PREDATOR ORION X

SNAGA KOJA ODUZIMA DAH

Napravljen za entuzijaste koji teže savršenstvu i zahtevaju najnoviju tehnologiju, Predator Orion X sa DLSS 3,5 nudi gejmersko putovanje bez presedana onima koji vole da doteruju i optimizuju svoje sisteme.

IGRA BEZ KOMPROMISA

Malo je reći da imate najbolje od najboljeg uz Intel® Core™ i9 14900KS procesor1 sa P-core turbo taktom do 6,2 GHz.

 •  

  WINDOWS 11 HOME

  operativni sistem

 • Do Intel® Core™

  i9 14900KS

  14. generacije1

 • Do

  24 JEZGRA

  8 P-jezgra / 16 E-jezgra

 • Do

  150 W1 TDP

  Snaga termalnog dizajna

6,2 GHZ1 TURBO!

Podignite brzinu svog takta na nove visine uz Intel® Thermal Velocity Boost.

DO 2 TB1 M.2 MEMORIJE

Preuzmite svoje igre i brzo im pristupite uz do 2 TB memorije M.2 PCIe 4. generacije na dohvat ruke.

Do 64GB1 DDR5

Ova neverovatno brza memorija napravljena je da podigne vaše iskustvo igranja na viši nivo i pomeri granice performansi.

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 40 serija

Grafički procesor serije NVIDIA® GeForce RTX™ 40 brži od najbržih na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce. Pokreće ih izuzetno efikasna arhitektura NVIDIA Ada Lovelace koja donosi kvantni skok i u performansama i u grafici koju pokreće veštačka inteligencija. Doživite realistične svetove s praćenjem svetlosti i izuzetno brzim FPS gejmingom sa minimalnim kašnjenjem. Otkrijte revolucionarne načine da stvarate radnu brzinu bez presedana.

 • Do NVIDIA®

  GEFORCE RTX™ 40901

  grafički procesor

 • Obuhvata

  24GB GDDR6X

  memorije

 • Do

  2,52 GHz

  povećanja radnog takta

NVIDIA DLSS 3,5

DLSS je revolucionarno otkriće u grafici zasnovanoj na veštačkoj inteligenciji koja poboljšava performanse. Opremljen sa Tensor jezgrima nove generacije i brzim optičkim protokom na grafičkim procesorima serije GeForce RTX 40, DLSS 3,5 koristi veštačku inteligenciju da stvori dodatne kadrove i poboljša kvalitet slike.

PRAĆENJE SVETLOSTI

Arhitektura Ada oslobađa svu lepotu praćenja svetlosti, koja simulira ponašanje svetlosti u stvarnom svetu. Na snažnim laptop računarima sa grafičkom karticom za laptop serije RTX 40 i trećom generacijom RT jezgara, virtuelni svetovi su prikazani sa neverovatnim detaljima, kao nikada do sada.

NVIDIA REFLEX

Grafički procesori serije NVIDIA Reflex i GeForce RTX 40 isporučuju najniže kašnjenje (ms) i najbolji odziv za vrhunsku konkurentsku prednost. Napravljen da optimizuje i meri kašnjenje sistema, Reflex obezbeđuje brže hvatanje mete, brže vreme reakcije i najveću preciznost ciljanja za takmičarske igre

DALJE SA VEŠTAČKOM INTELIGENCIJOM, BRŽE NA RTX-U

Ostvari performanse sledećeg nivoa uz grafičke procesore GeForce RTX™ i NVIDIA RTX™.  Od poboljšane kreativnosti i produktivnosti do munjevito brze igre – vrhunska snaga VI na Windows računarima nalazi se na grafičkim karticama RTX.

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA ZA IGRU

Poboljšaj svoj doživljaj igre grafičkom karticom RTX. Pojačanje u vidu VI obezbeđuje vrhunske performanse u preko 300 igara i aplikacija zahvaljujući tehnologiji DLSS 3.5.

VI ZA STVARANJE

Poboljšaj procese kreiranja sadržaja sa preko 100 aplikacija za kreiranje koje podržavaju VI i dobijaju ubrzanje sa RTX grafikom – uključujući paket Adobe Creative Cloud, Blender, Blackmagic Davinci Resolve, OBS Studio i druge. Iz korena promeni radne tokove sa NVIDIA Studio paketom alatki veštačke inteligencije i efikasno prati svoju kreativnost koristeći tehnologije nove generacije, kao što su DLSS i OptiX.

