Acer ENDURO Urban T3

ENDURO-Urban-T3-main

Spremite se za avanturu sa izdržljivim tabletom ENDURO Urban T3. Uz potvrđenu čvrstinu vojnog ranga, antimikrobnu zaštitu i čistiji i svetliji ekran, u potpunosti ste spremi za nove avanture u gradu, prirodi ili gde god poželite.

  • 600 nits
  • MIL-STD-810H
  • IP53

Dizajn Acer Antimicrobial 3601

Zahvaljujući antimikrobnom Corning® Gorilla® staklu2 ekran uređaja je zaštićen i čist kada ste u pokretu. Na ostatak uređaja je nanet premaz sa jonima srebra koji obezbeđuje potpunu antimikrobnu zaštitu3.

T3-KSP-1

Sertifikat za izdržljivost

Nezavisno testiran prema standardima MIL-STD-810H4 i IP53, ovaj izdržljivi tablet je napravljen od materijala koji apsorbuju udarce i dizajniran da izdrži padove i izlaganje vodi.

T3-KSP-2

Svetliji ekran za bolju vidljivost na otvorenom

Ne morate da tražite hlad – ekran rezolucije 1920 x 1200 od 10 inča sa dodirom u 10 tačaka ima 600 nita osvetljenosti kako biste mogli da uživate u svim svojim sadržajima i kada ste napolju.

Child girl sitting by the pool using tablet. Relaxing on the poolside and reading e book on touch pad .; Shutterstock ID 673267159; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -

Učenje na daljinu

Učenje se ne odvija samo u učionici. Wi-Fi veza sa dva opsega, širokougaona kamera od 5 megapiksela i mikrofon sa funkcijom potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije nude dodatne opcije za povezivanje i komunikaciju za još kvalitetnije učenje.

Young girl using a tablet in the street

Tanak i izdržljiv

I po kiši i po suncu, ovaj atraktivni tablet urbanog dizajna vas neće izneveriti. Težak je samo 595 grama i svega 9,92 mm tanak – ovaj tablet ima dizajn otporan na vodu na ulaznim/izlaznim priključcima, zvučnicima i dugmadi, kao i ojačanje za apsorbovanje udaraca na sva četiri ćoška.

T3-KSP-5

Snažne performanse

Ovaj tablet koristi operativni sistem Android 11, kao i procesor MediaTek MT8385 sa osam jezgara i ima 4 GB RAM i 64 GB ROM5 memorije kako biste mogli da uživate u svojim avanturama. Njegova baterija od 6000 mAh podržava do 8 sati6 neprekidne video-reprodukcije.

T3-KSP-6

Izaberite svoj savršeni Acer ENDURO Urban T3 tablet računar

Potražite svoj Acer tablet računar po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Antimikrobna zaštita je ograničena na površine koje se dodiruju. Proizvodi sa Acer sveobuhvatnim antimikrobnim dizajnom imaju integrisana antimikrobna rešenja na površinama koje se često dodiruju i većem delu spoljašnjosti. 

2 Antimikrobno staklo Corning® Gorillas® ne garantuje zaštitu korisnika i ne pruža neposredne ili podrazumevane koristi po zdravlje. 

3 Zavrtnji i objektiv kamere nemaju antimikrobnu zaštitu. 

4 MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer. 

5 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. 

6 Trajanje baterije meri se u specifičnim uslovima testiranja. Stvarno trajanje baterije može znatno da se razlikuje u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, radnih uslova i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, količinu RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd. 


Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.