Acer Exclusive1

Norton Security Ultra

Igrajte, surfujte, bavite se finansijama, družite se i kupujte bez brige na svim vašim uređajima.*

Da biste bili zaštićeni od sajber kriminalaca, kompanija Acer se udružila sa pružateljima usluge Norton LifeLock da bi vam ponudila nagrađenu3 za sve vaše uređaje* uz Norton Security Ultra.


Svakodnevne aktivnosti kao što su igre na internetu i pregledanje mogu da izlože vaše informacije i da vas učine ranjivim na sajber opasnosti.


Norton Security Ultra pomaže u zaštiti vaših privatnih i finansijskih informacija od napada sajber kriminalaca i lopova na neograničenom broju računara, Mac® računara, tableta i pametnih telefona.*

Pretplatite se danas i uštedite!

Izabrani Acer računari imaju probnu verziju pretplate od 30 dana za uslugu Norton Security. Proširite svoju zaštitu pre isteka perioda probne verzije i sačuvaćete preostale dane u probnom periodu.

Evo kako to možete da uradite:

 • Pokrenite aplikaciju Norton Security kojaje bila instalirana na vašem Acer računaru.
 • Na glavnom prozoru, pri dnu stranice kliknite na vezu Obnovi.
 • Pratite uputstva za bezbedni završetak kupovine.

Norton AGW Source

Garantujemo uklanjanje virusa ili vam vraćamo novac!

Od trenutka pretplate na Norton Security Ultra, Norton ekspert je dostupan da bi vam pomogao u održavanju zaštite vašeg uređaja od virusa ili vam vraćamo novac4. Ako se tokom perioda pretplate na vaš uređaj koji je zaštićen programom Norton ušunja virus, stručnjaci usluge Norton biće dostupni kao pomoć za rešavanje problema. Ako vaš uređaj dobije virus koji ne možemo da uklonimo, vratićemo vam novac!

Posetite Norton.com/guarantee  za uslove i pravila, kao i za način za preuzimanje.

Norton AGW Source

Uđite u igru uz Norton Security Ultra.

Igrači mogu biti privlačna meta sajber kriminalaca jer oni često traže nove igre i režime na mreži, ponekad iz nepoznatih izvora.

Nemojte da žrtvujete performanse zbog zaštite, kad možete da imate oboje! Norton Security Ultra pruža igračima performanse koje su vodeće u ovoj oblasti3 i funkcije prilagođene igračima. Funkcije kao što su: Norton Insight za brza i efikasna skeniranja, Silent-Mode za igru bez prekida i alate za upravljanje performansama za optimizaciju efikasnosti vašeg računara.

Norton AGW Source

Imate više uređaja?

Norton Security Ultra pomaže vam da zaštitite sve vaše uređaje* od virusa, malvera i drugih pretnji na mreži — i to sve pomoću jedne pretplate. Tu spada i opcija Roditeljska kontrola5 koja vam pomaže upravljati zaštitom na uređajima vaše dece uz jednostavan veb portal. Plus, automatski ažurira vaše fotografije, finansijske datoteke i druga važna dokumenta na računaru uz 25GB uključenog skladišta na mreži.6

Norton AGW Source
 1. Ekskluzivni popust za prvu godinu za Norton Security Ultra dostupan preko kompanije Acer.
 2. Norton Security Ultra pokriva računare, uređaje Mac, Android, iPad® i iPhone®. Neke funkcije nisu dostupne na iPad-u i iPhone-u. Samo za ličnu ili kućnu upotebu. Problem prilikom dodavanja uređaja? Kontaktirajte Uslugu i podršku za članove servisa.
 3. Nagrađena Norton zaštita i performanse:
  AV-TEST, "Best Protection 2018," februar 2019.
  AV-TEST, “Best Performance 2018,” februar 2019.
  AV-TEST, “Best Android Security 2018,” februar 2019.
  PassMark Software, “Consumer Security Products Performance Benchmarks (Edition 2),” – November 2018//PassMark Software, “Consumer Security Products Performance Benchmarks (Edition 2),” – novembar 2018.
 4. Obećanje o zaštiti od virusa: Da biste se kvalifikovali za Obećanje o zaštiti od virusa, morate imati kvalifikovanu Norton pretplatu i ukoliko nemate Norton Small Business, morate da kupite, obnovite ili ažurirate svoju Norton pretplatu direktno sa Symantec-a ili da aktivirate uslugu automatske obnove uz Symantec. Ako Norton agent ne može da ukloni virus sa uređaja, onda ćete možda dobiti potpuni povraćaj novca za stvarnu sumu koju ste platili za trenutne uslove Norton pretplate ili uslov za vaš trenutni paket Norton pretplate. Ako imate Norton paket (kvalifikovanu pretplatu kupljenu u drugoj Norton ili LifeLock ponudi), vaše refundiranje biće ograničeno na preporučenu maloprodajnu cenu proizvođača (engl. Manufacturer’s Suggested Retail Price – MSRP) za vašu Norton pretplatu za trenutni period, koja neće preći ukupnu cenu plaćenu za dati paket. Ili u slučaju da kupljeni paket sadrži Norton pretplatu uz pretplatu/proizvod koji nije Norton ili LifeLock, refundacija će biti ograničena na preporučenu maloprodajnu cenu proizvođača Norton pretplate za trenutni period trajanja, koja neće preći ukupnu cenu plaćenu za dati paket. Bilo koja nadoknada će biti izvršena u neto iznosu za sve popuste ili nadoknade koje ste primili sa umanjenom cenom za isporuku, rukovanje i važeće poreze, osim u određenim državama u kojima se nadoknađuju isporuka, rukovanje i porezi. Nadoknada se ne primenjuje za bilo kakva oštećenja koja su nastala kao rezultat virusa. Pogledajte Norton.com/guarantee za informacije koje uključuju važeće Norton pretplate.
 5. Norton porodična roditeljska kontrola nije podržana na Mac računarima.
 6. Zahteva da vaš uređaj ima uključen internet/plan za prenos podataka.