• logo_600x300

ZVANIČNI GLOBALNI PARTNER ŠAMPIONATA ESL CHALLENGER 2023.

#ESL #ItLiesWithin #PredatorGaming

  • logo-Intel-family

IT LIES WITHN

POWERED BY INTEL®

ESL Challenger Katowice

LOKACIJA: Onlajn događaj uživo

DATUM: od 9. do 11. juna 2023.

NAGRADNI FOND: 100.000 američkih dolara

UKUPAN BROJ TIMOVA: 8

ESL_Katowice_AGW_Helios_Neo
PREDATOR HELIOS NEO 16

Zgrabite svoj uređaj i bacite se na hakovanje jer vas čeka kod koji treba da provalite. Kopajte, dešifrujte, dekodirajte – šta god da je potrebno. Pronađite ono što je skriveno unutra.

ESL_Katowice_AGW_Orion7000
PREDATOR ORION 7000

Gejmerski računar Predator Orion 7000 sa tečnim hlađenjem i mogućnošću nadogradnje će osvetliti tvoju sobu sa ARGB osvetljenjem na FrostBlade™ ventilatorima čiji je zadatak da hlade njegov herkulovski hardver.

ESL_Katowice_AGW_Helios16
PREDATOR HELIOS 16

Potpuno opremljen sa vrhunskom tehnologijom hlađenja, prelepim ekranom sa Mini LED lampicama1 i mnoštvom funkcija koje poboljšavanju performanse.

ESL_Katowice_AGW_Helios18
PREDATOR HELIOS 18

Verzija od 18 inča iz Helios asortimana podržava NVIDIA Advanced Optimus sa rezolucijom od 1920 X 1200 (WUXGA) do 2560 X 1600 (WQXGA) sa odnosom od 16:10.

Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.

© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2023 NVIDIA, logotip NVIDIA i GeForce RTX su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
1Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.