PREDATOR ORION X

VERMOGEN OM TE VERRASSEN

De Predator Orion X met DLSS 3,5 is ontworpen voor enthousiastelingen die op zoek zijn naar perfectie en geavanceerde technologie. De pc biedt een ongeëvenaarde game-ervaring voor mensen die graag sleutelen en hun systemen willen optimaliseren.

GAMEN ZONDER CONCESSIES

Het beste van het beste is een understatement als je een Intel® Core™ i9 14900KS-processor1 hebt, met P-kern turbo-kloksnelheden tot wel 6,2 GHz.

 •  

  WINDOWS 11 HOME

  Besturingssysteem

 • Tot Intel® Core™

  i9 14900KS

  Processor 1

 • Tot

  24 KERNEN

  8 P-kernen / 16 E-kernen

 • Tot

  150 W1 TDP

  Thermisch designvermogen

6,2 GHZ1 TURBO!

Til je kloksnelheid naar nieuwe hoogtes met Intel® Thermal Velocity Boost.

TOT 2 TB1 M.2-OPSLAG

Breng games over en krijg snel toegang met 2 TB aan M.2 PCIe Gen 4-opslag binnen handbereik.

TOT 64GB1 DDR5

Dit razendsnelle geheugen is ontworpen om je gameplay naar een hoger niveau te tillen en de grenzen van prestaties te verleggen.

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 40 SERIES

NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series GPU's zijn ongeëvenaard snel voor gamers en creators. Ze worden aangedreven door de ultra-efficiënte NVIDIA Ada Lovelace architectuur, die zorgt voor een spectaculaire verbetering van prestaties en AI-ondersteunde graphics. Ervaar levensechte virtuele werelden met ray tracing en FPS-games met ultrahoge resolutie en de laagste latentie. Ontdek revolutionaire nieuwe manieren om een ongekend snelle workflow te creëren.

 • Tot NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 40901

  GPU

 • Inclusief

  24GB GDDR6X

  Memory

 • Tot

  2,52 GHz

  Boost Clock

NVIDIA DLSS 3,5

DLSS is een revolutionaire doorbraak op het gebied van AI graphics die zorgt voor veel betere prestaties. DLSS 3,5 wordt aangedreven door de nieuwe 4e generatie tensorkernen en een Optical Flow Accelerator op GeForce RTX 40 Series GPU's, en maakt gebruik van AI om aanvullende frames te creëren en de beeldkwaliteit te verbeteren.

RAY TRACING

De Ada architectuur ontgrendelt alle mogelijkheden van ray tracing, een techniek die simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt. Met de kracht van laptops uit de RTX 40 Series en RT-kernen van de derde generatie kun je ongelooflijk gedetailleerde virtuele werelden zoals nooit tevoren ervaren.

NVIDIA REFLEX

NVIDIA Reflex en GeForce RTX 40-serie GPU’s l bieden de laagste latentie en de beste responsiviteit voor het ultieme competitieve voordeel. Reflex is gebouwd om de systeemlatentie te optimaliseren en te meten, helpt je sneller je doel te vinden en zorgt voor snellere reactietijden en de beste richtprecisie voor competitieve games

VERDER MET AI, SNELLER OP RTX

Ervaar verbeterde AI-prestaties op GeForce RTX™ en NVIDIA RTX™ GPU's.  Van meer creativiteit en productiviteit tot razendsnel gamen, de ultieme kracht van AI op Windows pc's vind je op RTX.

AI VOOR GAMEN

Til je game-ervaring naar een hoger niveau met RTX. De kracht van AI geeft je maximale prestaties in meer dan 300 games en apps dankzij DLSS 3.5.

AI WAARMEE JE CREËERT

Content maken wordt veel makkelijker met meer dan 100 AI-ondersteunde en RTX-versnelde creatieve apps, waaronder de suite Adobe Creative Cloud, Blender, Blackmagic Davinci Resolve of OBS Studio. Transformeer je workflows met de NVIDIA Studio-reeks van AI-tools en versnel je creativiteit met vernieuwende technologie van onder andere DLSS en OptiX.

AI VOOR PRODUCTIVITEIT

Stroomlijn je dagelijkse leven met versnelde RTX Gebruik AI om documenten en e-mails op te stellen, inhoud samen te vatten en nog veel meer. Geniet van kristalheldere gestreamde video's op populaire platforms zoals YouTube en Netflix, automatisch opgeschaald naar 4K resolutie met RTX Video Super Resolution. En profiteer van NVIDIA Broadcast voor verbeterde AI spraak- en videofuncties tijdens videovergaderingen.

