Swift Edge 16
Ostvarite prednost nad konkurencijom

Pogledajte video
acer-laptop-swift-Edge-16-main-banner
 • BC_Category Award
 • good-design-2022

Savršen balans performansi i mobilnosti – novi Swift Edge 16 objedinjuje kompaktno tanak i lagan dizajn sa hardverom koji je opremljen za moderne zahteve veštačke inteligencije i još mnogo toga.

 • windows 11
 • logo-AMD-Ryzen-AI
 • logo_OLED_3
 • logo-Display-hdr true-black-500
 • logo-wifi-7

Pogledajte detaljnije

Doživite još sitnije detalje laptop računara Swift Edge 16 u svom okruženju.

acer-laptop-swift-Edge-16-see-it-in-your-space

Swift laptop sa OLED ekranom je pravi odmor za vaše oči

Uživajte u novoj generaciji boja na OLED ekranu od 16 inča, sa odnosom 16:10, u rezoluciji 3.2K koji može da prikaže više od milijarde boja. Dobijate tamnije nijanse crne, svetlije nijanse bele, spektar 100% DCI-P3 i učestalost osvežavanja od 120 Hz za nenadmašnu jasnoću pokreta.

acer-laptop-swift-Edge-16-indulge-your-eyes-with-a-swift-oled-laptop
acer-laptop-swift-Edge-16-true-to-life-color
Realistične boje

Doživite izuzetno precizne, živopisne i realistične boje uz 100% DCI-P3 pokrivenost boje. Bioskopska jasnoća, industrijski standard za uređivanje video-sadržaja.

acer-laptop-swift-Edge-16-ultra-high-contrast
Izuzetno visok kontrast

Uz 1.000.000:1 odnos i 500 nita maksimalne osvetljenosti, monitori sa sertifikatom VESA DisplayHDR™ True Black 500 nude realistične prikaze sa izuzetno visokim kontrastom i dubokom crnom.

acer-laptop-swift-Edge-16-eyesafe-certified
Sertifikat Eyesafe®

Profesionalno kalibrisan i ima potvrdu kompanije TÜV Rheinland da poštuje ograničenja u vezi sa izlaganjem plavoj svetlosti i istovremeno zadržava visok kvalitet boja čime se u najvećoj mogućoj meri smanjuje naprezanje očiju kako biste uživali u dužim sesijama korišćenja računara.

Slobodno se krećite. Slobodno isključite računar sa napajanja.

Sada imate potrebnu slobodu i fleksibilnost da budete produktivni gde god da se nalazite – ultratanko i neverovatno lagano kućište od legure aluminijuma ima unapređenu opciju napajanja koje nudi AMD Zen 4 arhitektura tako da duže možete raditi bez punjača.

 • 12,95 mm

  Tanak

 • 1,23 kg

  Svetlo

acer-laptop-swift-Edge-16-freedom-to-move-freedom-to-unplug

Snaga veštačke inteligencije. U vašem laptop računaru.

Serija procesora AMD Ryzen™ 70401, sa Ryzen™ veštačkom inteligencijom i do 8 jezgara i 16 nizova, obezbeđuje nenadmašne performanse. Neverovatne mogućnosti smeštene u ultratanki OLED laptop računar.

acer-laptop-swift-Edge-16-the-power-of-ai-in-your-laptop
acer-laptop-swift-Edge-16-amd-rdna-3
AMD RDNA™ 3

Pred vama su performanse, slika i energetska efikasnost nove generacije zahvaljujući grafičkoj arhitekturi AMD RDNA™ 3 i efikasnijoj potrošnji u odnosu na performanse.

acer-laptop-swift-Edge-16-amd-ryzen-ai
AMD Ryzen™ veštačka inteligencija

Specijalna mašina koja koristi veštačku inteligenciju spremna je za buduće zahteve sa moćnim, novim iskustvima koje nudi veštačka inteligencija, a kapacitet procesora se raspoređuje na druge tokove posla kako bi računarski sistem brzo radio.

acer-laptop-swift-Edge-16-load-faster
Brže učitavanje

Zahvaljujući LPDDR5 RAM memoriji do 32 GB i PCIe 4.0 SSD skladištu do 2 TB dobijate brži prenos podataka, manje kašnjenje i brže učitavanje za efikasno korišćenje računara.

TwinAir hlađenje

Dva stereo ventilatora sa prstenastim ramom odvode toplotu i obezbeđuju precizno i kontrolisano hlađenje sa nekoliko različitih režima: tihi režim, normalni režim i režim performansi.

acer-laptop-swift-Edge-16-twinair-cooling

Najbrži Wi-Fi ikada

Otkrijte snagu tehnologije Wi-Fi 71 na računaru Swift Edge 16 koja dostiže još veće brzine od čak 5,8 Gb/s, smanjuje kašnjenja na manje od 2 ms i podržava višestruko povezivanje za pouzdaniju bežičnu vezu.

acer-laptop-swift-Edge-16-the-fastest-wi-fi-yet

Pametnije funkcije. Bezbedniji podaci.

Swift Edge 16 nudi veliki broj pametnih i bezbednosnih funkcija koje će poboljšati vaš celokupan korisnički doživljaj tako da spokojno možete da sarađujete, istovremeno obavljate više zadataka i uživate u dodatnoj bezbednosti.

acer-laptop-swift-Edge-16-smarter-features-safer-data
acer-laptop-swift-Edge-16-windows-studio-effects
Windows Studio efekti

QHD veb-kamera od 1440p podržava Windows Studio efekte – sa pametnim funkcijama, kao što su automatsko kadriranje, napredno zamućivanje u pozadini i korekcija pogleda, koje su dizajnirane da vas predstave u najboljem svetlu.

acer-laptop-swift-Edge-16-acer-tnr-solution-and-purifiedvoice
Rešenje Acer TNR i tehnologija PurifiedVoice™

Acer tehnologija TNR (temporalno potiskivanje šuma) obezbeđuje sliku visokog kvaliteta čak i u uslovima slabog osvetljenja, a tehnologija Acer PurifiedVoice™ sa funkcijom smanjivanja buke pomoću veštačke inteligencije aktivno potiskuje buku u pozadini.

Bezbedniji rad uz Microsoft Pluton

Bezbednosni čip Microsoft Pluton čuva vaše lične podatke na nivou hardvera, dok Windows Hello čitač otisaka prstiju omogućava siguran pristup računaru pomoću biometrijskih podataka.

acer-laptop-swift-Edge-16-work-safer-with-microsoft-pluton

Najbolja dodatna oprema

Sa tastaturom punog formata, opcijom brzog napajanja od 65 W i svim neophodnim priključcima, Swift Edge 16 vam omogućava da se sa lakoćom povežete sa svetom oko sebe.

 • Dva priključka USB 4 Type-C

 • HDMI 2.1

 • Čitač MicroSD kartica

acer-laptop-swift-Edge-16-the-best-of-the-rest

Izaberite svoj savršeni Swift Edge 16

Potražite svoj Swift Edge 16 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.