PREDATOR BIFROST Intel® Arc™ A750 OC

SUPERIEUR GAMEN

Intel® Arc™ Graphics

Vergroot de grafische prestaties van je pc met speciale Predator koeltechnologie en een Intel® ARC™ grafische kaart waarvan de kracht nog wordt vergroot door AI-aangestuurde XeSS upscaling. Met deze GPU betreed je een geheel nieuwe gamedimensie.

HOOGWAARDIGE GRAPHICS

Dankzij de nieuwe Xe cores met geïntegreerde Intel® XMX AI-mogelijkheden en geavanceerde 3D-versnellingshardware is de Xe HPG-microarchitectuur geoptimaliseerd voor hoogwaardig gamen.

 • Ondersteunt

  ADAPTIVE SYNC

  GENIET VAN DE BESTE VISUALS

 • Ondersteunt tot

  7680 x 4320

  Resolutie

 • Inclusief

  8 GB

  GDDR6

predator-vga-bifrost-intel-arc-750-ksp-ultimate-visuals
GENIET VAN DE BESTE VISUALS

De standaard API van Microsoft maakt games realistischer dan ooit met de nieuwste grafische technologieën, waaronder DirectX Raytracing, schakering met variabele rates, mesh shading en sampler feedback.

predator-vga-bifrost-intel-arc-750-ksp-xe-core
GEAVANCEERDE Xe CORES

De XMX AI-software vormt de ruggengraat van elke Xe core en bieden hardwarebronnen voor machine learning om AI-verbeterde gaming- en contentcreatie-ervaringen te versnellen.

predator-vga-bifrost-intel-arc-750-ksp-xess-super-sampling
XeSS SUPER SAMPLING

Geniet van verbeterde beelden en prestaties met AI-verbeterde upscaling-technologie van Intel, die zorgt voor hoge resoluties, hoge framerates en een hoge beeldkwaliteit.

HYBRIDE KOELING + VAPOR CHAMBER

De Predator BiFrost Intel® Arc™ A750 OC beschikt over een hybride koelmechanisme, waarin een axiale ringventilator is gecombineerd met een blower-type ontwerp. Deze slimme innovatie biedt naast de vapor chamber bovendien snelle en effectieve warmteafvoer.

OPTIMALISEER MET BIFROST

Stel je GPU en de ventilatorsnelheid bij met de Predator BiFrost Utility app. Bovendien kun je je grafische instellingen tweaken voor optimale prestaties tijdens het gamen of creëren.

AAN DE SLAG

Laat je creativiteit stromen en verbluf kijkers met levendige digitale content, die je gemakkelijker maakt dankzij een ultramoderne media-engine die wordt ondersteund door AI en Intel® Deep Link technologie.

JE PERSOONLIJKE STREAMINGRUIMTE

Tover je streamplek moeiteloos om in een streaminghub met een geïntegreerd groen scherm, een cameraopstelling en broadcastopties – allemaal in een gebruiksvriendelijke software-interface.

Kies je perfecte PREDATOR BIFROST Intel® Arc™ A750 OC

Zoek een PREDATOR BIFROST Intel® Arc™ A750 OC op functies of blader door de onderstaande producten.

Dit product is niet ontworpen voor het minen van cryptovaluta. Schade aan je product als gevolg van het minen van cryptovaluta of gerelateerde activiteiten is uitgesloten van de productgarantie.
De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, evenals het HDMI-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.
DisplayPort en het DisplayPort logo zijn handelsmerken van de Video Electronics Standards Association (VESA) in de Verenigde Staten en andere landen.
PCI Express en PCIe zijn geregistreerde handelsmerken van PCI-SIG Corporation.
De functies en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en vereisen mogelijk geschikte hardware, software of serviceactivering. De prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkel product of onderdeel kan volledig veilig zijn.

© Intel Corporation. Intel, het Intel logo en andere Intel merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Andere namen en merken kunnen worden geclaimd als het eigendom van anderen.