PREDATOR GALEA 530

WIRELESS WINS

Verlos jezelf van kabelwoede en de bijbehorende wirwar. De microfoon van de Galea 530 zorgt voor een heldere stem in gespannen situaties met ENC-technologie die omgevingsgeluiden beperkt en in plaats daarvan zich helemaal op jou focust.

•  Geschikt voor Bluetooth 5.2, opladen via USB Type-C
•  Microfoon met ENC & bevestigbare microfoonarm
•  Handige geïntegreerde bedieningsknoppen
•  Tot 12 uur gebruik, tot 10 meter bereik

BEWEGINGSVRIJHEID

Sta op, beweeg of pak een snack (bereik tot 10 meter) - wetende dat je niet wordt tegengehouden als een kabel blijft haken. Deze Bluetooth 5.2-headset biedt ook tot 12 uur speeltijd en laadt op via USB-C.

FOCUS OP HET GELUID

De ENC-microfoon is de redder in nood bij het praten met je teamgenoten. Ten eerste is hij afneembaar dus doe hem af als je alleen bent. Ten tweede is ENC ongelooflijk! Als ENC geactiveerd wordt, worden omgevingsgeluiden onderdrukt, zodat de microfoon zich kan focussen op de belangrijkste bron: jij!

GEÏNTEGREERDE BEDIENING

Eenvoudig te gebruiken en altijd in de buurt. In een handomdraai aan/uit zetten, volume aanpassen of van modus wisselen. De Galea 530 is ook uitzonderlijk comfortabel met stoffen oorschelpen en verstelbare stalen schuifregelaars voor precies de juiste hoeveelheid comfort.

Kies je perfecte Predator Galea 530

Zoek een Predator Galea 530 op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.