PREDATOR BIFROST AMD RADEON RX 7600

GAME. STREAM. VOORUIT

Prestaties, beelden en efficiëntie bij games en streams zijn ongekend in 1080p met de AMD Radeon™ RX 7600 grafische kaart met RDNA™ 3 architectuur.

GEMAAKT VOOR GAMES

De AMD RDNA™ 3 architectuur beschikt over baanbrekende technologie voor ongekende prestaties, beelden en efficiëntie dankzij de geïntegreerde AMD RDNA™ 3 rekeneenheden, nieuwe AI-versnellers.

 • Tot

  2250 MHz

  GPU Boost Clock

 • Tot

  2655 MHz

  GPU Boost Clock

 • Tot

  18 Gbps

  Memory Clock

 • VRAM

  8 GB

  Capaciteit

HYBRIDE KOELING

De Predator BiFrost AMD Radeon RX 7600 maakt gebruik van hybride koeling met een combinatie van een axiale ringventilator en een blower-type ventilator. Warmte wordt zo snel en efficiënt uit de behuizing afgevoerd, weg van de GPU.

VERBETERDE STREAMINGKWALITEIT EN -PRESTATIES

Biedt verbeterde beeldkwaliteit tijdens streams en opnames dankzij de verbeterde AMD Radeon™ encoders. Ook Xilinx AI en contentadaptieve machine learning-technologie zijn in de AMD geïntegreerd.

ULTIEME TRANSCODERING

AMD SmartAccess Video technologie2 wijst videocoderings- en decoderingstaken1 gelijktijdig toe aan de grafische kaart van de AMD Ryzen™ processoren en de losse AMD Radeon™ grafische kaart.

OPTIMALISEER MET BIFROST

Houd je GPU en de ventilatorsnelheid in de gaten met de Predator BiFrost Utility app. Verder kun je de grafische instellingen optimaliseren om de prestaties te verhogen en te voldoen aan je game- of creatiebehoeften.

Kies je perfecte PREDATOR BIFROST RADEON RX 7600

Zoek een PREDATOR BIFROST RADEON RX 7600 op functies of blader door de onderstaande producten.

Dit product is niet ontworpen voor het minen van cryptovaluta. Schade aan je product als gevolg van het minen van cryptovaluta of gerelateerde activiteiten is uitgesloten van de productgarantie.
De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, evenals het HDMI-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.
DisplayPort en het DisplayPort logo zijn handelsmerken van de Video Electronics Standards Association (VESA) in de Verenigde Staten en andere landen.
Microsoft, Windows, Xbox en DirectX zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de VS en/of andere rechtsgebieden.
PCI Express en PCIe zijn geregistreerde handelsmerken van PCI-SIG Corporation.
Vulkan en het Vulkan logo zijn geregistreerde handelsmerken van de Khronos Group Inc. Overige namen zijn uitsluitend voor informatieve doeleinden vermeld en kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.
© 2023 Advanced Micro Devices, Inc. Alle rechten voorbehouden. AMD, het AMD logo met de pijl, Adrenalin Edition, FidelityFX, FreeSync, Infinity Cache, Radeon, Radiance Display, RDNA, Ryzen, Smart Access Memory en combinaties hiervan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc.
'Game Clock' is de verwachte GPU-clock bij het uitvoeren van standaard game-applicaties, ingesteld op standaard TGP (Total Graphics Power). Daadwerkelijke game clock-resultaten kunnen variëren.

'Boost Clock' is de maximale frequentie die kan worden bereikt op het moment dat de GPU zwaar wordt belast. De bereikte boost clock, frequentie en duurzaamheid variëren en zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder, maar niet uitsluitend: temperatuur en variaties in applicaties en belasting.

1 Versnelde videodecodering (met minimaal de HEVC (H.265), H.264, VP9, en AV1 codecs) is afhankelijk van en niet mogelijk zonder (installatie van) een compatibele mediaspeler. 
2 Slimme AMD technologieën, waaronder AMD SmartAccess Graphics, SmartAcess Storage, SmartAccess Video, SmartShift Eco en SmartShift Max, moeten mogelijk door de OEM of ontwikkelaar worden ingeschakeld en zijn alleen beschikbaar bij bepaalde configuraties. Geselecteerde aanvullende hardware van AMD is vereist.