Spin 5 Intel

Kreativno stvaranje u pokretu

Prepustite se kreativnom stvaralaštvu dok ste u pokretu na konvertibilnom laptop računaru Spin 5 od 14 inča sa olovkom. Ovaj računar ima sjajan WQXGA monitor sa odnosom 16:10 i najnovije Intel® Core™ i7 procesore 12. generacije1 za pravi korisnički doživljaj koji nudi platforma Intel® Evo™.

Sjajni monitor od 14 inča sa ekranom osetljivim na dodir

Bilo da vam je potreban za čitanje, hvatanje beleški, skiciranje ili deljenje posla, sa lakoćom ćete ga koristiti jer se jednostavno rotira, a štiti i vaše oči jer poseduje sertifikat organizacije TÜV2 o niskom nivou plave svetlosti.

 • 360°

  Šarka

 • 2560 X 1600

  WQXGA

 • 5,25 mm

  Okvir

 • 88%

  Odnos veličine ekrana i kućišta

Spreman za svaki zadatak

Bazira se na platformi Intel® Evo™ zahvaljujući kojoj se postižu visoke performanse, a baterija duže traje. Intel procesori i grafičke kartice poboljšavaju produktivnost i zadovoljavaju vaše potrebe kada je u pitanju uređivanje sadržaja – imate sve što vam je potrebno za obavljanje svakodnevnih zadataka.

 • Intel® Core™ i7 12. generacije

  procesor1

 • Windows 11 Home

  operativni sistem

 • Do 16 GB1

  LPDDR5 memorije

 • Do 1 TB1

  PCle SSD disk 4. generacije

Prikažite nove ideje pomoću precizne olovke

Kada osetite nalet inspiracije, iskoristite Acer aktivnu olovku sa tehnologijom Wacom AES 2.0 da precizno prikažete zamišljene koncepte.

 • 4096 nivoa osetljivosti na pritisak

  Povećana osetljivost na pritisak obezbeđuje precizniji i brži odziv olovke.

 • Detektovanje nagiba

  Udobno i precizno pišite po ekranu i pod uglom do 55°.

 • 266 Hz RPS

  Sa 266 Hz, dobijate 2X veću brzinu u odnosu na AES 1.0

Besprekorno hlađenje

Sistem TwinAir je dizajniran sa arhitekturom koja obezbeđuje protok vazduha u obliku vrtloga i na taj način povećava performanse sistema za do 75%.3 Dve bakarne vakuumske cevi D6 održavaju optimalnu temperaturu kako biste dobili najbolje performanse.

Povezivanje

Modul Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1675i je specijalno dizajniran da obezbedi besprekoran korisnički doživljaj kada su u pitanju strimovanje i komunikacija. A dva Type-C priključka sa tehnologijom Thunderbolt™ 4 podržavaju brzine protoka podataka do 40 Gb/s.

Pametna rešenja

Zahvaljujući tehnologiji Acer PurifiedVoice™ sa funkcijom potiskivanja buke pomoću veštačke inteligencije i DTS zvuku, video pozivi nikada nisu bolje zvučali. A FHD kamera sa tehnologijom Acer TNR (temporalno potiskivanje šuma) je zaslužna za sliku visokog kvaliteta i u uslovima slabog osvetljenja4

Izaberite svoj savršeni Spin 5

Potražite svoj Spin 5 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Ovaj monitor ima panel koji emituje malu količinu plave svetlosti i kada se nalazi u podrazumevanom režimu rada: može se smatrati da je standard u skladu sa TUV Rheinland specifikacijama. Uloga funkcije Low Blue Light je da smanji količinu plave svetlosti i tako zaštiti oči korisnika.
3 Na osnovu rezultata Acer interne laboratorije prilikom poređenja modela Spin 5 (SP513-55N) iz 2020. godine i modela Spin 5 (SP514-51N) iz 2022. godine u režimu performansi pri čemu su korišćeni FurMark i Prime95 testovi. Performanse procesora (20 W u odnosu na 35 W) poboljšane su za 75%.
4 Prikazana slika je data isključivo u ilustrativne svrhe i nije zasnovana na pravim slikama sa USB uređaja i MIPI veb-kamera.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške