Acer Connect M5
5G mobilni WiFi

M5_Hero_3840

Performanse i pouzdanost za profesionalce koji rade na daljinu i dosta putuju. Pristupite 5G mreži sa ugrađenim priključkom za Ethernet, povežite se preko priključka USB Type-C i iskoristite WiFi 6 vezu preko koje mogu da se povežu do 32 uređaja istovremeno.

Sledeća generacija brzine

Neverovatno brza 5G mreža obezbeđuje izuzetne performanse za profesionalce u pokretu.

M5_KSP01_1920

Pouzdana veza

Brzo i jednostavno se povežite na internet koristeći Ethernet ili USB Type-C. Odnosno, okupite ceo tim, do 32 korisnika istovremeno, preko Wi-Fi 6 veze.

M5_KSP02_1920

Baterija velikog kapaciteta

Baterija od 6460 mAh pored toga što traje dugo može poslužiti i kao eksterna baterija.

M5_KSP03_1920

Izaberite svoj savršeni Acer Connect M5 5G mobilni WiFi

Potražite svoj Acer Connect M5 5G mobilni WiFi prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1.Brzina i dostupnost 5G LTE tehnologije razlikuju se u zavisnost od regiona. Više informacija potražite od svog dobavljača telekomunikacionih usluga.

Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti ukida bilo koja od tih prava.