PREDATOR HELIOS 500

OSVETLI IGRU

Pogledaj video
Predator Helios 500 AGW
Reci zbogom desktop računarima. Sa konfiguracijom koju čine 11. generacija Intel® Core™ i9 procesora1, grafička kartica GeForce RTX™ 30801 i jedan od najsavremenijih monitora koji krasi kućište laptop računara – 4K Mini LED panel1 sa brzinom osvežavanja od 120 Hz – shvatićeš zbog čega Helios predstavlja budućnost gejminga.
 • logo-windows-10-home
 • Intel 11th Gen Core i9 Badge
 • nvidia-gf-rtx-logo-rgb-for-screen
 • 5th Gen AeroBlade™ 3D Technology.png
 • Mini LED 4K
 • Thunderbolt 4

POGLEDAJ KAKO IZGLEDA UNUTRAŠNJOST

Oseti snagu koja izbija iz njegovog kućišta sa nijansama neonskih boja. U kućištu se nalaze procesor Intel® Core™ i9 11. generacije1, grafička kartica do serije NVIDIA® GeForce RTX™ 3080, DDR4 memorija do 64 GB na 3200 MHz, kao i veliko PCIe skladište munjevite brzine preko potrebno za gejmerske kolekcije.

 • Microsoft®

  WINDOWS 10 HOME

  operativni sistem

 • Intel®

  CORE™ i9

  11. generacije

 • NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 3080

  grafički procesor za laptop1

 • RAM / prostor za skladištenje

  64 GB / 2 TB

  DDR4-3200 / PCIe SSD

Predator Helios 500 AGW

IGRA U RANGU DESKTOP RAČUNARA

Dodatno ubrzaj računar pomoću Intel procesora 11. generacije – sada možeš da povećaš radni takt do 5,0 GHz2 u režimu Turbo. Sa maksimalnih 8 jezgara i 16 nizova, ne postoji dovoljno veliki izazov za njega. Zato, učitaj zadatke i uveri se za šta je ova snažna mašina sve sposobna.

 • 5,0 GHz / 4,5

  Jedno / više jezgara Turbo frekvencija1,2

 • 8

  jezgara1

 • 16

  Nizovi1

Predator Helios 500 AGW

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 30 serija

Ovi grafički procesori obezbeđuju vrhunske performanse za gejmere i dizajnere. Oni koriste NVIDIA RTX Ampere arhitekturu 2. generacije u kombinaciji sa novim jezgrima za praćenje svetlosti, Tensor jezgrima i multiprocesorima za strimovanje kako bi dostigli drastično bolje performanse.

Predator Helios 500 AGW
 • Predator Helios 500 AGW

  TENSOR JEZGRA 3. generacije

  Tensor jezgra omogućavaju korišćenje različitih numeričkih preciznosti u radu na računaru, pri čemu dinamički prilagođavaju proračune kako bi se ubrzao protok informacija bez gubitaka po pitanju tačnosti.

 • Predator Helios 500 AGW

  JEZGRA 2. generacije

  Funkcija praćenja zraka svetlosti simulira ponašanje prave svetlosti i tako obezbeđuje bioskopski kvalitet prikaza u realnom vremenu i u vizuelno najintenzivnijim igrama.

 • Predator Helios 500 AGW

  NVIDIA DLSS

  Revolucionarni prikaz poboljšan veštačkom inteligencijom povećava brzinu prikaza kadrova bez uticaja na kvalitet slike koristeći zasebna Tensor jezgra za obradu pomoću veštačke inteligencije na grafičkim procesorima GeForce RTX.

TEHNOLOGIJA HLAĐENJA AEROBLADE™ 3D 5. GENERACIJE

Naša tehnologija hlađenja AeroBlade™ 3D 5. generacije zaslužna je za jedan od najsnažnijih protoka vazduha u laptop računaru: osim što hladi ostale ključne komponente koristeći poboljšan protok vazduha u obliku vrtloga, za hlađenje koristi i tehnologiju PowerGem™1, kao i strateški postavljene otvore za dovod i odvod vazduha i vakuumske cevi.

Predator Helios 500 AGW
 • Predator Helios 500 AGW

  PRIRODA KAO INSPIRACIJA

  Inspirisani tihim i brzim mehanizmima letenja koje smo proučavali kod životinja, odlučili smo da ivica ventilatora bude nazubljena čime se povećava protok vazduha.

 • Predator Helios 500 AGW

  ULTRA TANKE LOPATICE

  Svaka od ovih 89 bioničkih metalnih lopatica je samo 0,08 mm debela i ima dva udubljenja za stabilizaciju.