VI ZA PRODUKTIVNOST

Unapredi svakodnevne poslove uz RTX ubrzanje. Koristi VI da skiciraš dokumente i imejlove, sažmeš sadržaje i još toga. Uživaj u kristalno jasnim strimovanim video-sadržajima na popularnim platformama kao što su YouTube i Netflix, automatski prilagođenim za rezoluciju 4K sa RTX Video Super Resolution. I oslobodi snagu tehnologije NVIDIA Broadcast za glasovne i video opcije koje podržava veštačka inteligencija u video-konferencijama.

DIZAJN KUĆIŠTA INSPIRISAN SVEMIRSKIM BORODOM

Uživajte u elegantnom futurističkom kućištu Predator Orion X15.4L, pažljivo izrađenom da vam pruži utisak da komandujete svemirskim brodom u nekoj dalekoj galaksiji.

 • Obuhvata

  LEŽIŠTE KOJE SE PRIKLJUČUJE POD NAPONOM

  M.2 SSD

 • Mogućnost proširenja

  2 X 2.5" SATA HDD

  U zoni 2

predator-desktop-orion-x-intelligent-zoning-for-easy-access
INTELIGENTNO ZONIRANJE ZA LAKŠI PRISTUP

Unutrašnjosti računara Predator Orion X podeljena je u zone za procesor, VGA, protok vazduha i višenamensko tečno hlađenje, zahvaljujući čemu nadogradnja i održavanje ne predstavljaju nikakav problem.

predator-desktop-orion-x-machine-arm-like-headset-rest
NOSAČ SLUŠALICA KOJI PODSEĆA NA ROBOTSKU RUKU

Inovativni nosač slušalica dodaje malo stila i udobnosti, a ujedno obezbeđuje i da vam slušalice budu uvek pri ruci.

predator-desktop-orion-x-magnetic-front-cover
NAMAGNETISANI PREDNJI POKLOPAC

Uklonivi namagnetisani prednji poklopac s bravicom unutra omogućava lak pristup vašem sistemu.

MASIVNO HLAĐENJE GRAFIČKOG PROCESORA

GeForce RTX™ 40901,2 grafički procesor opremljen je prilagođenim modulom sa tečnim hlađenjem, čime se obezbeđuje da vaš sistem ostane hladan, efikasan i tiši od onih koji nemaju tečno hlađenje.

240 MM VIŠENAMENSKO TEČNO HLAĐENJE1

Kompaktno kučište od 15,4 l sadrži impresivno višenamensko hlađenje1,2 procesora sa dva ventilatora od 120 mm, zahvaljujuči čemu se obezbeđuju optimalne performanse za neprekidne sesije igre.

NAJNOVIJE POVEZIVANJE

Doživite munjevitu, neprekidnu igru sa naprednim žičanim Intel® Killer E3100G i Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX211 bežičnim umrežavanjem, koje vam garantuje da ćete biti povezani i u središtu akcije sve vreme.

PREDNJI PRIKLJUČCI

Ne biste da se zavlačite iza računara? USB 3.2 1. generacije Type-C, Type-A 1. generacije, ulaz za mikrofon i audio ulaz su vam na dohvat ruke.

ZADNJI PRIKLJUČCI

Ali kao želite da se istegnete, koristite USB 3.2 generacije 2x2 Type-C, 3x USB 3.2 2. generacije Type-A1 i obavezan priključak RJ45.

PERSONALIZACIJA POMOĆU APLIKACIJE PREDATORSENSE™

PredatorSense 4.0 korisnički softver: monitor, povećanje radnog takta1 i prilagođeno aRGB osvetljenje boja sa intuitivnim i moćnim softverom PredatorSense 4.0.

predator-desktop-orion-x-monitoring
NADGLEDANJE

Brzina i temperatura

predator-desktop-orion-x-overclocking
POVEĆANJE RADNOG TAKTA

Različiti radni režimi

predator-desktop-orion-x-lighting
OSVETLJENJE

aRGB-Ready

Izaberite svoj savršeni PREDATOR X

Potražite svoj PREDATOR ORION X po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.

© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2024 NVIDIA, logotip NVIDIA, arhitektura Ada Lovelace i tehnologije DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Uključene specifikacije, podešavanja i/ili rešenja za hlađenje dostupna su samo na modelu POX-955 Orion X.