A problem occurred while rendering this section

Creëer in stijl. Het toetsenbord en de muis van het ConceptD combipakket zijn ultradun en draadloos. Het toetsenbord is full-size en de muis uiterst nauwkeurig voor urenlang comfortabel gebruik. Dankzij het onopvallende, fluisterstille toetsenbord blijft je bureau netjes, terwijl de stijlvolle muis betrouwbare, responsieve bediening biedt.

Elegant ontwerp

Zorgvuldig ontworpen, zodat ze bij al je andere ConceptD apparaten passen. Met de combinatie van hoogwaardige texturen, metaalachtige afwerking, oranje achtergrondverlichting en uniek sleutelontwerp blijft je werkplek netjes, met een moderne uitstraling.

Optimaal typen

Geoptimaliseerde feedback en terugvering – geniet van het robuuste gevoel van het mechanische toetsenbord onder je vingers terwijl je draadloos werkt via de bluetoothverbinding.

Uitzonderlijke nauwkeurigheid

De ConceptD muis is ontworpen met het oog op precisie en beschikt over een high-definition, 1200 DPI optische sensor voor betrouwbare, responsieve bediening van meerdere beeldschermen.

Stil comfort

De ConceptD muis met zijn gedempte muisklikken en stille scrollwiel is ontworpen voor comfort en eenvoud. Hiermee kun je in alle rust werken en je optimaal concentreren.

Betrouwbare verbinding

Je Bluetooth-verbinding is betrouwbaar tot op een afstand van tien meter1.

Geïntegreerde oplaadbare batterij

Geen batterijen nodig – laad het toetsenbord drie uur op2 voor tot wel drie dagen gebruik. Dankzij slim energiebeheer haal je nog meer uit je muis en toetsenbord en hoef je nog minder vaak op te laden.

1. Het draadloze bereik kan variëren afhankelijk van de omgeving en de computeromstandigheden.
2. De werkelijke batterijduur is afhankelijk van specifieke configuraties en instellingen.