Zaštitni znak Predator Rainbow Six Joint

Zvanični partner i dobavljač računara za turnir ESL One Dota

#DPC #ItLiesWithin #PredatorGaming

U SREDIŠTU AKCIJE
POKREĆE INTEL®

PREDATOR TRITON 500 SE

Sa 12. generacijom Intel® Core™ i91 procesora i arhitekturom sa hibridnim performansama, ovaj tanki Triton 500 SE spartanskog dizajna će sa lakoćom izaći na kraj sa više poslova koje obavljaš istovremeno, a igru učiniti legendarnom.

Saznajte više

PREDATOR HELIOS 300

Opremljen je 12. generacijom Intel® Core™ i9 procesora1, arhitekturom sa hibridnim performansama, grafičkom karticom serije GeForce RTX™ 301 i našom tehnologijom hlađenja AeroBlade™ 3D 5. generacije – potpuno je spreman za akciju.

Saznajte više

PREDATOR HELIOS 500

Uz konfiguraciju koju čine 11. generacija Intel® Core™ i9 procesora, grafička kartica GeForce RTX™ 3080, Wi-Fi 6 i monitor sa 4K Mini LED panelom koji ima brzinu osvežavanja od 120 Hz – shvatićeš zašto Helios predstavlja budućnost gejminga.

Saznajte više

PREDATOR ORION 7000

Osvetli svoju sobu ARGB osvetljenjem na FrostBlade™ ventilatorima čiji je zadatak da hlade herkulovski hardver u kućištu, poput Intel® Core™ procesora 12. generacije i arhitekture sa hibridnim performansama

Saznajte više

Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.
© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.

© 2022 NVIDIA, logotip NVIDIA i GeForce RTX su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.