ConceptD CP5

Maak en bekijk ontwerpen, video's en animaties met ongelooflijke details met een monitor uit de ConceptD CP5 serie. Bereik professionele kleurgetrouwheid met het scherm met een 99% Adobe® RGB-gamma1 en kleurnauwkeurigheid van Delta E <11. In combinatie met Vesa Certified DisplayHDR 600 en de overklokbare vernieuwingsfrequentie van maximaal 170 Hz1 voor scherpe beelden ben je verzekerd van een hoogwaardige kijkervaring.

Verbluffende HDR-ervaring

Ervaar realistische, natuurgetrouwe beelden dankzij de grotere contrastverhouding en het door VESA-gecertificeerde DisplayHDR™ 600 gegarandeerde kleurenpalet. Maak afbeeldingen met meer helderheid, een hoger contrast, donkerdere zwarttinten en wittere wittinten met meer diepte en schaduw.

Breed kleurengamma

Kleuren zijn helderder en levensechter dankzij het uitgebreide kleurengamma van Adobe RGB 99%. Adobe RGB is een internationale kleurstandaard die wordt gebruikt door regisseurs en producenten. De monitoren uit de ConceptD CP5 serie zijn ontworpen om aan deze professionele kwaliteit te voldoen, waardoor ze ideaal zijn voor nauwkeurige bewerking van beelden en foto's.

Perfecte kleuren

Een creatief professional wil op zijn tools kunnen vertrouwen. Met een kleurnauwkeurigheid van Delta E <1 beschikken ConceptD CP5 monitoren over kleurtechnologieën die kleuren op een levendige, levensechte manier reproduceren.

 • Delta E<1 1

  Het scherm is getest en gekalibreerd voor een laag Delta E-gemiddelde van <11, zodat de kleuren uiterst natuurgetrouw zijn.

 • 3D-opzoektabellen

  Kies voor professionele kleurkwaliteit voor digitale beelden en video's. 3D-opzoektabellen (3D LUT's) koppelen de ene kleurruimte aan de andere voor een natuurgetrouwe kleurreproductie.

Naadloze weergave

Creativiteit moet vrij kunnen vloeien. Als je dit 27-inch WQHD IPS-scherm1 eenmaal hebt gebruikt, neem je nooit meer genoegen met minder. Dankzij de overklokbare vernieuwingsfrequentie van maximaal 170 Hz kun je met een monitor uit de ConceptD CP5 serie ultravloeiend kijken en creëren.

Eén poort voor alles

Met de geïntegreerde USB Type-C-poort en één kabel kun je het scherm van je laptop of mobiele apparaat eenvoudig uitbreiden, gegevens overbrengen en opladen.

Ontworpen voor creators

Het tijdloze ontwerp maakt ConceptD monitoren een aanwinst voor elke werkplek en de natuurlijke uitstraling van de voet zorgt voor een extra vleugje klasse. Deze monitor heeft tal van poorten, een ingebouwde lichtsensor1 en een afschermkap voor licht1, zodat hij uitermate geschikt is voor professioneel ontwerpwerk.

 • Slimme lichtsensor

  Geniet van consistent comfortabel beeld dankzij de ingebouwde omgevingslichtsensor1. De sensor meet automatisch de helderheid van de omgeving en stemt de achtergrondverlichting daarop af. Hierdoor heb je minder last van vermoeide ogen.

 • Afscherming voor precisie

  Focus op je ontwerpwerk dankzij de afschermkap voor licht1, die ervoor zorgt dat het omgevingslicht wordt geblokkeerd en je kleuren nauwkeuriger ziet. De kap vermindert reflectie en vermoeide ogen, en zorgt voor extra privacy wanneer je aan vertrouwelijke projecten werkt.

Vind je perfecte ConceptD monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte ConceptD monitor te vinden

1 - Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen