PREDATOR GALEA 550

AUDIOVERHEFFING

Verlos jezelf van kabelwoede en de bijbehorende wirwar. De Galea 550 met ENC en de 2,4GHz-verbinding zal je doen afvragen waarom bedrade headsets ooit een ding waren.

• 2,4GHz RF- & Bluetooth 5.2-verbindingen, USB-C
• Microfoon met ENC & bevestigbare microfoonarm
• Handige geïntegreerde bedieningsknoppen
• Tot 12 uur gebruik, tot 10 meter bereik

2,4 GHZ OM ZE ALLEMAAL TE VERSLAAN

Kies tussen Bluetooth 5.2 of de ultra-geoptimaliseerde 2,4GHz RF-verbinding die minder batterij verbruikt en minder latentie ondervindt. Als je draadloos hoogwaardige audiokwaliteit wilt met opladen via USB-C, een bereik van 10 meter en een accuduur tot 12 uur, dan ben je aan het goede adres.

FOCUS OP HET GELUID

De ENC-microfoon is de redder in nood bij het praten met je teamgenoten. Ten eerste is hij afneembaar dus doe hem af als je alleen bent. Ten tweede is ENC ongelooflijk! Als ENC geactiveerd wordt, worden omgevingsgeluiden onderdrukt, zodat de microfoon zich kan focussen op de belangrijkste bron: jij!

GEÏNTEGREERDE BEDIENING

Eenvoudig te gebruiken en altijd in de buurt. In een handomdraai aan/uit zetten, volume aanpassen of van modus wisselen. De Galea 550 is ook uitzonderlijk comfortabel met stoffen oorschelpen en verstelbare stalen schuifregelaars voor precies de juiste hoeveelheid comfort.

Kies je perfecte Predator Galea 550

Zoek een Predator Galea 550 op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.