TravelMate Vero

Make Your Green Mark

TravelMate Vero je zeleni računar koji ne zaostaje po pitanju performansi ili funkcija. Pomognite kompaniji u očuvanju životne sredine sa poslovnim laptop računarom dizajniranim za rad u kancelariji i van nje koji ima snažan procesor, funkcije bezbednosti i opcije za upravljanje.

Za planetu Zemlju

Napravljen je od recikliranih materijala – što znači manje štete i više koristi po planetu. Iskoristili smo 30% PCR1 plastike za kućište i okvir ekrana i 50% PCR plastike za tasterske kapice: predstavljamo pionire u integraciji PCR plastike u laptop računare.

 • PCR

  Korisnička reciklirana plastika

 • 30%

  PCR materijala

 • 50%

  PCR tasteri

Upečatljiv dizajn

Laptop računari TravelMate Vero se isporučuju sa Acer komercijalnim BIOS sistemom sa funkcijom koja omogućava koorporacijama, vladama i korisnicima da personalizuju2 logotip koji se pojavljuje pri pokretanju i tako pokažu svoju posvećenost održivosti biranjem Vero uređaja koji čuvaju životnu sredinu.

„Zelen“, ali opasan

Nijedan posao nije previše obiman ili zahtevan zahvaljujući moćnom procesoru Intel® Core™ i7 11. generacije3. Postignite više i obavljajte više poslova istovremeno sa brzom DDR4 memorijom do 16 GB i M.2 PCIe x4 NVMe SSD diskom 3. generacije od 1 TB neverovatno brzog odziva3.

Bezbednost bez premca

Diskretni TPM modul i Kensington brava su zaslužni za bezbednost i mogućnost upravljanja na nivou preduzeća, dok istovremeno fizički štite vaše podatke. TravelMate Vero se takođe isporučuje sa softverom Acer ProShield Plus, sveobuhvatnim softverskim rešenjem koje štiti vaš TravelMate uređaj od neovlašćenog pristupa i upada i obezbeđuje podršku za biometrijske funkcije provere identiteta koje nudi Windows.

Poboljšan za konferencijske pozive

Kvalitet sastanaka na mreži je optimizovan i poboljšan pomoću funkcija kao što su Acer TrueHarmony™, Microsoft Cortana i Acer PurifiedVoice™ sa funkcijom potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije3. Takođe, zahvaljujući njegovom tankom okviru možete u potpunosti uživati u IPS FHD ekranu od 15,6 inča.

Povezivanje

Zahvaljujući tehnologiji Wi-Fi 6, TravelMate Vero nudi stabilnu i pouzdanu vezu tokom čak 9,5 sati korišćenja koje obezbeđuje njegova snažna baterija4. TravelMate Vero takođe poseduje USB 3.2 Type-C priključak5 i tri USB 3.2 Type-A priključka 1. generacije, od kojih jedan podržava punjenje uređaja kada je laptop isključen.

(R)evolucija

Promišljeno dizajniran tako da se prilagođava potrebama planete, sami možete da nadogradite sistem da biste smanjili količinu nepotrebnog otpada. Kada otvorite poklopac, ugledaćete prepoznatljive tastere „R“ i „E“ koji naglašavaju ključnu poruku računara: smanjena potrošnja, ponovna upotreba i recikliranje.

Pređite na Eko+

Preuzmite kontrolu za efikasniju potrošnju energije sa aplikacijom za pametno upravljanje baterijom VeroSense™.

 • Eko+

  Ekstremna ušteda baterije sa onemogućenim kritičnim funkcijama

 • Eko

  Smanjuje performanse sistema radi poboljšavanja energetske efikasnosti i trajanja baterije

 • Balansirano

  Automatski pronalazi ravnotežu između uštede energije i performansi

 • Performanse

  Optimizovan je za najbolje ukupne performanse

Napravljen da traje

Manje brinite o svom uređaju i usredsredite se na posao. Izdržljiv i postojan, ovaj laptop je dizajniran da odoli svim izazovima kojima je izložen na radnom mestu.

Izaberite svoj savršeni TravelMate Vero laptop

Potražite svoj TravelMate Vero laptop prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1. PCR je skraćenica za „Post-Consumer Recycled“ (korisnička reciklirana plastika). 

2. Obratite se kompaniji Acer da biste dobili pristup softverskim alatkama za prilagođavanje logotipa koji se pojavljuje prilikom pokretanja. 

3. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela. 

4. Trajanje baterije meri se uz specifične postavke i uslove za testiranje u skladu sa MobileMark 2014. Stvarno trajanje baterije može znatno da se razlikuje u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, radnih uslova i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, količinu RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd. 

5. Ovaj priključak je namenjen za prenos podataka i ne smijete da ga koristite za punjenje ili DisplayPort. 


Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.