PREDATOR ORION 5000

BRUTE KRACHT

De Orion 5000 met DLSS 3 ondersteunt niet alleen ARGB maar is bovendien een snelheidsduivel met een Intel® H7701 chipset en 13e generatie Intel® Core™ i7 processor1 en GeForce RTX™ 40 Series grafische kaart.

ONGEZIENE PRESTATIES

Trakteer jezelf op een nieuwe gaming-pc en de ultieme prestaties van de Orion 5000. Gamen, streamen, bewerken… Je doet het allemaal zonder problemen dankzij de 13e generatie Intel® Core™ i7 processor1 met de nieuwe hybride prestatiearchitectuur

 •  

  WINDOWS 11 HOME

  Besturingssysteem

 • Tot

  16

  kernen

 • Tot

  24

  threads

 • Tot

  64 GB DDR5

  4000 Mhz1

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 40 SERIES

NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series GPU's zijn ongeëvenaard snel voor gamers en creators. Ze worden aangedreven door de ultra-efficiënte NVIDIA Ada Lovelace architectuur, die zorgt voor een spectaculaire verbetering van prestaties en AI-ondersteunde graphics. Ervaar levensechte virtuele werelden met ray tracing en FPS-games met ultrahoge resolutie en de laagste latentie. Ontdek revolutionaire nieuwe manieren om een ongekend snelle workflow te creëren.

SNELLER LADEN, EERDER SPELEN

Met de M.2 PCIe 4.0 SSD's en SATA3 HDD kun je snel en eenvoudig tussen apps schakelen en apps laden. En met Gen5 aan de horizon kun je dankzij een uitbreidbare gaming-pc meteen aan de slag en upgraden wanneer het zover is.

 • Tot 2x

  1 TB M.2

  PCIe 4.0 NVMe SSD

 • Tot 2x

  3 TB HDD

  SATA3

ALLES BLIJFT KOEL

Een hoge framerate en toch lage temperaturen met de nieuwe ARGB Predator FrostBlade™ 2.0 ventilatoren. Elke ventilator heeft acht ARGB-LED's en maakt gebruik van statische druk om de luchtstroom te optimaliseren. Trillingen en geluid worden verminderd via gesealde rifle bearings en een nieuw gebogen ontwerp langs de uiteinden van de vinnen.

 • SPECIAAL ONTWORPEN

  Bionische bladen

 • RIFLE BEARING

  Geseald

 • ANTIVIBRATIE

  Rubberen padding

WEES TRANSPARANT

Gehuld in donker glas, plastic, metaal en mesh – de donkere behuizing in spartaanse stijl laat zich verlichten door prachtig ARGB-licht dat niemand kan missen. Openen en uitbreiden is gemakkelijker gemaakt dankzij het design waarvoor geen gereedschap nodig is. Bovendien beschermt het zijpaneel de interne onderdelen tegen elektromagnetische interferentie van buitenaf.

 • ZIJPANEEL DAT ELEKTROMAGNETISCHE INTERFERENTIE (EMI) VERMINDERT

   

 • DESIGN WAARVOOR GEEN GEREEDSCHAP NODIG IS

   

LICHT AAN

Stem je apparaat helemaal af op jouw stijl met ARGB-LED's op de juiste plaatsen in tot 16,7 miljoen kleuren. Gebruik Pulsar Lighting via PredatorSense™ om de verlichting naar hartenlust aan te passen. Kies voor iets eenvoudigs of juist complex en geniet van de levendige regenboog aan kleuren.

 • VENTILATOREN AAN DE VOORKANT

   

 • VENTILATOR AAN DE ACHTERKANT

   

 • CPU-VENTILATOR

   

 • LED'S OP HET MOEDERBORD

   

Orion_5000_AGW_KSP08
GEWOON AANSLUITEN

Of je pc nu op je bureau of op de vloer staat – soms is het gewoon vervelend als je weer aan de achterkant moet zijn. Gebruik nu eenvoudig de USB-poorten (3x Type-A en 1x Type-C) en handige audioaansluitingen aan de bovenkant.

Orion_5000_AGW_KSP11
KILLER ETHERNET

Met Intel® Killer E3100G 2,5G ethernetcontroller, Intel® WiFi 6E AX211 (Gig+)1 en Control Center 2.0 heb je alle tools in handen om je online tegenstanders te verslaan. Je verdient de ongekend lage latentie en de betrouwbare verbinding van Killer.

Orion_5000_AGW_KSP09
DTS:X® ULTRA

Maak van elke hoofdtelefoon en speakerset een geavanceerd 360° surround-soundsysteem waarmee je je favoriete films, muziek en games met levensecht, ruimtelijk geluid ervaart.

Kies je perfecte PREDATOR ORION 5000

Zoek een PREDATOR ORION 5000 op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

Dit product is niet ontworpen voor het minen van cryptovaluta. Schade aan je product als gevolg van het minen van cryptovaluta of gerelateerde activiteiten is uitgesloten van de productgarantie.
©2023 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo, NVIDIA Ampere, DLSS, GeForce en RTX zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en auteursrechten zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
De functies en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en vereisen mogelijk geschikte hardware, software of serviceactivering. De prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkel product of onderdeel kan volledig veilig zijn.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 Zijpaneel van gehard glas is optioneel. Het voorpaneel is van plastic.
3 WiFi 6E-compatibele apparaten zijn vereist om de vermelde snelheden/voordelen van WiFi 6E (802.11ax) te bereiken.