PREDATOR AETHON
700

Een andere game, andere vaardigheden en hoogstwaarschijnlijk een andere toetsaanslag. Met het Predator Aethon 700 RGB mechanisch gamingtoetsenbord heb je de kracht van twee toetsenborden in één.

• Aanpasbare schakelaar om tussen een voelbare en lineaire toetsaanslag te wisselen
• Volumeroller met ruige textuur, rode/blauwe lichtring
• Volledige N-key rollover, levensduur van 60 miljoen toetsaanslagen
• Per toets instelbare achtergrondverlichting, Predator QuarterMaster App

VOELBAAR? LINEAIR? ALLBEI.

Schakel snel tussen een voelbare, klikkende toetsaanslag of trek alle registers open met een optisch systeem voor een lineaire, soepele toetsaanslag die net iets stiller is. De optische sensor van de Aethon 700 registreert en volgt alles nauwkeurig en mist geen enkele aanslag.

ROLLEND NAAR DE OVERWINNING

Wijzig het volume met een draai aan de roller zonder de combinatie alt-tab te gebruiken of je een weg door menuutjes te banen. De roller met ruige textuur reageert snel zodat jij gefocust blijft. Media aanpassen gaat bijna gedachteloos met de vertrouwde en altijd handige functietoetsen.

MIS GEEN ENKELE TOETSAANSLAG

Op spannende momenten kan een gemiste toets 'game over' betekenen. Met volledige N-key rollover (en een levensduur van 60 miljoen toetsaanslagen) kun je zoveel toetsen tegelijkertijd en zo lang als nodig is, ingedrukt houden.

VERLICHT JE TOETSEN ZOALS JIJ WILT

Je hebt keus uit 16,8 miljoen kleuren voor de verlichting van je toetsenbord – met de optie om de achtergrondverlichting voor elke afzonderlijke toets aan te passen. Experimenteer met de zeven vooraf ingestelde lichtmodi en wijzig ze later naar hartenlust.

ELEGANTIE EN FUNCTIONALITEIT

Wees de koning te rijk met de prachtige frontplaat van geanodiseerd aluminium en de afneembare magnetische polsrust voor maximaal comfort.

JIJ BENT DE BAAS MET QUARTERMASTER

De Predator Aethon 700 is een programmeerbaar toetsenbord: je kunt de instellingen zoals verlichting, macro's en meer met Predator Quartermaster zelf instellen.

Kies je perfecte PREDATOR AETHON 700

Zoek een PREDATOR AETHON 700 op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.