ConceptD CP1

Creativiteit begint hier. Met een ConceptD CP1 monitor begin je je creatieve reis met een natuurgetrouwe kleurreproductie van je werk op het 24-inch FHD1 IPS-scherm met een Delta E-gemiddelde van <21, een breed DCI-P3 95%-kleurengamma1 en een overklokbare vernieuwingsfrequentie van maximaal 165 Hz1.

Kleurnauwkeurigheid

ConceptD CP1 schermen zijn getest en gekalibreerd voor een laag Delta E-gemiddelde van <21 voor levensechte kleuren. Ze bieden je professionele precisie met geïntegreerde kleurcorrectie en superieure kleurgetrouwheid.

Breed kleurengamma

Werk met een complete set intense kleuren, zodat je content met meer details kunt maken en bekijken. Overgangen tussen tinten zijn vloeiender en beelden zijn rijker en levensechter dankzij het 95% brede DCI-P3-kleurengamma 1.

Jouw canvas voor creativiteit

Professioneel werk vraagt om professionele tools en ConceptD CP1 monitoren hebben een 24-inch FHD1 IPS-scherm dat wordt ondersteund door kleurtechnologieën die natuurgetrouwe, levendige kleurreproductie in je werk garanderen. In combinatie met een overklokbare vernieuwingsfrequentie van maximaal 165 Hz1 zorgen CP1-monitoren voor ultravloeiende bewegingen en een optimale kijkervaring voor professionele ontwerpers en video-editors.

CAD/CAM-modus

Profiteer van het uitzonderlijke beeldcontrast van de CAD/CAM-modus van ConceptD voor 3D- en andere technische illustraties met verbluffende lijnen en details bij gebruik van software zoals AutoCAD, SOLIDWORKS en meer.

Flexibel ontwerp

De ConceptD CP1 serie beschikt over de ergonomisch ontworpen ErgoStand1 waarmee je het scherm naar wens kunt kantelen, draaien en in hoogte verstellen voor de beste kijkpositie. Dankzij het handige ontwerp kun je de monitor snel van de standaard verwijderen en eenvoudig aan de muur monteren met een VESA-steun.

Vind je perfecte ConceptD monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte ConceptD monitor te vinden

1 - Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.