Swift X 14
Zapljusni

acer-laptop-swift-X-14-main-banner

Neka vaše ideje ožive na superiornom Swift X 14 – brz je sa besprekornim performansama u novom redizajniranom, prenosivom sistemu. Sve na izuzetnom ekranu rezolucije 2.8K 120 Hz OLED, napravljenom da oslobodi vašu kreativnu stranu.

 • logo_OLED_2-8K
 • logo_11th_intel_i7
 • logo_Nvidia RTX_studio
 • logo-Display-hdr true-black-500
 • Eyesafe_Blue

Očaravajuće boje i jasnoća

Bićete oduševljeni neverovatnom rezolucijom od 2.8K 120 Hz OLED – nudi vam neverovatno precizne i živopisne boje i izuzetno duboku crnu – za izuzetnu korekciju boje i kvalitet slike na ekranu odnosa 16:10 napravljenom za stvaraoce.

acer-laptop-swift-X-14-captivating-color-and-clarity
 • acer-laptop-swift-X-14-true-to-life-color

  Realistične boje

  Doživite izuzetno precizne, živopisne i realistične boje uz 100% DCI-P3 pokrivenost boje. Bioskopska jasnoća, industrijski standard za uređivanje video-sadržaja.

 • acer-laptop-swift-X-14-ultra-high-contrast

  Izuzetno visok kontrast

  Uz 1.000.000:1 odnos i 500 nita maksimalne osvetljenosti, monitori sa sertifikatom VESA DisplayHDR™ True Black 500 nude realistične prikaze sa izuzetno visokim kontrastom i dubokom crnom.

 • acer-laptop-swift-X-14-eyesafe-certified

  Sertifikat Eyesafe®

  Profesionalno kalibrisan i ima potvrdu kompanije TÜV Rheinland da poštuje ograničenja u vezi sa izlaganjem plavoj svetlosti i istovremeno zadržava visok kvalitet boja čime se u najvećoj mogućoj meri smanjuje naprezanje očiju kako biste uživali u dužim sesijama korišćenja računara.

Obavite sve

Doživite vrhunske performanse s procesorom1 H serije 13. Generacije Intel® Core™ – do 45 W i 14 jezgra1 i NVIDIA® GeForce RTX™1, sa instaliranim NVIDIA Studio drajverima i ekskluzivnim alatima da podrži i najzahtevniji softver koji postoji.

acer-laptop-swift-X-14-render-all-the-things

 

 

 • Laptop računari serije NVIDIA® GeForce RTX™ 40501 grafički procesor

  Sa praćenjem svetlosti naredne generacije, veštačkom inteligencijom i AV1 hardver za kodiranje videa– serija laptop računara GeForce RTX 40 sa grafičkim procesorom pružaju odlične performanse za 3D, video produkciju, strimovanje uživo, igranje igara i još mnogo toga.

 • NVIDIA® Studio

  NVIDIA® Studio podiže vaše kreativne projekte na viši nivo. Pokrenite RTX i ubrzavanje veštačkom inteligencijom u najboljim kreativnim aplikacijama, NVIDIA® Studio drajverima za maksimalnu stabilnost i komplet ekskluzivnih alata da prate vašu kreativnost.

 • NVIDIA® Studio Exclusive Software

  Uz komplet ekskluzivnih NVIDIA kreativnih alata, kao što su Omniverse, Canvas i Broadcast, NVIDIA Studio omogućava umetnicima da brže nego ikad ožive svoje ideje.

Redizajnirana unutrašnjost

Sa većim ventilatorom i baterijom zahvaljujući novoj termalnoj postavci – Swift X 14 nudi bolju ravnotežu između termalnih performansi i trajanja baterije – da možete da stvarate s poverenjem.

acer-laptop-swift-X-14-an-interior-redesign
 • acer-laptop-swift-X-14-stereo-ring-fan

  Stereo ventilator sa prstenastim ramom

  Veće i redizajnirane lopatice postavljene pod uglom obezbeđuje protok vazduha veći do 11%2.

 • acer-laptop-swift-X-14-fan-control

  Upravljanje ventilatorom

  Fn + F vas hladi sa četiri brzine ventilatora – Silent, Normal, Performance i Turbo – koji pojačavaju protok vazduha do 27%2.

 • acer-laptop-swift-X-14-bigger-battery

  Veća baterija

  Strimujte, razgovarajte, igrajte ili stvarajte uz 29% veću bateriju – i izvucite maksimum iz vremena provedenog za računarom.

Uvek privlači pažnju

Swift X od 14 inča ima novi dizajn u aluminijumskom kućištu debljine 17,9 mm i težine 1,55 kg sa ekološkim OceanGlass™ tačpedom, zahvaljujući čemu pruža veću preciznost i pouzdanost.

acer-laptop-swift-X-14-turn-some-heads

Povezivanje

Swift X od 14 inča ima 2 USB Type C (Thunderbolt 4 / USB 4) priključka, HDMI 2.1 i Wi-Fi 6E3 – na raspolaganju su vam svi potrebni priključci za produktivan rad!

acer-laptop-swift-X-14-the-connectivity

Pametna rešenja

Video pozivi su bolji nego ikada ranije jer FHD kamera od 1080p koristi Acer tehnologiju TNR (temporalno potiskivanje šuma) kako biste dobili sliku visokog kvaliteta u uslovima slabog osvetljenja, kao i tehnologiju Acer PurifiedVoice™ sa funkcijom eliminisanja buke pomoću veštačke inteligencije.

acer-laptop-swift-X-14-the-smarts

Izaberite svoj savršeni Swift X 14

Potražite svoj Swift X 14 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Na osnovu podataka Acer interne laboratorije.
3 Za dostizanje navedenih brzina/prednosti Wi-Fi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.