ConceptD CM3

Voor professioneel nauwkeurige kleuren en een superieure HDR-kijkervaring hoef je niet verder te zoeken. ConceptD CM3 is speciaal ontworpen voor grafisch design en fotobewerking met een 27-inch 4K UHD IPS-scherm1, AdobeRGB 99% kleurengamma en Delta E<2 kleurnauwkeurigheid.

Kleurnauwkeurigheid

Ga voor levensechte kleurnauwkeurigheid met een getest en gekalibreerd scherm voor een superlage Delta E <2.

 • Delta E < 2

  Het scherm is getest en gekalibreerd voor een laag Delta E-gemiddelde van <2, zodat de kleuren uiterst getrouw zijn.

 • CAD/CAM-modus

  De CAD/CAM-modus van ConceptD biedt een buitengewoon beeldcontrast, waardoor de lijnen en details van 3D en andere technische illustraties goed opvallen.

Breed kleurengamma

Dankzij de 99% Adobe® RGB-kleurruimte zijn kleuren helderder en natuurgetrouwer omdat het bereik van cyaan-groentinten is uitgebreid. Het Adobe® RGB-kleurengamma geeft meer kleuren weer dan een sRGB-kleurengamma.

Perfect in beeld

Als je eenmaal op een 4K-scherm 1 hebt gewerkt, neem je geen genoegen meer met minder. Met een resolutie van 3840 x 2160 kun je meer zien, meer doen en veel meer genieten. Met het IPS-scherm krijg je een betere kleurweergave bij een kijkhoek tot maar liefst 178°.

Verbluffende HDR-ervaring

Ervaar realistische, natuurgetrouwe beelden dankzij de grotere contrastverhouding en het door VESA-gecertificeerde DisplayHDR™ 4001 gegarandeerde kleurenpalet. Maak afbeeldingen met meer helderheid, een hoger contrast, donkerdere zwarttinten en wittere wittinten met meer diepte en schaduw.

 • 60 Hz

  Vernieuwingsfrequentie1

 • 4 ms

  Responstijd (GtG)1

 • AMD Freesync™

  Ondersteunt

Ontworpen voor creators

De ErgoStand van de ConceptD CM3 monitor heeft een natuurlijk en luxe uiterlijk en heeft bovendien een flexibele USB Type-C-poort, een ingebouwde lichtsensor1 en een afschermkap voor licht1 waarmee je als professioneel designer effectiever kunt werken.

 • Slimme lichtsensor1

  De ingebouwde omgevingslichtsensor1 meet automatisch de helderheid van de omgeving en stemt de achtergrondverlichting hierop af, zodat je ogen minder belast worden.

 • Afschermkap voor nauwkeurigheid1

  De afschermkap voor licht1 zorgt ervoor dat het omgevingslicht wordt geblokkeerd en dat je ogen minder worden belast. Bovendien profiteer je van extra privacy wanneer je aan vertrouwelijke projecten werkt.

 • ErgoStand

  Dankzij deze ergonomisch ontworpen standaard met kantel-, hoogte- en draaiopties vind je altijd de ideale kijkpositie.

Vind je perfecte ConceptD monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte ConceptD monitor te vinden

1. Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.