TravelMate B3

TravelMate B3 AGW
Simulacija procesa učenja za učenike je sada moguća zahvaljujući brzim performansama i izdržljivom dizajnu računara TravelMate B3. Sa sistemom Windows 111, Intel® procesorom1, baterijom koja dugo traje, mehanički pričvršćenim tasterima, opcionom Full HD veb-kamerom i neverovatnim brzinama veze, omogućite učenicima da izvuku još više od svojih časova, bilo da se održavaju na daljinu ili lično.
  • logo_12-Hours Battery Life
  • MIL-STD-810H

Efikasne performanse

Posao i zadatke ćete obavljati brže u odnosu na druge Windows laptop računare dizajnirane za obrazovanje koji su trenutno dostupni na tržištu. Najnoviji Intel® procesor1 ima malu potrošnju električne energije i visoke performanse za pouzdano rešenje zasnovano na učionici.

TravelMate B3 AGW

Sertifikat za izdržljivost

Testiran prema vojnim standardima (MIL-STD 810H2), ovaj dizajn otporan na udarce može da izdrži do 60 kg sile usmerene nadole, a tu je i poboljšana zaštita od izazova svakodnevnog korišćenja. Maska za apsorpciju udaraca i jedinstveni dizajn odvoda tečnosti dodatno štite komponente od umerenih padova i količina tečnosti.

TravelMate B3 AGW

Veza bez prekida

Zahvaljujući Intel® Wi-Fi 6 vezi i strateški postavljenoj anteni za bežičnu vezu sa tehnologijom 2x2 MU-MIMO, bežični signal je jak i stabilan.

TravelMate B3 AGW

Baterija koja traje čitav dan

Baterija koja traje do 123 sati nakon jednog punjenja omogućava da računar bude uz vas tokom celog dana ispunjenog predavanjima. I kada ga povežete, priključci su tako dizajnirani da se svi kablovi nalaze na istoj strani radi bolje pristupačnosti i lakoće korišćenja.

TravelMate B3 AGW

Dizajn sa fiksiranim tasterima

Tastatura sa mehanički fiksiranim tasterima zaštićena je od dece koja iz dosade ili nestašluka mogu čeprkati po njoj. Ove tastere je teško izvaditi, a celu tastaturu je lako zameniti, što je čini idealnom za učionice gde računare deli veliki broj učenika.

TravelMate B3 AGW

Indikator napunjenosti baterije

Preuzmite kontrolu u učionici i pobrinite se da se baterija u računarima učenika nikada ne istroši tokom časa zahvaljujući indikatoru baterije na prednjem poklopcu na osnovu kojeg nastavnici mogu lako i brzo da provere da li je baterija nekog laptopa pri kraju.

TravelMate B3 AGW

Izaberite svoj savršeni TravelMate B3 laptop

Potražite svoj TravelMate B3 laptop prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 – Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 – MIL standardi (MIL-STD 810G) predstavljaju skup testova prema SAD vojnim standardima SAD za proveru izdržljivosti širokog asortimana proizvoda.
3 – Trajanje baterije zavisi, između ostalog, od modela, konfiguracije proizvoda, postavki napajanja i načina upotrebe.
* MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.