Predstavljanje operativnog sistema Windows 11

Doživljaj koji novi Windows nudi približava vas ljudima i stvarima do kojih vam je stalo.

Windows 11

Lakše se koristi uz Windows 11

Sve što volite u operativnom sistemu Windows, sada ćete voleti još više. Čist novi dizajn u velikoj meri olakšava pretraživanje i pronalaženje. Pored toga, nove pametne funkcije predviđaju vaše potrebe da bi vam pomogle da obavite stvari na brz, zabavan i lak način.

WIN11_FY23_Start_GenZ_Light_16x10_en-US

Čista radna površina, bistar um.

Rasporedi kačenja, radne površine i besprekorno ponovno spajanje. Sve je tu da vam pomogne da bolje organizujete ono što je na ekranu kako biste mogli da istaknete svoje najbolje ideje.

WIN11_BTS23_Snap_Edge-Comparison_16x10_en-US

Lakše budite bezbedni uz Windows 11

Čak i pre nego što pokrenete računar, Windows 11 je na oprezu. Windows softver radi u kombinaciji sa hardverom i projektovan je tako da pomogne da aplikacije, identitet, informacije i privatnost budu bezbedni.

WIN11_M365_BTS23_Defender_Dashboard_16x10_en-US

Lakše za igranje

Uživajte u pobedi. Zgromite. Pobedite. Volite. Živite. Više igara. Više snage. Više načina da se sastajete i pobeđujete. Svet igranja igara je vaš uz Windows 11.

Win11_Gamer_GamePass_16x10

Računar za svakoga od nas

Novi Windows je dostupan na većini uređaja i nudi najnovije inovacije kada je u pitanju upravljanje dodirom, olovkom ili glasom, što znači da jednostavno možete pronaći najbolji i najpristupačniji uređaj.3

Windows 11

Za gejmere

Za kućnu upotrebu

1 Za određene funkcije je potreban poseban hardver, pogledajte specifikacije ovde https://www.microsoft.com/windows/windows-11-specifications.