PREDATOR ORION 3000

COMPACTE KRACHTPATSER

Orion_3000_AGW_Main_2560
Met zijn strakke lijnen en kleine formaat lijkt de Orion 3000 onschuldig, maar van binnen is het een monster. Deze krachtige, compacte pc kan niet wachten om zijn 13e generatie Intel® Core™ i7 processor1 met de nieuwe hybride prestatiearchitectuur tot het uiterste te drijven.
 • windows 11
 • logo_11th_intel_i7
 • logo_Nvidia RTX
 • Frostblade_2.0_white
 • logo-dtsx

ONGEZIENE PRESTATIES

Gamen, streamen, bewerken… Je doet het allemaal zonder problemen dankzij de 13e generatie Intel® Core™ i7 processor1 met de nieuwe hybride prestatiearchitectuur en de GeForce RTX™ 3070 grafische kaart. Tel daar nog de razendsnelle DDR5 RAM bij op voor een van de hoogste laadsnelheden.

 •  

  WINDOWS 11 HOME

  Besturingssysteem

 • Tot

  16

  kernen

 • Tot NVIDIA®

  24

  threads

 • Tot

  64 GB

  DDR5 4000 Mhz1

Orion_3000_AGW_KSP01

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 30 SERIES

Deze GPU's bieden de ultieme prestaties voor gamers en creators. Ze worden aangedreven door NVIDIA's 2e generatie RTX Ampere architectuur, met nieuwe ray tracing-kernen, tensorkernen en streamingmultiprocessoren voor enorm verbeterde prestaties.

 •  

  EEN PRESTATIEBOOST DANKZIJ AI

  NVIDIA DLSS geeft games een snelheidsboost met een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Verfijn de instellingen en resolutie voor een nog betere visuele ervaring.

 •  

  NOG MEESLEPENDERE ERVARING

  Ray tracing is de heilige graal van goed beeld. De technologie simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt om de meest realistische en meeslepende beelden te produceren voor gamers en creators – en ook nog eens razendsnel dankzij de 2e generatie RT-kernen.

 •  

  DIRECTX 12 ULTIMATE

  De GeForce RTX grafische kaarten bieden geavanceerde DX12-functies zoals ray tracing en schakering met variabele rates die games tot leven brengen met ultarealistische visuele effecten en snellere framerates.

Orion_3000_AGW_KSP03

SNELLER LADEN, EERDER SPELEN

Met de M.2 PCIe 4.0 SSD's en SATA3 HDD kun je snel en eenvoudig tussen apps schakelen en apps laden. En met Gen5 aan de horizon kun je dankzij een uitbreidbare gaming-pc meteen aan de slag en upgraden wanneer het zover is.

 • Tot 2x

  1 TB M.2

  PCIe 4.0 NVMe SSD

 • Tot 2x

  3 TB HDD

  SATA3

Orion_3000_AGW_KSP04

ALLES BLIJFT KOEL

De Orion 3000 verdeelt de koeling tussen het CPU/GPU-gebied en de voeding/harde schijven. Deze schonere luchtstroom door het systeem wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe Predator FrostBlade™ 2.0 ventilatoren. Elke ventilator heeft vier RGB-LED's en maakt gebruik van statische druk om de koeling te optimaliseren. Trillingen en geluid worden verminderd via gesealde rifle bearings en een nieuw gebogen ontwerp langs de uiteinden van de vinnen.

Orion_3000_AGW_KSP05
 • Orion_3000_AGW_KSP05_1

  SPECIAAL ONTWORPEN

  Bionische bladen

 • Orion_3000_AGW_KSP05_2

  ANTIVIBRATIE

  Rubberen padding

WEES TRANSPARANT

Gehuld in donker glas2, plastic, metaal en mesh – de donkere behuizing in spartaanse stijl laat zich verlichten door prachtig RGB-licht dat niemand kan missen. De toevoeging van het optionele EMI-compatibele zijpaneel beschermt bovendien de interne onderdelen tegen interferentie van buitenaf.

Orion_3000_AGW_KSP06

LICHT AAN

Stem je apparaat helemaal af op jouw stijl met verlichting op de juiste plaatsen in tot 16,7 miljoen kleuren. Gebruik Pulsar Lighting via PredatorSense™ om de verlichting naar hartenlust aan te passen. Kies voor iets eenvoudigs of juist complex en geniet van de levendige regenboog aan kleuren.

Orion_3000_AGW_KSP07
 • Orion_3000_AGW_KSP07_1

  LICHTBALK

   

 • Orion_3000_AGW_KSP07_2

  VENTILATOR AAN DE VOORKANT

   

 • Orion_3000_AGW_KSP07_3

  VENTILATOR AAN DE ACHTERKANT

   

PREDATORSENSE™ – JIJ HEBT DE CONTROLE

 

Orion_3000_AGW_KSP08
 • Orion_3000_AGW_KSP08_1

  BEWAKING

   

 • Orion_3000_AGW_KSP08_2

  PULSAR VERLICHTING

   

 • Orion_3000_AGW_KSP08_3

  VENTILATORBEDIENING

   

Orion_3000_AGW_KSP09
GEWOON AANSLUITEN

Of je pc nu op je bureau of op de vloer staat – soms is het gewoon vervelend als je weer aan de achterkant moet zijn. Gebruik nu eenvoudig de USB-poorten (1x Type-A en 1x Type-C) en handige audioaansluitingen aan de bovenkant.

Orion_3000_AGW_KSP10
KILLER ETHERNET

Met de Intel® Killer E2600 ethernetcontroller, Intel® WiFi 6E AX211 (Gig+)1 en Control Center 2.0 heb je alle tools in handen om je online tegenstanders te verslaan.

Orion_3000_AGW_KSP11
DTS:X® ULTRA

Maak van elke hoofdtelefoon en speakerset een geavanceerd 360° surround-soundsysteem waarmee je je favoriete films, muziek en games met levensecht, ruimtelijk geluid ervaart.

Kies je perfecte PREDATOR ORION 3000

Zoek een PREDATOR ORION 3000 op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

Dit product is niet ontworpen voor het minen van cryptovaluta. Schade aan je product als gevolg van het minen van cryptovaluta of gerelateerde activiteiten is uitgesloten van de productgarantie.
©2023 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo, NVIDIA Ampere, DLSS, GeForce en RTX zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en auteursrechten zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
De functies en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en vereisen mogelijk geschikte hardware, software of serviceactivering. De prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkel product of onderdeel kan volledig veilig zijn.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 Zijpaneel van gehard glas is optioneel. Het voorpaneel is van plastic.
3 WiFi 6E-compatibele apparaten zijn vereist om de vermelde snelheden/voordelen van WiFi 6E (802.11ax) te bereiken.

Dit product is niet ontworpen voor het minen van cryptovaluta. Schade aan je product als gevolg van het minen van cryptovaluta of gerelateerde activiteiten is uitgesloten van de productgarantie.