в разделе Продукты в разделе Поддержка в разделе Для прессы

Economisiți spațiu cu acest puternic computer desktop cu factor de formă mic. Având suficientă putere pentru a opera cele mai populare aplicații și forme de divertisment pe ecrane 4K, este ideal pentru orice situație.

Factor de formă mic

Acest PC cu factor de formă mic este ideal pentru utilizatorii care au nevoie de opțiuni de poziționare flexibilă. Utilizatorii pot să aleagă între montare pe verticală, pe orizontală sau, opțional, montare VESA.

Performanță rapidă

Cu un procesor Intel® Core™ rapid din a 11-a generație, cu grafică integrată, acesta are capacitatea de a rula cele mai recente software-uri și jocuri la rezoluție 4K glorioasă, iar memoria RAM DDR4 3200 MHz de până la 32GB asigură o performanță rapidă.

Conectivitate rapidă

Utilizatorii au parte de acces rapid la rețele și internet, cu Wi-Fi 61 (802.11ax și 2x2 MIMO) și un port RJ45.

Multe porturi

Utilizatorii cer multe porturi pentru a conecta dispozitive externe, iar acest dispozitiv nu dezamăgește, cu până la șase porturi USB, inclusiv trei porturi USB 3.2 Type-A și unul Type-C™ care asigură o încărcare rapidă. Două monitoare pot fi, de asemenea, conectate utilizând portul HDMI și ieșirea DisplayPort.

Spațiu de stocare din abundență

Pentru stocarea de aplicații, fișiere media și jocuri și emisiuni TV descărcate, utilizatorii au nevoie de spațiu de stocare din abundență, iar din fericire acest dispozitiv este prevăzut cu un SSD PCIe M.2 cu acces rapid de până la 512GB și un HDD de 1 TB1.

1 Specificațiile pot varia în funcție de model și/sau de regiune.

Конфигурации всех продуктов, представленных на сайте, могут быть изменены без предварительного уведомления. Представленные на сайте продукты могут быть доступны не во всех точках розничной торговли. Указаны предлагаемые производителем цены, которые могут отличаться от розничных. Корпорация Acer не несет ответственности за правильность указанных на сайте цен, а также за возможные ошибки различного характера. Изображения продуктов на сайте могут отличаться от фактического вида товаров.
ПОТРЕБИТЕЛИ ИМЕЮТ ЮРИДИЧЕСКИЕ ПРАВА В СООТВЕТСТВИИ С ДЕЙСТВУЮЩИМ НАЦИОНАЛЬНЫМ ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВОМ, РЕГУЛИРУЮЩИМ ПРОДАЖИ ПОТРЕБИТЕЛЬСКИХ ТОВАРОВ, И ДАННАЯ ГАРАНТИЯ НЕ ИСКЛЮЧАЕТ, НЕ ОГРАНИЧИВАЕТ И НЕ ПРИОСТАНАВЛИВАЕТ ТАКИЕ ПРАВА.
"Документацию ErP (Директива Евросоюза по продукции, связанной с энергопотреблением) вы можете найти по ссылке. "  

Сравнить товары

Сравнить три модели из одной категории

?_Compare alert