 • Predator Helios 500 AGW

  USMERAVANJE VAZDUHA

  Ovaj mehanizam je dizajniran da usmerava protok vazduha na mesta gde je hlađenje potrebno i pruža dodatnu podršku ventilatoru kada radi velikom brzinom kako bi se smanjile turbulencije i buka.

PROTOK U OBLIKU VRTLOGA

Unapredili smo protok vazduha u laptop računaru zahvaljujući strateški postavljenoj termalnoj peni i tako poboljšali hlađenje celog uređaja kako ne bi bio previše topao pri dodiru sa kožom.

Predator Helios 500 AGW

POWERGEM™1

Zahvaljujući ovom jedinstvenom pristupu, laptop brže odvodi toplotu iz procesora u odnosu na druga rešenja.

Predator Helios 500 AGW

SAGLEDAJ STVARI NA DRUGAČIJI NAČIN

Uživaj u potpuno novom prikazu realnosti na 4K Mini LED ekranu od 120 Hz1. HDR dolazi do izražaja jer zahvaljujući pozadinskom osvetljenju ekran dostiže standard VESA DisplayHDR™ 10001. Igre, filmovi i svi sadržaji koje gledaš na ekranu su verno prikazani zahvaljujući nivoima kontrasta i osvetljenosti koji se dobijaju kada se koriste OLED diode.

 • 4K UHD1

  17,3 inča

 • 512 zona1

  Dinamičko pozadinsko osvetljenje

 • 120 HZ / 3 MS

  Osvežavanje1 / Odziv3

 • DISPLAYHDR™ 10001

  DCI-P3 100%1

Predator Helios 500 AGW

PREDATOR PULSAR LIGHTING

Postavi LED svetla na najveću postavku i uživaj u igri neonskog svetla na laptop računaru. Tehnologija Predator Pulsar Lighting ti daje potpunu kontrolu nad RGB svetlosnim trakama koje se nalaze u kućištu laptop računara1 (uključujući i odvod za vazduh na zadnjoj strani) i RGB osvetljenjem na pojedinačnim tasterima. Uživaj, prilagodi svetlo svom ukusu i ne osvrći se.

 • SINHRONIZACIJA SA ZVUKOM

  Izaberi neki od četiri šablona i posmatraj kako se osvetljenje kreće u ritmu zvuka – bilo da gledaš film, igraš igre i radiš nešto slično.

 • SINHRONIZACIJA SA EKRANOM

  Mimic obezbeđuje realističniji prikaz. Boje na ekranu će biti usklađene sa osvetljenjem tastature.

 • ZASEBNO RGB OSVETLJENJE ZA SVAKI TASTER

  Prilagodi tastaturu svojim željama i izaberi neki od 17 osnovnih šablona.

Sci Fi Futuristic Laptop Portable Computer Gaming Working Empty Screen Red Blue Glowing Laser Neon Light Beams Reflective Floor Night Dark Studio Stage Retro 3D Rendering illustration; Shutterstock ID 1787440178; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -

NOVI WASD TASTERI

Zahvaljujući našim patentiranim, mehaničkim MagTek prekidačima, WASD tasteri mogu da se koriste kao analogni džojstik na upravljaču za igre, pa možeš postepeno da povećavaš pritisak na taster i tako precizno kontrolišeš brzinu svog lika ili automobila – od početne brzine4 (0,8 mm), pa sve do maksimalne brzine kada pritisneš taster do kraja (3 / 3,1 mm).

 • MAGFORCE

  Idealni za svaku igru, oni imaju linearni pritisak bez ispupčenja i hod od 3,0 mm. Tačke aktivacije se mogu prilagoditi.

 • TRKANJE

  Zakrivljeni tasteri sa udubljenjima su idealni za duge sesije igre, a prilikom pritiska na taster sa hodom od 3,1 mm oseća se jedva primetno ispupčenje.

 • ZAMENLJIVI TASTERI

  Jednostavno zameni MagForce tastere ili tastere za trkanje standardnim prekidačima sa membranom ili kapicama.

Predator Helios 500 AGW

PREUZMI KONTROLU POMOĆU APLIKACIJE PREDATORSENSE

Na raspolaganju su ti četiri režima: tihi, podrazumevani, ekstremni i turbo – sa našom specijalnom uslužnom aplikacijom možeš da nadgledaš sistem, povećavaš radni takt, kreiraš makroe, prilagođavaš RGB postavke i još mnogo toga. Sve ovo možeš da uradiš preko personalizovanog, intuitivnog interfejsa dizajniranog sa ciljem da se maksimalno iskoristi potencijal tvog sistema.

