PREDATOR BIFROST Intel® Arc™ A770 OC

SUPERIEUR GAMEN

Intel® Arc™ Graphics

Geniet van een geüpgrade pc met de nieuwste graphics dankzij de Predator BiFrost Intel® Arc™ A770 OC grafische kaart. De Predator is voorzien van een speciaal ontworpen koelsysteem en geïntegreerde AI-verbeterde Xe SS upscaling-technologie.

HOOGWAARDIGE GRAPHICS

Dankzij de nieuwe Xe cores met geïntegreerde Intel® XMX AI-mogelijkheden en geavanceerde 3D-versnellingshardware is de Xe HPG-microarchitectuur geoptimaliseerd voor hoogwaardig gamen.

 • GENIET VAN DE BESTE VISUALS

  De standaard API van Microsoft maakt games realistischer dan ooit met de nieuwste grafische technologieën, waaronder DirectX Raytracing, schakering met variabele rates, mesh shading en sampler feedback.

 • GEAVANCEERDE Xe CORES

  De XMX AI-software vormt de ruggengraat van elke Xe core en bieden hardwarebronnen voor machine learning om AI-verbeterde gaming- en contentcreatie-ervaringen te versnellen.

 • XeSS SUPER SAMPLING

  Geniet van verbeterde beelden en prestaties met AI-verbeterde upscaling-technologie van Intel, die zorgt voor hoge resoluties, hoge framerates en een hoge beeldkwaliteit.

SPECIALE KOELTECHNOLOGIE

Haal je winterjas van de kapstok, want er zijn twee nieuwe technologieën toegevoegd aan deze GPU: een 5e generatie AeroBlade™ 3D ventilator en een axiale FrostBlade™ 2.0 ventilator voor koeling van het hoogste niveau.

 • 5E GENERATIE AEROBLADE™ 3D VENTILATOR

  Speciaal ontworpen ventilator met volledig metalen en ultradunne bladen die de nieuwste technologie gebruikt om je framesnelheden hoog te houden.

 • FROSTBLADE™ 2.0

  Op bionica geïnspireerd ontwerp met boogvormige bladen van 92 mm voor hoge statische druk en minimale trillingen.

 • VAPOR CHAMBER

  Deze technologie is uniek in een GPU en stroomlijnt de luchtstroom om de lucht snel en efficiënt te laten circuleren.

AAN DE SLAG

Laat je fantasie de vrije loop en fascineer je publiek met rijke digitale content die voorzien is van een hypergeavanceerde media-engine, aangevuld met AI en versneld door Intel® Deep Link-technologie.

 • CREËER SLIMMER MET AI

  Upscale, vervorm en bewerk foto’s en video’s snel en gemakkelijk met de krachtige Intel® XMX AI-verbeteringen die zijn geïntegreerd in de Intel® Arc™ grafische kaart.

 • PRIMEUR IN DE INDUSTRIE: AV1

  Maak echt geavanceerde content met next-gen AV1 media codec-ondersteuning.

 • HYPER ENCODE

  Met Intel Hyper Encode-technologie combineer je de multimediamogelijkheden van Intel® Core™ CPU’s en Intel® Arc™ GPU’s. Zo hoef je minder lang te wachten tot je project is geëxporteerd en kun je alle tijd optimaal benutten.

JE PERSOONLIJKE STREAMINGRUIMTE

Verander je ruimte onmiddellijk in een streamingstudio met een groen scherm, cameraopstelling en broadcastopties geïntegreerd in een intuïtieve, gebruiksvriendelijke software-interface.

 • ALLE OGEN OP JOU GERICHT

  De functies Virtual Green Screen en Auto Frame werken tegelijkertijd, zodat je creatieve controle hebt en tegelijkertijd een hoge framerate blijft hebben.

 • BREID JE GAMEPRESTATIES UIT

  Krijg geoptimaliseerde gamingprestaties via de Intel® Arc™ grafische kaart door zware streamtaken over te brengen naar de geïntegreerde grafische kaart met Stream Assist.

OPTIMALISEER MET BIFROST

Houd GPU in de gaten, regel de ventilatorsnelheid en pas de verlichting aan met de Predator BiFrost Utility-app. Verder kun je de grafische instellingen optimaliseren om de prestaties te verhogen en te voldoen aan je game- of creatiebehoeften.

Kies je perfecte PREDATOR BIFROST Intel® Arc™ A770 OC

Zoek een PREDATOR BIFROST Intel® Arc™ A770 OC op functie of blader door de onderstaande producten.

1.Dit product is niet ontworpen voor het minen van cryptovaluta. Schade aan je product als gevolg van het minen van cryptovaluta of gerelateerde activiteiten is uitgesloten van de productgarantie.

De functies en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en vereisen mogelijk geschikte hardware, software of serviceactivering. De prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkel product of onderdeel kan volledig veilig zijn. 

© Intel Corporation. Intel, het Intel logo en andere Intel merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Andere namen en merken kunnen worden geclaimd als het eigendom van anderen.