De route naar meesterschap

met KL&K Design, China

Animatie, Kunst, grafische kaart

Topontwerpers zijn actief op allerlei gebieden. Ze richten zich op grafisch design, immersieve kunstevenementen, film en televisie, mode, architectuur en meer. KLK Design heeft in een serie maandelijkse live-uitzendingen duidelijk gemaakt hoe deze ontwerpers denken en werken, en hoe ConceptD apparaten ze kunnen helpen bij hun werk.
 
Met een combinatie van professionele en algemene cursussen wilde KL&K Design beginnende ontwerpers helpen om hun vaardigheden sneller te ontwikkelen door te luisteren naar en te leren van de allerbesten.
 
Een van de prominentste ontwerpers die hieraan meewerkte was Kan Tai-Keung, een beroemde grafische ontwerper die vooral bekend is geworden door zijn pionierswerk voor de creatieve branche in Hongkong.
 
De zes livestreams werden opgenomen in OOO Space, de eigen tentoonstellingsruimte van KL&K Design, en werden meer dan 11 miljoen keer bekeken. Dat toont aan dat de creatieve gemeenschap in China graag dingen wil leren en meer wil bereiken.

Gebruikte producten

ConceptD 3 Ezel

De ConceptD 3 Ezel is een creatieve toolbox voor creators die veel onderweg zijn en heeft een slank en licht design en een 15,6-inch FHD-touchscreen.

Meer informatie

ConceptD 7 Ezel

Het PANTONE® Validated 4K UHD-scherm en de meerdere weergavemodi van de ConceptD 7 Ezel zijn ideaal voor grafische professionals die op één apparaat willen ontwerpen, uitwerken en presenteren. Waar je ook bent, je ervaart de vrijheid om altijd en overal nieuwe ideeën om te zetten in creaties dankzij de 11e generatie Intel® Core™ i7 processor en een tot NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 laptop-GPU.

ConceptD 500

De aantrekkelijke en stijlvolle ConceptD 500 is voorzien van de nieuwste Intel® Core™ i9 CPU en een NVIDIA® Quadro RTX™ 4000 voor maximale betrouwbaarheid bij complexe creatieve projecten.

Meer informatie

Gebruikte software