TravelMate B1

Pogledaj video
Travelmate B1 AGW

Vrhunske alatke za nastavu u učionici

Obezbedite učenicima vrhunske alatke za učenje i ujedno poboljšajte metode podučavanja i učenja. Procesor AMD A6-9220C APU 7. generacije sa grafičkom karticom Radeon™ R51 pruža odličnu podršku obrazovnim multimedijalnim aplikacijama i resursima. Ima više nego dovoljno prostora za skladištenje sa eMMC fleš memorijom do 64 GB i PCIe SSD diskom sa dve linije do 256 GB.

Travelmate B1 AGW

Pravi ekran za saradnju

Obezbedite učenicima dovoljno prostora na ekranu da oslobode svoj potencijal. Zajednički rad je lakši nego ranije na širokom FHD1 ekranu od 14 inča, a sadržaj se lakše deli kada se ekran postavi u vertikalan položaj zahvaljujući šarci koji se rotira do 180°.

Travelmate B1 AGW

Snaga za celodnevno učenje

TravelMate B114 će biti uz učenike tokom čitavog školskog dana, a zatim će ostati uz njih dok rade domaći zadatak. Ovaj pouzdani uređaj neumorno radi sa baterijom koja traje do 10 sati2 sa samo jednim punjenjem.

Travelmate B1 AGW

Snažan i pouzdan

Testirano prema vojnom standardu3, ovo kućište otporno na udarce spremno je za sve izazove koje školski dan nosi sa sobom zahvaljujući svojoj ojačanoj strukturi i masci presvučenoj gumom za apsorbovanje udaraca. Nezgode se dešavaju i zato vam je potreban pouzdan računar koji može da preživi pad sa klupe, udarce u ranac i još mnogo toga.

Travelmate B1 AGW

Neometano učenje

Učenici mogu da pristupe Internetu i u učionici i u školskom dvorištu. Internet veza je pouzdana zahvaljujući bežičnoj anteni 802.11 ac i priključku RJ-45. Učenici na raspolaganju imaju veliki izbor priključaka, kao što su 1 HDMI, 1 USB 3.1 Type-A priključak 1. generacije, 2 USB 2.0 Type-A priključka i čitač SD kartica.

Travelmate B1 AGW

Sistem sa fokusom na učionicu

Sa lakoćom koristite računar TravelMate B114s i upravljajte njegovim postavkama. Zahvaljujući tehnologijama Autopilot i Microsoft Intune for Education ovi uređaji se jednostavno podešavaju za odličnu primenu u nastavi. Poboljšajte računare za rad u učionici jer Windows 10 u S režimu pruža zaštitu za aplikacije verifikovanu od strane kompanije Microsoft4, a obrazovni resursi se brže i bezbednije učitavaju sa pregledačem Microsoft Edge.

Travelmate B1 AGW

Izaberite svoj savršeni TravelMate B1 laptop računar

Potražite svoj TravelMate B1 laptop računar po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1. MIL standardi (MIL-STD 810G) predstavljaju skup testova prema SAD vojnim standardima SAD za proveru izdržljivosti širokog asortimana proizvoda.
2. Trajanje baterije zavisi, između ostalog, od konfiguracije proizvoda, postavki napajanja i načina upotrebe.
3. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili zemlje.
4. Windows 10 S odlikuju unapređena bezbednost i vrhunske performanse, a podržava samo aplikacije iz Windows prodavnice. Pojedini dodatni pribor i aplikacije koje su kompatibilne sa operativnim sistemom Windows 10 možda neće raditi, a performanse mogu da se razlikuju. Određene podrazumevane postavke, funkcije i aplikacije nije moguće izmeniti. U svakom trenutku na jednostavan i ekonomičan način možete da pređete na verziju Windows 10 Pro. Saznajte više o ovome na lokaciji Microsoft.com/Windows10S.


Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti ukida bilo koja od tih prava.