Swift X 14

Osnažite svoju inspiraciju

Neka vaše ideje ožive na Swift X 14 – računar sa veštačkom inteligencijom je brz sa besprekornim performansama u premijum, prenosivom sistemu. Sve na izuzetnom ekranu rezolucije 2.8K 120 Hz OLED, napravljenom da oslobodi vašu kreativnu stranu.

Moćne performanse

Uradite više za manje vremena i obavljajte više zadataka bez napora uz neuporedivu brzinu i odziv koje pokreće Intel® Core™ Ultra 7 procesor1 sa tehnologijom Intel® AI Boost.

  • Do

    32 GB

    LPDDR5X-6400 DRAM

  • Do

    1 TB

    PCIe SSD 4. generacije

Dalje sa veštačkom inteligencijom, brže na RTX-u

Otkrijte prednost RTX AI sa do NVIDIA® GeForce RTX™ 40701 grafičkim procesorom laptop računara sa MUX prekidačem. NVIDIA Studio potvrđen za stvaraoce i unapred instaliran sa Studio upravljačkim programima i ekskluzivnim alatima veštačke inteligencije, dodatno poboljšanim DLSS 3.5 sa rekonstrukcijom veštačke inteligencije Ray Reconstruction za rukovanje grafički najzahtevnijim softverom koji postoji.

NVIDIA® GeForce RTX™ 40701 grafički procesor za laptop

Napravljena za eru veštačke inteligencije i pokretana NVIDIA vodećom arhitekturom grafičkog procesora u industriji i mogućnostima praćenja zraka sledeće generacije – GeForce RTX 40 serija za grafičke procesore laptop računara koristi Max-Q tehnologije zasnovane na veštačkoj inteligenciji koje optimizuju performanse, snagu, akustiku vašeg laptop računara i još mnogo toga za vrhunsku efikasnost.

NVIDIA® Studio Exclusive AI Software

NVIDIA® Studio podiže vaše kreativne projekte na viši nivo. Otključajte RTX i AI ubrzanje u vrhunskim aplikacijama za kreativan rad, sa NVIDIA® Studio upravljačkim programima za maksimalnu stabilnost, i paketom ekskluzivnih NVIDIA AI alata za kreativan rad – kao što su Omniverse, Canvas i Broadcast – kako biste oživeli ideje brže nego ikad.

Veštačka inteligencija za kreiranje

Unapredite kreiranje sadržaja sa preko 100 aplikacija za kreativan rad sa omogućenim AI i RTX ubrzanim – uključujući Adobe Creative Cloud paket, Blender, Blackmagic Davinci Resolve, OBS Studio i još mnogo toga. Transformišite radne tokove i ubrzajte kreativnost pomoću tehnologije sledeće generacije, uključujući DLSS i OptiX.

Optimizovana veštačka inteligencija

Swift X 14 AI PC je optimizovan za stotine AI aplikacija i prilagođava se radu aplikacija kao što je Stable Diffusion lokalno. Unapredite svoje zadatke veštačke inteligencije sa bržim vremenom računanja i boljom optimizacijom energije, a sve to dok ostajete spremni za sledeći talas napretka veštačke inteligencije.

Copilot u operativnom sistemu Windows

Uradite više, brže nego ikad u više aplikacija uz centralizovanu pomoć generativne veštačke inteligencije funkcije Copilot u operativnom sistemu Windows 11.2 Dostupno pritiskom na taster za funkciju Copilot.

Acer PurifiedView™

Sa funkcijama veštačke inteligencije kao što su automatsko kadriranje, napredno zamućenje pozadine i korekcija pogleda, ovo poboljšanje zasnovano na veštačkoj inteligenciji obezbeđuje da uvek budete atraktivni.

Acer PurifiedVoice™ 2.0

Koristeći 3. mikrofon i poništavanje buke pomoću veštačke inteligencije, Acer PurifiedVoice™ 2.0 potiskuje neželjenu pozadinsku buku – osiguravajući da je vaš glas izuzetno jasan i oštar.

Očaravajuće boje i jasnoća

Bićete oduševljeni neverovatnom rezolucijom od 2.8K 120 Hz OLED – nudi vam neverovatno precizne i živopisne boje i izuzetno duboku crnu – uz izvanrednu Calman Verified preciznost boje i fleksibilnost za prebacivanje profila boje na ekranu odnosa 16:10 napravljenom za stvaraoce.

Realistične boje

Doživite najpreciznije, najživopisnije i najrealističnije boje sa 100% DCI-P3 pokrivenosti bojama, Delta E <2 i Calman Verified kalibracijom za profesionalnu tačnost boja na nivou bioskopa.

Prirodni balans bele boje

Tehnologija Acer Light Sensing meri ambijentalno svetlo oko vas i neprimetno prilagođava osvetljenost i temperaturu boje vašeg ekrana, za prirodno izbalansiranu belu boju u svim uslovima osvetljenja.

Izuzetno visok kontrast

Uz 1.000.000:1 odnos i 500 nita maksimalne osvetljenosti, monitori sa sertifikatom VESA DisplayHDR™ True Black 500 nude realistične prikaze sa izuzetno visokim kontrastom i dubokom crnom.

Sertifikat Eyesafe® 2.0

Profesionalno kalibrisan i ima potvrdu kompanije TÜV Rheinland da poštuje ograničenja u vezi sa izlaganjem plavoj svetlosti i istovremeno zadržava visok kvalitet boja čime se u najvećoj mogućoj meri smanjuje naprezanje očiju kako biste uživali u dužim sesijama korišćenja računara.

Uvek privlači pažnju

Sa upadljivo sofisticiranim tankim i laganim aluminijumskim kućištem, Swift X 14 oličava precizniji i samouvereniji izgled i osećaj, upotpunjen ekološki osvešćenim tačpedom OceanGlass™.

Povezivanje

Swift X 14 ima 2 USB Type C (Thunderbolt 4 / USB 4) priključka, Bluetooth LE Audio, HDMI 2.1, Wi-Fi 6E3 i ležište za MicroSD – na raspolaganju su vam svi potrebni priključci za produktivan rad!

Izaberite svoj savršeni Swift X 14

Potražite svoj Swift X 14 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.

Manje razlike u dimenzijama i težini sistema su moguće zbog varijacija koje mogu nastati tokom procesa proizvodnje.

1. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2. Dostupnost funkcije Copilot i vreme uvođenja varira u zavisnosti od tržišta i podleže ažuriranjima od strane korporacije Microsoft.
3. Za dostizanje navedenih brzina / prednosti Wi-Fi 6E (802.11ax) mreže neophodni su Wi-Fi 6E kompatibilni uređaji.