuw opstarten nodig is, om mogelijke dataknelpunten te verminderen.

NVIDIA® G-SYNC®

Voorzien van een NVIDIA G-SYNC processor voor een fantastische ervaring zonder haperingen, andere beeldproblemen of invoervertraging. Maakt gebruik van een variabele vernieuwingsfrequentie (VRR) voor kristalheldere beelden en gameplay.

VERNIEUWINGSFREQUENTIE VAN 250 HZ1

De indrukwekkende vernieuwingsfrequentie van de Triton 17 X maakt al je ervaringen vloeiend – van surfen op het internet tot razendsnelle AAA-titels.

WAT ZIT ER IN JE TOETSENBORD

Laat je laptop stralen met de per toets instelbare RGB-achtergrondverlichting, gebruik de sneltoets om de modus af te stemmen op je situatie (rust of gamen), en open PredatorSense™ met één druk op een toets.

Predator_Triton17_X_KSP07-1_PRE-KEY
PER TOETS INSTELBAAR

RGB-achtergrondverlichting

Predator_Triton17_X_KSP07-2_MODE
MODUS

Sneltoets

Predator_Triton17_X_KSP07-3_PREDATORSENSE
PREDATORSENSE™

Appsneltoets

PERSONALISEER MET PREDATORSENSE™

Met de gloednieuwe PredatorSense™ app pas je de instellingen precies aan op de prestaties die je wilt van deze laptop.

Predator_Triton17_X_KSP07-1_pulsar-lighting
PULSAR VERLICHTING

Stem de verlichting af op je eigen thema. Er zijn veel opties om te ontdekken, dus neem je tijd.

Predator_Triton17_X_KSP07-2_four-operation-modes
VIER BEDIENINGSMODI

Kies uit vier modi2: Stil, Gebalanceerd, Prestaties en Turbo (volledig overklokken, volledige ventilatoren). Gebalanceerd en ECO3 zijn ook beschikbaar bij gebruik met accu.

Predator_Triton17_X_KSP07-3_fan-control
VENTILATORBEDIENING

Kies tussen Auto, Max of creëer je eigen instelling. Doe een jas aan wanneer je alles volledig gebruikt.

Predator_Triton17_X_KSP09_A KILLER NETWORK
MINIMALISEER JE PINGS

Beschikt over de nieuwste netwerkoplossing: Intel® Killer™ E3100G Ethernet en Intel® Killer™ WiFi 6E AX1690i voor ongeëvenaarde snelheid.

Predator_Triton17_X_KSP09-1_FULL RANGE OF PORTS
COMPLETE SET POORTEN

Sluit al je randapparatuur aan op een van de vele poorten: 2x USB 3.2 Gen2, 2x Thunderbolt™ 4 USB-C en HDMI 2.1.

Predator_Triton17_X_KSP09-2_CARD READER READY
BESCHIKT OVER KAARTLEZER

Je hebt zelfs een Micro-SD™ 7.0-kaartlezer om snel foto's en video’s over te brengen, indien nodig!

Kies de perfecte TRITON 17 X voor jou

Zoek een TRITON 17 X op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

Dit product is niet ontworpen voor het minen van cryptovaluta. Schade aan je product als gevolg van het minen van cryptovaluta of gerelateerde activiteiten is uitgesloten van de productgarantie.
De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, evenals het HDMI-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.
De functies en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en vereisen mogelijk geschikte hardware, software of serviceactivering. De prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkel product of onderdeel kan volledig veilig zijn.
© Intel Corporation. Intel, het Intel logo en andere Intel merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Andere namen en merken kunnen worden geclaimd als het eigendom van anderen.
© 2023 NVIDIA, het NVIDIA logo en Ada Lovelace Architecture, DLSS, GeForce RTX, G-SYNC en Max-Q Technologies zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de VS. en andere landen.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 Deze vier modi vereisen dat de netadapter op de laptop wordt aangesloten.
3 Kan alleen worden geactiveerd wanneer de netadapter niet is aangesloten.