PREDATOR ORION X

SNAGA KOJA ODUZIMA DAH

Pogledajte video
Taiwan_Excellence_2024-CMYK-Standard-Size
predator-desktop-orion-x-agw-banner

Napravljen za entuzijaste koji teže savršenstvu i zahtevaju najnoviju tehnologiju, Predator Orion X sa DLSS 3 nudi gejmersko putovanje bez presedana onima koji vole da doteruju i optimizuju svoje sisteme.

 • logo_windowns 11
 • logo_13th_intel_i9
 • logo_nvidia_rtx
 • logo_Killer
 • logo_Chassis

VIŠE OD PERFORMANSI

Nije dovoljno reći najbolje od najboljih kada je reč o 13. generaciji Intel® Core™ i9-13900KS procesoru1 sa novom arhitekturom hibridnih performansi – obezbeđuje izvanredni gejming i performanse jednog niza.

 •  

  WINDOWS 11 HOME

  operativni sistem

 • Do 13. generacije

  Intel® Core™
  i9-13900KS

  procesor1

 • Do

  24 JEZGRA

  8 P-jezgra / 16 E-jezgra

 • Do

  150 W1 TDP

  Snaga termalnog dizajna

predator-desktop-orion-x-beyond-performance
6,0 GHZ1 TURBO!

Postignite novu rekordnu brzinu takta uz Intel® Thermal Velocity Boost – prvi procesor u računarskoj industriji koji postiže ovu brzinu bez povećanja radnog takta.

DO 2 TB1 M.2 MEMORIJE

Preuzmite svoje igre i brzo im pristupite uz do 2 TB memorije M.2 PCIe 4. generacije na dohvat ruke.

Do 32 GB1 DDR5

Ova neverovatno brza memorija napravljena je da podigne vaše iskustvo igranja na viši nivo i pomeri granice performansi.

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 40 serija

Grafički procesor serije NVIDIA® GeForce RTX® 40 brži od najbržih na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce. Pokreće ih izuzetno efikasna arhitektura NVIDIA Ada Lovelace koja donosi kvantni skok i u performansama i u grafici koju pokreće veštačka inteligencija. Doživite realistične svetove s praćenjem svetlosti i izuzetno brzim FPS gejmingom sa minimalnim kašnjenjem. Otkrijte revolucionarne načine da stvarate i radnu brzinu bez presedana.

 • Do NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 4090

  grafički procesor

 • Obuhvata

  24 GB G6X

  memorije

 • Do

  2,52 GHz

  povećanja radnog takta

predator-desktop-orion-x-nvidia-geforce-rtx-40-series

DIZAJN KUĆIŠTA INSPIRISAN SVEMIRSKIM BORODOM

Uživajte u elegantnom futurističkom kućištu Predator Orion X15.4L, pažljivo izrađenom da vam pruži utisak da komandujete svemirskim brodom u nekoj dalekoj galaksiji.

 • Obuhvata

  M.2 SNAŽNA ZAMENJIVA

  NVMe SSD

 • Mogućnost proširenja

  2 X 2.5" SATA HDD

  U zoni 2

predator-desktop-orion-x-spaceship-inspired-chasis-design
predator-desktop-orion-x-intelligent-zoning-for-easy-access
INTELIGENTNO ZONIRANJE ZA LAKŠI PRISTUP

Unutrašnjosti računara Predator Orion X podeljena je u zone za procesor, VGA, protok vazduha i višenamensko tečno hlađenje, zahvaljujući čemu nadogradnja i održavanje ne predstavljaju nikakav problem.

predator-desktop-orion-x-machine-arm-like-headset-rest
NOSAČ SLUŠALICA KOJI PODSEĆA NA ROBOTSKU RUKU

Inovativni nosač slušalica dodaje malo stila i udobnosti, a ujedno obezbeđuje i da vam slušalice budu uvek pri ruci.

predator-desktop-orion-x-magnetic-front-cover
NAMAGNETISANI PREDNJI POKLOPAC

Uklonivi namagnetisani prednji poklopac s bravicom unutra omogućava lak pristup vašem sistemu.

MASIVNO HLAĐENJE GRAFIČKOG PROCESORA

GeForce RTX™ 4090 grafički procesor opremljen je prilagođenim modulom sa tečnim hlađenjem, čime se obezbeđuje da vaš sistem ostane hladan, efikasan i tiši od onih koji nemaju tečno hlađenje.

predator-desktop-orion-x-massive-gpu-cooling

240 MM VIŠENAMENSKO TEČNO HLAĐENJE1

Kompaktno kučište od 15,4 l sadrži impresivno višenamensko hlađenje1 procesora sa dva ventilatora od 120 mm, zahvaljujuči čemu se obezbeđuju optimalne performanse za neprekidne sesije igre.

predator-desktop-orion-x-240mm-aio-liquid-cooler

NAJNOVIJE POVEZIVANJE

Doživite munjevitu, neprekidnu igru sa naprednim žičanim Intel® Killer E3100G i Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX211 bežičnim umrežavanjem, koje vam garantuje da ćete biti povezani i u središtu akcije sve vreme.

PREDNJI PRIKLJUČCI

Ne biste da se zavlačite iza računara? USB 3.2 1. generacije Type-C, Type-A 1. generacije, ulaz za mikrofon i audio ulaz su vam na dohvat ruke.

predator-desktop-orion-x-front-ports

ZADNJI PRIKLJUČCI

Ali kao želite da se istegnete, koristite USB 3.2 generacije 2x2 Type-C, 3x USB 3.2 2. generacije Type-A1 i obavezan priključak RJ45.

predator-desktop-orion-x-rear-ports

PERSONALIZACIJA POMOĆU APLIKACIJE PREDATORSENSE™

PredatorSense 4.0 korisnički softver: monitor, povećanje radnog takta1 i prilagođeno aRGB osvetljenje boja sa intuitivnim i moćnim softverom PredatorSense 4.0.

predator-desktop-orion-x-personalize-with-predatorsense
predator-desktop-orion-x-monitoring
NADGLEDANJE

Brzina i temperatura

predator-desktop-orion-x-overclocking
POVEĆANJE RADNOG TAKTA

Različiti radni režimi

predator-desktop-orion-x-lighting
OSVETLJENJE

aRGB-Ready

Izaberite svoj savršeni PREDATOR X

Potražite svoj PREDATOR ORION X po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.

© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2023 NVIDIA, logotip NVIDIA i tehnologije Ampere arhitektura, DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.