TravelMate B3

TM-B3_main
Simulacija procesa učenja za učenike je sada moguća zahvaljujući brzim performansama i izdržljivom dizajnu računara TravelMate B3. Sa sistemom Windows 111, Intel® procesorom1, baterijom koja dugo traje, mehanički pričvršćenim tasterima, opcionom Full HD veb-kamerom i neverovatnim brzinama veze, omogućite učenicima da izvuku još više od svojih časova, bilo da se održavaju na daljinu ili lično.
  • logo_12-Hours Battery Life
  • MIL-STD-810H

Efikasne performanse

Posao i zadatke ćete obavljati brže u odnosu na druge Windows laptop računare dizajnirane za obrazovanje koji su trenutno dostupni na tržištu. Najnoviji Intel® procesor1 ima malu potrošnju električne energije i visoke performanse za pouzdano rešenje zasnovano na učionici.

TM-B3_KSP_1

Sertifikat za izdržljivost

Testiran prema vojnim standardima (MIL-STD 810H2), ovaj dizajn otporan na udarce može da izdrži do 60 kg sile usmerene nadole, a tu je i poboljšana zaštita od izazova svakodnevnog korišćenja. Maska za apsorpciju udaraca i jedinstveni dizajn odvoda tečnosti dodatno štite komponente od umerenih padova i količina tečnosti.

TM-B3_KSP_2

Veza bez prekida

Zahvaljujući Intel® Wi-Fi 6 vezi i strateški postavljenoj anteni za bežičnu vezu sa tehnologijom 2x2 MU-MIMO, bežični signal je jak i stabilan.

TM-B3_KSP_3

Baterija koja traje čitav dan

Baterija koja traje do 123 sati nakon jednog punjenja omogućava da računar bude uz vas tokom celog dana ispunjenog predavanjima. I kada ga povežete, priključci su tako dizajnirani da se svi kablovi nalaze na istoj strani radi bolje pristupačnosti i lakoće korišćenja.

TM-B3_KSP_4

Dizajn sa fiksiranim tasterima

Tastatura sa mehanički fiksiranim tasterima zaštićena je od dece koja iz dosade ili nestašluka mogu čeprkati po njoj. Ove tastere je teško izvaditi, a celu tastaturu je lako zameniti, što je čini idealnom za učionice gde računare deli veliki broj učenika.

TM-B3_KSP_5

Indikator napunjenosti baterije

Preuzmite kontrolu u učionici i pobrinite se da se baterija u računarima učenika nikada ne istroši tokom časa zahvaljujući indikatoru baterije na prednjem poklopcu na osnovu kojeg nastavnici mogu lako i brzo da provere da li je baterija nekog laptopa pri kraju.

TM-B3_KSP_6

Izaberite svoj savršeni TravelMate B3 laptop

Potražite svoj TravelMate B3 laptop prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 – Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 – MIL standardi (MIL-STD 810G) predstavljaju skup testova prema SAD vojnim standardima SAD za proveru izdržljivosti širokog asortimana proizvoda.
3 – Trajanje baterije zavisi, između ostalog, od modela, konfiguracije proizvoda, postavki napajanja i načina upotrebe.
* MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.