Swift Go 14

Otključajte veštačku inteligenciju u pokretu na modelu Go
WE GOT YOU

Predstavljamo vam potpuno novi Swift Go 14 – vaš računar zasnovan na veštačkoj inteligenciji kojeg odlikuje Intel® Core™ Ultra 9 procesor1, neverovatna rezolucija do 2.8K1 OLED, u atraktivnom, tankom i laganom kućištu koje je sjajno za korišćenje u pokretu!
Pogledajte Swift Go AI računar u akciji
Princeza
Beba
Svađa
Deveruša
Pogled
Šator

Tehnologija performansi sledeće generacije

Sadrži Intel® Core™ Ultra 9 procesor1 sledeće generacije, sa ugrađenom Intel® Arc™ grafikom1, Swift Go 14 AI PC sada može da se pohvali sa do 47% pojačanjem performansi2 sa poboljšanom energetskom efikasnošću. Omogućava vam da bez napora obavljate najzahtevnije zadatke.

 • Do

  32 GB

  LPDDR5X-6400 DRAM

 • Do

  2 TB

  PCIe SSD 4. generacije

 • Do

  12.5 časova3

  Trajanje baterije

acer-laptop-swift-go-14-Intel-advanced-graphics-with-intel-arc
Napredna grafika uz Intel® Arc™

Uronite u živopisne vizuelne slike uz Intel® Arc grafiku1 koju odlikuje XeSS AI poboljšano povećanje veličine i Xe medijski mehanizam za glatkiju brzinu prikazivanja kadrova u sekundi i reprodukciju medija.

acer-laptop-swift-go-14-Intel-the-ultimate-premium-PC-experience
Iskustvo ultimativnog vrhunskog računara

Intel® Evo™ Edition laptop računari dizajnirani su kako bi vam pružili superiorne performanse, brzinu odziva i trajanje baterije za iskustvo ultimativnog vrhunskog računara.4

acer-laptop-swift-go-14-Intel-seamless-interaction-across-multiple-devices
Besprekorna interakcija na više uređaja

Intel® Unison™ okuplja sve vaše uređaje kako bi stvorili jedno integrisano iskustvo – sa novim funkcijama kao što su Swift Connect, prošireni ekran, univerzalna kontrola i još mnogo toga.

Veštačka inteligencija spremna za budućnost

Spreman za neprestano razvijajuće mogućnosti veštačke inteligencije, Swift Go 14 AI PC integriše novi Intel namenski pokretač veštačke inteligencije – Intel® AI Boost – uz sopstvena Acer rešenja za veštačku inteligenciju, za intuitivnije i prijatnije iskustvo u korišćenju veštačke inteligencije.

acer-laptop-swift-go-14-Intel-copilot-in-windows
Copilot u operativnom sistemu Windows

Uradite više, brže nego ikad u više aplikacija uz centralizovanu pomoć generativne veštačke inteligencije funkcije Copilot u operativnom sistemu Windows 115. Dostupno pritiskom na taster za funkciju Copilot.

acer-laptop-swift-go-14-Intel-acer-purifiedView
Acer PurifiedView™

Zahvaljujući Intel® AI Boost procesoru, možete isprobati funkcije kao što su automatsko kadriranje, napredno zamućivanje pozadine i korekcija pogleda za video pozive poboljšane veštačkom inteligencijom, a tu je i tehnologija Acer TNR za izoštrenije slike pri slabom osvetljenju.

acer-laptop-swift-go-14-Intel-acer-PurifiedVoice-AI-noise-reduction
Acer PurifiedVoice™ 2.0

Koristeći algoritme veštačke inteligencije i 3. mikrofon za otkrivanje i potiskivanje neželjene buke u pozadini, Acer PurifiedVoice™ 2.0 pruža jasan zvuk bez smetnji za bolju komunikaciju.

Odmorite oči

Nabavite Swift Go 14 u odnosu 16:10 ultra glatkog 90 Hz OLED1 – nudi živopisnu preciznost boja, neverovatno duboku crnu i ultra oštri kvalitet slike – ili izaberite intuitivni ekran osetljiv na dodir6 za jednostavno dodirivanje i prevlačenje.

 • Bioskopska jasnoća

  100% DCI-P3

  Širok spektar boja

 • DisplayHDR™

  True Black 500

  Kontrast 1.000.000:1

 • TÜV RHEINLAND

  Sertifikat Eyesafe® 2.0

  Nizak nivo plave svetlosti

 • Manje od

  0,2 ms

  Vreme odziva

Povezivanje

Swift Go ima 2 USB Type C (Thunderbolt 4 / USB 4) priključka, HDMI 2.1, Wi-Fi 77, Bluetooth LE Audio i ležište za MicroSD – na raspolaganju su vam svi potrebni priključci za produktivan rad!

Stil susreće sadržaj

Stručno izrađen Swift Go 14 glatko se otvara jednom rukom dok njegovo tanko i lagano aluminijumsko kućište lako staje u vašu torbu – a sa potpuno rastegljivom šarkom od 180°, privatnim zatvaračem i za 44% većim8 tačpedom sa više kontrola1, savršeno je prilagođen vašem načinu života u pokretu.

Unapredite svoje iskustvo računara sa veštačkom inteligencijom

Swift Go 14 je prepun niza pogodnosti za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Uživajte u video-pozivima na 1440p QHD veb-kameri, brzom punjenju do 100 W na USB-C priključku i još više prilagodite svoje iskustvo na računaru pomoću aplikacije AcerSense™.

Izaberite svoj savršeni Swift Go 14

Potražite svoj Swift Go 14 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.

Manje razlike u dimenzijama i težini sistema su moguće zbog varijacija koje mogu nastati tokom procesa proizvodnje.

1. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2. Poboljšanje performansi na osnovu Acer interne laboratorije podataka, prilikom poređenja Swift Go 14 (SFG14-71) sa 13. generacijom Intel Core i7-13700H, Iris Xe grafikom 16GB RAM, 512GB SSD u odnosu na Swift Go 14 (SFG14-72 / SFG14-73) sa Intel Core Ultra 7 155H, Intel Arc grafikom, 32GB RAM, 2TB SSD. Korišćenjem Cinebench R23 CPU Multi za testiranje, performanse procesora su poboljšane do 47%. Rezultati stvarnih performansi mogu znatno da se razlikuju u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, uslova rada i funkcija koje se koriste.
3. Trajanje baterije Swift Go 14 (SFG14-72 / SFG14-73) sa FHD panelom, 65 wh baterijom mereno je pod specifičnim uslovima testiranja i uslovima u skladu sa MobileMark 25. Stvarno trajanje baterije može znatno da se razlikuje u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, radnih uslova i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, količinu RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.
4. Swift Go 14 je testiran i podešen prema zahtevima platforme Intel® Evo™ Edition i poseduje potvrdu da ispunjava ove zahteve. Više detalja potražite na lokaciji www.intel.com/PerformanceIndex (platforme).
5. Dostupnost funkcije Copilot i vreme uvođenja varira u zavisnosti od tržišta i podleže ažuriranjima od strane korporacije Microsoft.
6. Verzija sa ekranom osetljivim na dodir ima 1920 x 1200 IPS LCD ekran.
7. Za dostizanje navedenih brzina / prednosti Wi-Fi 7 (802.11be) mreže neophodni su Wi-Fi 7 kompatibilni uređaji.
8. Tačped Swift Go 14 (SFG14-72 / SFG14-73) ima dimenzije 125 mm x 76,7 mm, što je približno za 44% veće od prethodnog modela (SFG14-71), čije su dimenzije 104 mm x 64 mm.