Swift Edge 16

Ostvarite prednost nad konkurencijom

acer-laptop-swift-Edge-16-main-banner

Savršen balans performansi i mobilnosti – novi računar Swift Edge 16 sa veštačkom inteligencijomobjedinjuje kompaktno tanak i lagan dizajn sa tehnologijom koja je opremljena za moderne zahteve veštačke inteligencije i još mnogo toga.

 • logo-AMD-Ryzen-8040
 • logo-AMD-Ryzen-AI
 • logo_OLED_3
 • logo-Display-hdr true-black-500
 • logo-wifi-7

Optimizovana izvrsnost

Računari Swift Edge sa veštačkom inteligencijom mogu da obavljaju najzahtevnije zadatke sa lakoćom i izuzetnim performansama te optimizovanom snagom zahvaljujući nenadmašnim sposobnostima procesora AMD Ryzen™ serije 80401 u kombinaciji sa integrisanom grafikom AMD Radeon™ serije 700M1.

 • Do

  32 GB

  LPDDR5 RAM

 • Do

  2 TB

  PCIe 4.0 SSD

 • Do

  8

  jezgra

 • Do

  16

  niza

acer-laptop-swift-Edge-16-optimized-brilliance

Snaga veštačke inteligencije. U vašem laptop računaru.

Uz AMD Ryzen™ sa ugrađenom veštačkom inteligencijom1, računar Swift Edge 16 AI opremljen je sa posebnom veštačkom inteligencijom koje ima 60% poboljšane performanse2, a uparen sa VI rešenjima kompanije Acer, spreman je za budućnost za intuitivnim i prijatnim VI iskustvom.

acer-laptop-swift-Edge-16-the-power-of-ai-in-your-laptop
acer-laptop-swift-Edge-16-copilot-in-windows
Copilot u operativnom sistemu Windows

Uradite više, brže nego ikad u više aplikacija uz centralizovanu pomoć generativne veštačke inteligencije funkcije Copilot u operativnom sistemu Windows 113. Dostupno pritiskom na taster za funkciju Copilot.

acer-laptop-swift-Edge-16-acer-purifiedview
Acer PurifiedView™

Zahvaljujući AMD Ryzen™ procesoru sa veštačkom inteligencijom, možete isprobati funkcije kao što su automatsko kadriranje, napredno zamućivanje pozadine i korekcija pogleda za video pozive poboljšane veštačkom inteligencijom, a tu je i tehnologija Acer TNR za izoštrenije slike pri slabom osvetljenju.

acer-laptop-swift-Edge-16-acer-purifiedvoice
Acer PurifiedVoice™

Koristeći sofisticirane algoritme veštačke inteligencije za otkrivanje i potiskivanje neželjene buke u pozadini, Acer PurifiedVoice™ pruža jasan zvuk bez smetnji za bolju komunikaciju.

Swift laptop sa OLED ekranom je pravi odmor za vaše oči

Uživajte u novoj generaciji boja na OLED ekranu od 16 inča, sa odnosom 16:10, u rezoluciji 3.2K koji može da prikaže više od milijarde boja. Dobijate tamnije nijanse crne, svetlije nijanse bele, spektar 100% DCI-P3 i učestalost osvežavanja od 120 Hz za nenadmašnu jasnoću pokreta.

acer-laptop-swift-Edge-16-indulge-your-eyes-with-a-swift-oled-laptop
acer-laptop-swift-Edge-16-true-to-life-color
Realistične boje

Doživite izuzetno precizne, živopisne i realistične boje uz 100% DCI-P3 pokrivenost boje. Bioskopska jasnoća, industrijski standard za uređivanje video-sadržaja.

acer-laptop-swift-Edge-16-ultra-high-contrast
Izuzetno visok kontrast

Uz 1.000.000:1 odnos i 500 nita maksimalne osvetljenosti, monitori sa sertifikatom VESA DisplayHDR™ True Black 500 nude realistične prikaze sa izuzetno visokim kontrastom i dubokom crnom.

acer-laptop-swift-Edge-16-eyesafe-certified
Sertifikat Eyesafe® 2.0

Profesionalno kalibrisan i ima potvrdu kompanije TÜV Rheinland da poštuje ograničenja u vezi sa izlaganjem plavoj svetlosti i istovremeno zadržava visok kvalitet boja čime se u najvećoj mogućoj meri smanjuje naprezanje očiju kako biste uživali u dužim sesijama korišćenja računara.

Slobodno se krećite. Slobodno isključite računar sa napajanja.

Sada imate potrebnu slobodu i fleksibilnost da budete produktivni gde god da se nalazite – ultratanko i neverovatno lagano kućište od legure aluminijuma ima unapređenu opciju napajanja koje nudi AMD Zen 4 arhitektura tako da duže možete raditi bez punjača.

 • 12,95 mm

  Tanak

 • 1,23 kg

  Svetlo

acer-laptop-swift-Edge-16-freedom-to-move-freedom-to-unplug

Još bolji korisnički doživljaj

Opremljen sa 1440p QHD veb-kamerom, aplikacijom AcerSense™ koja je jednostavna za korišćenje i tastaturom u punoj veličini, kao i 65 W PD sposobnošću brzog punjenja, Swift Edge 16 podiže vaše iskustvo s veštačkom inteligencijom na viši nivo.

acer-laptop-swift-Edge-16-an-elevated-user-experience

Fleksibilno hlađenje uz TwinAir

Twin stereo prstenasti ventilatori rasipaju toplotu za precizno i kontrolisano odvođenje toplote. Koristite aplikaciju AcerSense™ da izaberete jedan od više režima hlađenja – tihi, normalni i režim performansi.

acer-laptop-swift-Edge-16-flexible-cooling-with-twinair

Bezbedniji rad uz Microsoft Pluton

Bezbednosni čip Microsoft Pluton čuva vaše lične podatke na nivou hardvera, dok Windows Hello čitač otisaka prstiju omogućava siguran pristup računaru pomoću biometrijskih podataka.

acer-laptop-swift-Edge-16-work-safer-with-microsoft-pluton

Povezivanje

Swift Edge 16 poseduje mnoštvo opcija za povezivanje uključujući i Wi-Fi 71,4 sa još većim brzinama od čak 5,8 Gb/s, smanjuje kašnjenja na manje od 2 ms i podržava višestruko povezivanje za pouzdaniju bežičnu vezu.

 • Dva priključka USB 4 Type-C

 • HDMI 2.1

 • Otvor za MicroSD karticu

acer-laptop-swift-Edge-16-the-connectivity

Izaberite svoj savršeni Swift Edge 16

Potražite svoj Swift Edge 16 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Na osnovu AMD interne analize procesora AMD Ryzen serije 8040 sa veštačkom inteligencijom TOPS (tera operacija u sekundi) specifikacijom od 16 TOPS u poređenju sa prethodnom generacijom procesora Ryzen serije 7040 sa veštačkom inteligencijom TOPS specifikacije od 10 TOPS.
3 Dostupnost Kopilota i vreme predstavljanja razlikuju se prema tržištu i može ih ažurirati kompanija Microsoft.
4 Za dostizanje navedenih brzina/prednosti Wi-Fi 7 (802.11be) mreže neophodni su kompatibilni uređaji za Wi-Fi 7.