Predator Z35

Krenite u adrenalinsku avanturu kakvu ste oduvek želeli. Aktivirajte potisnike i ubrzajte do maksimalne brzine.

Pogledaj video
Intro_Benefit_Predator_Z35

Prožimajući prikaz

Uživajte u celom prikazu. Panoramski prikaz na zakrivljenom ekranu od 1800R3. Prikaz koji vas uvlači, stapa se sa vašim vidom i ne pušta vas.

Benefit_1_Predator_Z35

Potpuno savršenstvo

Ovo je novi početak. Zahvaljujući tehnologiji NVIDIA® G-SYNCTM, ulazite u svet sa besprekornim prikazom kadrova.

Benefit_2_Predator_Z35

BEZ OGRANIČENJA

Immersive_Benefit_Predator_Z35
 • Benefit_F-B_Predator_Z35_front

  Prednja strana

  Aluminijumsko postolje oštrih linija i mistično osvetljenje sa donje strane3 daju mu upečatljiv izgled.

 • Benefit_F-B_Predator_Z35_back

  Zadnja strana

  Snažno postolje sa dinamičkim uglovima i ergonomskim podešavanjem nagiba i visine sa jedim ciljem – potpuno prepuštanje svetu igara.

Predator GameView

Tehnologija Predator GameView omogućava prilagođavanje nivoa zatamnjenosti, precizno podešavanje boje, kao i podešavanje nišana za preciznost pri pucanju sa boka. Sačuvajte prilagođene postavke u tri profila koja možete da izaberete u svakom trenutku.

 • Display

  3440x14403

  UltraWide QHD3

 • Refresh Rate

  200Hz3

   

 • Screen Size

  35"

  1800R3 Curved

 • Audio

  DTS® Sound & TrueHarmony3

  2 x 9W Speakers

Tech_Benefit_Predator_Z35

Pronađite svoj savršeni PREDATOR Z35 monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađite svoj savršeni PREDATOR Z35 monitor

1. Stvarne stope osvežavanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od specifikacija, hardvera i/ili podešavanja računara. Ovaj uređaj je dizajniran da podržava povećavanje radnog takta na veću stopu osvežavanja. Međutim, povećanje radnog takta može dovesti do nestabilnosti sistema. Ako dođe do nestabilnosti, smanji radni takt na nižu brzinu osvežavanja podešavanjem prikaza na ekranu.
2 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Samo model Z35 koristi tehnologiju ULMB. Tehnologija Ultra Low Motion Blur može da se koristi samo pri brzinama od 100 Hz, 120 Hz i 144 Hz. Tehnologija ULMB ne može da se koristi zajedno sa tehnologijom NVIDIA®G-SYNC™ (ona najpre treba da se isključi na kontrolnoj tabli NVIDIA® upravljačkog programa i/ili na samom monitoru). Tehnologija ULMB može da se aktivira u OSD meniju.
3. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Ovaj uređaj je dizajniran da podržava povećavanje radnog takta na veću stopu osvežavanja. Međutim, povećanje radnog takta može dovesti do nestabilnosti sistema. Ako dođe do nestabilnosti, smanji radni takt na nižu brzinu osvežavanja podešavanjem prikaza na ekranu.