BEHUIZING GEINSPIREERD DOOR EEN RUIMTESCHIP

Ga helemaal op in de 15,4 L strakke, futuristische behuizing van de Predator Orion X, zorgvuldig gemaakt om je het gevoel te geven dat je de leiding hebt over een ruimteschip in een sterrenstelsel hier ver vandaan.

 • Inclusief

  HOT-SWAPPABLE BAY

  M.2 SSD

 • Uitbreidbaar

  2X 2,5-inch SATA-HDD

  In zone 2

predator-desktop-orion-x-intelligent-zoning-for-easy-access
INTELLIGENTE ZONERING VOOR EENVOUDIGE TOEGANG

De binnenkant van de Predator Orion X is opgedeeld in verschillende zones voor de CPU, VGA, air boost en AIO-vloeistofkoeler, waardoor upgrades en onderhoud eenvoudig zijn.

predator-desktop-orion-x-machine-arm-like-headset-rest
HEADSETHOUDER ALS EEN MACHINE-ARM

De innovatieve headsethouder biedt stijl en gemak, zodat je headset altijd binnen handbereik is.

predator-desktop-orion-x-magnetic-front-cover
MAGNETISCHE VOORKLEP

De afneembare magnetische voorklep met een deurontgrendeling aan de binnenkant geeft je eenvoudig toegang tot je systeem.

ENORME GPU-KOELING

De GeForce RTX™ 40901,2 GPU is voorzien van een speciaal ontwikkeld, vloeistofgekoeld blok, waardoor je systeem koeler, efficiënter en stiller is dan een systeem zonder vloeistof.

240 MM AIO-VLOEISTOFKOELER1

In de compacte behuizing van 15,4 L zit een indrukwekkende AIO CPU-vloeistofkoeler1,2 met twee 120 mm-ventilatoren voor optimale koelprestaties bij oneindige gamesessies.

GEAVANCEERDE CONNECTIVITEIT

Ervaar razendsnelle, ononderbroken gameplay met de geavanceerde Intel® Killer E3100G met kabel en de Intel® Killer™ WiFi 6E AX211 met draadloze functionaliteit, die ervoor zorgen dat je altijd verbonden bent met de actie.

POORTEN AAN DE VOORZIJDE

Geen zin om achter je pc te reiken? Een USB 3.2 Gen1 Type-C, Gen1 Type-A, microfoon- en audioaansluiting staan tot je beschikking.

POORTEN AAN DE ACHTERZIJDE

Als je het niet erg vindt om wat verder te reiken, gebruik dan de USB 3.2 Gen2x2 Type-C, 3x USB 3.2 Gen2 Type-A1 en de onmisbare RJ45-poort.

PERSONALISEER MET PREDATORSENSE™

PredatorSense 4.0 Software: controleer, overklok1 en personaliseer aRGB-verlichtingskleuren met de intuïtieve en krachtige PredatorSense 4.0-software.

predator-desktop-orion-x-monitoring
BEWAKING

Snelheid en temperatuur

predator-desktop-orion-x-overclocking
OVERKLOKKEN

Verschillende bedieningsmodi

predator-desktop-orion-x-lighting
VERLICHTING

aRGB-geschikt

Kies de perfecte PREDATOR ORION X

Zoek een PREDATOR ORION X op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

Dit product is niet ontworpen voor het minen van cryptovaluta. Schade aan je product als gevolg van het minen van cryptovaluta of gerelateerde activiteiten is uitgesloten van de productgarantie.
De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, evenals het HDMI-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.
De functies en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en vereisen mogelijk geschikte hardware, software of serviceactivering. De prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkel product of onderdeel kan volledig veilig zijn.

© Intel Corporation. Intel, het Intel logo en andere Intel merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Andere namen en merken kunnen worden geclaimd als het eigendom van anderen.
© 2024 NVIDIA, het NVIDIA logo, Ada Lovelace Architecture, DLSS, GeForce RTX en Max-Q Technologies zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 Bijgevoegde specificaties, instelling en/of koeloplossingen zijn alleen beschikbaar op het model POX-955 Orion X.