GOSPODAR PERFORMANSI

Supermoć se krije unutra – Intel® Core™ i9 procesor do 12. generacije za epsko gejmersko iskustvo

ČISTE PERFORMANSE

Moć performansi na delu! Ovaj procesor sledeće generacije vodi te u novu eru igranja i pruža ti maksimalnu brzinu FPS i izuzetno vreme odziva za besprekornu igru. Nije potrebno povećanje radnog takta sa ovim remek-delom sa više jezgra. Sve je moguće sa odličnim performansama ovog procesora.

VRHUNSKA MOĆ GRAFIKE

Laserski oštra slika! Istinski vrhunski grafički procesor koji se razbacuje sličicama, a pritom obiluje pikselima! Slike koje stvara grafička kartica NVIDIA® GEFORCE RTX™ 3080Ti ovog grafičkog procesora zaista su nenadmašne! Pripremi se na najveće brojeve sličica u sekundi, maksimalnu moć grafike i ekstremne performanse.

Munjevita brzina i niska temperatura!

Munjevita brzina i niska temperatura! Ova rešenja za hlađenje su tu da tvoju igru učine moćnom. Budi neporažen uz sisteme hlađenja nove generacije. Tehnologija tečnog metala će se pobrinuti da održi nisku temperaturu dok u isto vreme povećava FPS i vreme odziva: za nezaustavljivu igru.

SUPERREALISTIČAN PROSTORNI ZVUK

Vrhunski prostorni zvuk! Doživi izuzetno realistične zvučne efekte na svom putu do pobede sa PREDATOR zvučnim sistemom. Od jačine do neverovatnog prostornog zvuka: DTS:X® ULTRA sistem ima sve što je potrebno da ti pruži vrhunski gejmerski doživljaj.

NAŠI PROIZVODI

 • SERIJA PREDATOR HELIOS

  Spremi se da pobediš na svakom bojištu. Ekstremna brzina, vrhunska slika i maksimalna snaga. Ne treba ništa žrtvovati: Helios će te odvesti u gejmerski raj! Ova mašina vrhunskih performansi obezbeđuje ti sve što ti je potrebno da oslobodiš svoj pravi potencijal.

  Otkrijte više
 • SERIJA PREDATOR TRITON

  Elegantan dizajn i ekstremne performanse. Sa laptopom Triton nema potrebe da praviš kompromise! Ovaj spartanski gejmerski laptop računar daće ti moć šta god da radiš. Igranje, uređivanje, kancelarijski posao. Ovaj vrhunski alat za obavljanje više zadataka spreman je da udovolji svakom izazovu.

  Otkrijte više
 • SERIJA PREDATOR ORION

  Spremi se za ekstremno poboljšane performanse! Orion je tvoja karta za doživljaj igara sledeće generacije. Ovo je arhitektura performansi visokog ranga – dizajnirana da se možeš prebaciti na maksimalnu snagu.

  Otkrijte više
 • MONITORI PREDATOR

  Značajno unapredi svoju igru! Ovi ekrani omogućiće ti uživanje u nenadmašnim slikama zahvaljujući brzom IPS-u nove generacije i superbrzom odzivu piksela sivo-sivo. To je maksimalna snaga grafičke kartice za svaku bitku.

  Otkrijte više