Swift 3

Pogledaj video
Swift_3_Shark_main_large
Predstavljamo vam potpuno novi laptop koji je u svakom trenutku spreman za rad u pokretu. Snažne performanse u kombinaciji sa laganim kućištem koje krase nežni prelivi čine ovaj laptop čarobnim saputnikom, a tu su i Intel® Core™ procesori 12. generacije1 i neverovatno svetao ekran.
 • Intel Evo 12th Gen i7
 • logo-thin-light
 • logo-QHD-display
 • Windows11_logo_horiz_blue_rgb

Unapredite produktivnost

Zahvaljujući Intel® Core™ procesorima 12. generacije1 unapređenim za obavljanje više poslova istovremeno i još bolju produktivnost, spremni ste za sve izazove. Unapredite performanse sa dva slota za M.2 SSD diskove do 2 TB koji besprekorno rade zahvaljujući dizajniranim rešenjima za poboljšano hlađenje.

acer-laptop-swift-3-kick-start-your-productivity-l
 • acer-laptop-swift-3-up-to-12-cores

  Do 12 jezgara

  Otkrijte šta nude unapređene sistemske performanse2,5 i mogućnost buduće nadogradnje.

 • acer-laptop-swift-3-intel-evo-platform

  Platforma Intel® Evo™

  Izuzetan odziv, realan radni vek baterije, brzo punjenje i munjevito brz izlazak iz režima mirovanja.

 • acer-laptop-swift-3-thermal-performance-up-by-35

  Performanse hlađenja su povećane za 35%

  Acer TwinAir ventilatori, sa 118 lopatica, značajno poboljšavaju protok vazduha2,5.

 • acer-laptop-swift-3-up-to-1.98x-faster-performance

  Do 1,98 put bolje performanse

  Najnoviji Intel® CoreTM procesori 12. generacije su zaslužni za značajan porast celokupnih performansi

Spreman za pokret

Aluminijumski Swift 3 dostupan je u tri energične boje sa prelivima i u svakom trenutku je spreman za pokret. Budući da je neverovatno lagan za nošenje i da nakon samo 30 minuta punjenja možete da ga koristite 4 sata3, ovaj laptop je vaš idealni saputnik.

 • 1,25 kg1

  Lagan

 • 10,5 sati

  Trajanje baterije3

 • 15,95 mm1

  Tanak

acer-laptop-swift-3-pick-up-and-go-l

I svetao i sjajan

Uživajte u sjajnoj QHD ili FHD1 rezoluciji ekrana osetljivog na dodir1 sa spektrom 100% sRGB koji krasi besprekorna preciznost – tamo gde je najpotrebnija. A zahvaljujući tehnologiji Acer BlueLightShield™ možete još duže i efikasnije da radite.

 • 16:9

  Odnos širine i visine ekrana

 • 86%1

  Odnos veličine ekrana i kućišta

 • 100%

  sRGB

acer-laptop-swift-3-as-bright-as-it-is-brilliant-l

Povezivanje

Potpuno novi Swift 3 poseduje tehnologiju Wi-Fi 6E4 – idealno rešenje za veoma brzo deljenje datoteka i glatko 4K strimovanje. Swift 3 možete da punite preko priključka Thunderbolt™ 4, a neizostavni priključci kao što su USB Type-A i HDMI 2.1 nude opcije za povezivanje u svim mogućim situacijama.

acer-laptop-swift-3-the-connectivity-l

Pametna rešenja

FHD prednja kamera koristi Acer tehnologiju TNR (temporalno potiskivanje šuma) za dobijanje slike visokog kvaliteta u uslovima slabog osvetljenja. Zahvaljujući tehnologiji Acer PurifiedVoice™ sa funkcijom potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije i DTS zvuku, video pozivi nikada nisu izgledali i zvučali bolje

acer-laptop-swift-3-the-smarts-l

Izaberite svoj savršeni Swift 3 Intel

Potražite svoj Swift 3 Intel prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Na osnovu rezultata Acer interne laboratorije prilikom poređenja modela Swift 3 (SF314-511) iz 2021. godine i modela Swift 3 (SF314-511) iz 2022. godine u režimu performansi pri čemu su korišćeni Cinebench R20 testovi. Performanse procesora (performanse procesora Intel® Core™ i7-1165G7 11. generacije u odnosu na performanse najnovijeg procesora Intel® Core™ i7-1260P 12. generacije) su poboljšane za do 1,98 puta. Stvarne performanse mogu znatno da se razlikuju u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, uslova rada i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, kapacitet RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.
3 Trajanje baterije meri se uz specifične postavke i uslove za testiranje u skladu sa MobileMark 2018. Stvarno trajanje baterije može znatno da se razlikuje u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, radnih uslova i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, količinu RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.
4 Za dostizanje navedenih brzina / prednosti WiFi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.
5 U odnosu na model Acer Swift 3 (2021)
6 U odnosu na tastaturu bez ulaza za vazduh.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.