Predstavljanje operativnog sistema Windows 11

Doživljaj koji novi Windows nudi približava vas ljudima i stvarima do kojih vam je stalo.

Windows 11

Potpuno nova perspektiva

Windows 11 nudi prijatan i kreativan prostor gde možete da radite ono što volite uz potpuno novi doživljaj operativnog sistema. Od osveženog početnog menija do novih načina za povezivanje sa dragim osobama, pronalaženja vesti, igara i sadržaja – Windows 11 je mesto gde možete da razmišljate, izražavate se i stvarate na prirodan način.

Windows 11

Poboljšajte svoju produktivnost

Pronađite potrebne aplikacije, budite organizovani i jednostavno se krećite pomoću alatki, na primer za dodavanja rasporeda, kao i više radnih površina.

WIN_Ultimate-Desktop-Snap_16x9_en-US

Novi načini povezivanja

Odmah se povežite sa ljudima do kojih vam je stalo direktno sa radne površine pomoću platforme Microsoft Teams. Besplatno ih pozovite ili se dopisujte sa njima po ceo dan koji god uređaj da koriste.1

Windows 11

Vaš sadržaj, po vašem ukusu

Uz Microsoft Edge i mnoštvo vidžeta koji su vam na raspolaganju, uvek ćete biti u toku sa vestima i informacijama koje su vam bitne.2 Jednostavno pronađite aplikacije koje su vam potrebne i emisije koje volite da gledate u novoj Microsoft prodavnici.

Windows 11

Računar za svakoga od nas

Novi Windows je dostupan na većini uređaja i nudi najnovije inovacije kada je u pitanju upravljanje dodirom, olovkom ili glasom, što znači da jednostavno možete pronaći najbolji i najpristupačniji uređaj.3

Windows 11

Kupite novi računar

Treba vam novi računar? Odlično! Evo nekoliko računara sa operativnim sistemom Windows 10 koji se besplatno mogu nadograditi kada se pojavi Windows 11.4

 

Windows11_UpgradeBadge_Blue.png

Za gejmere

Za kućnu upotrebu

Napravite rezervnu kopiju podataka sa računara

Podatke je mnogo lakše preneti na novi računar kada napravite rezervnu kopiju datoteka i fotografija sa računara koji koristite i sačuvate je u OneDrive skladištu.5

Saznajte više
Windows 11
  1. Može biti potreban hardver, kao što su mikrofon i kamera. Neophodan je pristup internetu; ova usluga može biti naplaćena.
  2. Neophodan je pristup internetu. Ova usluga može biti naplaćena.
  3. Za određene funkcije je potreban poseban hardver, pogledajte specifikacije ovde https://www.microsoft.com/windows/windows-11-specifications.
  4. Vreme nadogradnje se može razlikovati u zavisnosti od uređaja. Funkcije i dostupnost aplikacija se mogu razlikovati u zavisnosti od regiona. Za određene funkcije je potreban poseban hardver (pogledajte specifikacije ovde https://www.microsoft.com/windows/windows-11-specifications).
  5. Neophodan je pristup internetu. Ova usluga može biti naplaćena. Microsoft nalog (MSA) je neophodan za besplatno skladište od 5 GB; dodatni prostor za skladištenje se može zasebno kupiti po posebnoj ceni ili sa Microsoft 365 pretplatom.