Predator Helios 500 AGW
 • Predator Helios 500 AGW

  POČETAK

   

 • Predator Helios 500 AGW

  POVEĆANJE RADNOG TAKTA

   

 • Predator Helios 500 AGW

  UPRAVLJANJE VENTILATOROM

   

 • Predator Helios 500 AGW

  MONITOR

   

 • Predator Helios 500 AGW

  PULSAR LIGHTING

   

 • Predator Helios 500 AGW

  SINHRONIZACIJA IGRE

   

MANJE KAŠNJENJA, VIŠE POBEDA

Intel® Killer™ E3100G Ethernet kontroler, Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1650i i Control Center 2.0 ti obezbeđuju sve što ti je potrebno da zbrišeš protivnike na mreži. Uživaj u igri sa minimalnim kašnjenjem i pouzdanoj vezi koju samo Killer mreže mogu da obezbede.

 • INTEL® KILLER™ E3100G

  Killer E3100G koristi tehnologiju Advanced Stream Detect 2.0 koja automatski detektuje aplikacije i popularne veb-stranice i shodno tome određuje prioritet saobraćaja.

 • INTEL® KILLER™ AX1650i

  Killer™ AX1650i koristi potpuno novu tehnologiju Wi-Fi 6 sa kanalima od 160 MHz da obezbedi maksimalni protok od 2,4 Gb/s i vrhunske performanse.

 • OPCIONALNI 5G1,5

  Tu je i opcija povezivanja na 5G mrežu i sve prateće pogodnosti: mala stopa kašnjenja1 i mogućnost da se povežeš na mrežu, deliš i strimuješ gde god da se nalaziš5.

Predator Helios 500 AGW

MNOŠTVO PRIKLJUČAKA

Poveži sve svoje periferne uređaje jer na raspolaganju imaš mnoštvo priključaka USB 3.2 2. generacije, kao što su dva neverovatno brza priključka Thunderbolt™ 4 USB-C (koji podržavaju povezivanje monitora i napajanje), HDMI i miniDP 1.4. Najnovija HDMI 2.1 specifikacija takođe podržava povezivanje spoljnih monitora sa rezolucijom kao što je 8K60, 4K120 ili čak 10K.

 • HDMI 2.1

  HDMI® 2.1 je najnoviji industrijski standard za HDMI® specifikaciju i podržava mnoge više rezolucije video-zapisa, čak do 10K.

 • THUNDERBOLT™ 4

  Preko jednog jedinog priključka možeš da povežeš dva 4K monitora (ili jedan 8K), preneseš podatke pri minimalnoj brzini od 32 Gb/s i maksimalnoj brzini od 40 Gb/s i obezbediš napajanje za laptop od maksimalnih 100 W.

Predator Helios 500 AGW

DTS:X® ULTRA

Pretvori bilo koji model slušalica ili zvučnika u prvoklasni sistem prostornog zvuka od 360° i uživaj u svojim omiljenim filmovima, muzici i igrama sa realističnim prostornim zvukom.

Predator Helios 500 AGW

Usavrši svoju igru

PLANET9 je jedna jedinstvena eSports platforma – čini je zajednica gejmera sa sličnim afinitetima, od eSports sportista u usponu, do okorelih profesionalaca. Možeš da učiš od iskusnih trenera, da se obračunavaš sa gejmerima sličnih veština ili čak iz tvog tima. Na raspolaganju su ti turniri, nagrade i alati potrebni za uspeh.

Registracija
Master-Your-Play_2560x1080

Turnir

Pobedite na turnirima e-sporta i postanite šampion

connect_2560x1080

Kurs

Pređite na sledeći nivo uz ekskluzivne kurseve i sveobuhvatnu statistiku

tournament_2560x1080

ZAJEDNICA

Tim talenata i veterana za stvaranje nasleđa

evolve_2560x1080

Izaberite svoj savršeni Helios 500

Potražite svoj Helios 500 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.
© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2021 NVIDIA, logotip NVIDIA i tehnologije Advanced Optimus, Ampere arhitektura, DLSS, GeForce RTX i G-Sync su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Obuhvata efekat Intel® Thermal Velocity Boost (Intel® TVB) – u pitanju je funkcija koja detektuje prilike i automatski povećava radni takt iznad frekvencije jednog i više jezgara zahvaljujući tehnologiji Intel® Turbo Boost na osnovu toga koliko je temperatura pri kojoj procesor radi niža od maksimalne temperature i da li je turbo režim rada dostupan. Povećanje frekvencije i njeno trajanje zavise od radnog opterećenja, mogućnosti procesora i rešenja za hlađenje procesora.
3 Poboljšano vreme odziva. Postiže se pomoću funkcije LCD Overdrive.
4 Aktivacija pritiska na taster počinje približno od 0,8 mm. Ova vrednost se može podesiti u okviru aplikacije PredatorSense.
5 Neophodna je usluga 5G mreže koja će u nekim regionima postati dostupna tokom 2021. godine, a pokrivenost može biti proširena na dodatne regione u 2022. godini i nakon toga.
6 Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.