Nitro 7

Prenesi igru na novi nivo i nova mesta uz Nitro 7. Njegovo elegantno, metalno kućište biće u centru pažnje gde god da se nađeš, pohvali se munjevito brzom igrom u vrhunskoj Full HD rezoluciji i iskoristi sve prednosti koje nudi snažan gejmerski hardver smešten u njegovo elegantno aluminijumsko kućište2.

Tvoja pokretna borbena stanica

Igraj u pokretu na elegantnom računaru Nitro 7 napravljenom od metala2. Ima manje od 2,5 kg i samo je 19,9 mm tanak1, pa omogućava da igraš gde god poželiš. Elegantno kućište će garantovano privući pažnju, a tebe izdvojiti kao gejmera koji je uvek spreman za akciju.

 • 19,9 mm

  Debljina kućišta

 • 2,5 kg

  Težina

Gozba za oči

Istražuj igre sa više detalja zahvaljujući kristalno jasnoj slici na FHD IPS ekranu od 15,6 inča sa zaštitom od odsjaja. Igra glatko teče i bez zamućenja uz učestalost osvežavanja od 144 Hz1 i vreme odziva od 3 ms3.

 • FHD IPS

  veličina ekrana

 • FHD IPS

  1920 X 1080

 • 144 Hz / 3 ms

  Osvežavanje / odziv3

Snaga. Performanse. Vreme je za igru!

Uživaj u zabavi na najbolji način zahvaljujući kombinaciji snage i performansi mobilnog procesora Intel® Core™ i7 10. generacije1 i grafičke kartice do modela GeForce RTX™ 20601. Ubrzaj učitavanje pomoću tri ležišta za brze M.2 SSD diskove i do 32 GB DDR4 2933 RAM memorije.

 • Microsoft®

  Windows 10 Home

  operativni sistem

 • Intel®

  procesor1

  procesora1

 • NVIDIA®

  GeForce RTX™

  grafička kartica1

 • RAM / prostor za skladištenje

  32 GB / 3 X M.2

  DDR4-29331 / ležišta

Gejmerske performanse ravne desktop računaru

Dodatno ubrzaj računar pomoću 10. generacije Intel procesora – sada možeš da povećaš radni takt do 5,0 GHz4 Turbo. Pomoću 6 jezgara i 12 nizova izaći će na kraj sa svim izazovima – učitaj zadatke i uveri se za šta je ova snažna mašina sve sposobna.

 • 5,0 GHZ

  brzine sa povećanim radnim taktom3

 • 6

  jezgara1

 • 12

  Nizovi1

Tehnologija NVIDIA RTX™

GeForce RTX™ gejmerski laptop računari koriste NVIDIA Turing™ arhitekturu grafičke kartice i neverovatnu NVIDIA RTX™ platformu. Zahvaljujući tome, dobijaš najbržu i najrealističniju igru poboljšanu AI funkcijama.

 • PRAĆENJE SVETLOSTI

  Dodaj novu dozu realizma u svoje igre. Funkcija praćenja zraka svetlosti simulira ponašanje prave svetlosti i tako obezbeđuje bioskopski kvalitet prikaza u realnom vremenu i u vizuelno najintenzivnijim igrama.

 • NVIDIA TURING™

  Revolucionarna NVIDIA Turing™ arhitektura objedinjuje praćenje zraka svetlosti u realnom vremenu, veštačku inteligenciju i prilagodljivo senčenje tako da na potpuno novi način možeš da uživaš u svetu igre.

 • GEFORCE® MAX-Q DESIGN

  Nabavi jedan od najtanjih, najbržih i najtiših laptop računara. Zahvaljujući njegovom neverovatno tankom i elegantnom dizajnu zaista ga možeš smestiti na krilo. A ovo je najbolje mesto za GeForce RTX igranje.

Ostaje hladan i kada postane žestoko

Kada ti je na vrhuncu igre potrebna dodatna snaga, dva ventilatora, tehnologija Acer CoolBoost™ i četiri otvora za vazduh će ohladiti mašinu tokom usijane igre. CoolBoost™ povećava brzinu ventilatora za 10%, a učinak hlađenja procesora i grafičke kartice je veći za 9% u odnosu na automatski režim. Nadgledaj i kontroliši sistem u realnom vremenu uz NitroSense koji upravlja temperaturama, brzinama ventilatora i još mnogo toga.

 • Hlađenje pomoću dva ventilatora

   

 • Četiri otvora za vazduh

   

 • CoolBoost™

   

Ubitačna veza

Iskoristi Killer™ Ethernet E26001 i Intel® Wi-Fi 6 da preuzmeš kontrolu nad svojom mrežom, odrediš prioritete u igri i tako preuzmeš vođstvo.

 • Killer™ E2600

  Killer E2600 automatski detektuje, klasifikuje i određuje prioritet mrežnog saobraćaja, a najvažnije podatke prenosi munjevitom brzinom od 1 Gb/s.

 • Intel® Wi-Fi 6

  Najnovija tehnologija Wi-Fi 6 sa kanalima na 160 MHz obezbeđuje maksimalni protok od 2,4 Gb/s i vrhunske performanse.

 • Killer Control Center 2.0

  Pomoću ovog neverovatnog novog interfejsa gejmeri i napredni korisnici mogu lako da analiziraju, poboljšavaju i kontrolišu mrežne performanse računara.

Zvuk bez premca

Još bolji zvuk preko dva zvučnika od 2 W ti obezbeđuje prednost u igri, kao i realističniji doživljaj. DTS:X® Ultra obezbeđuje kristalno jasan 3D prostorni zvuk, tako da savršeno precizno možeš da oceniš odakle se čuju tvoji protivnici.

Mnoštvo priključaka

Poveži sve svoje periferne uređaje jer na raspolaganju ti je mnoštvo priključaka, kao što su HDMI 2.0 i najnoviji USB 3.2 standard sa podrškom za 1. i 2. generaciju.

 • HDMI 2.0

  Velike brzine

 • USB 3.2 1. gen.

  SuperSpeed USB 5 Gb/s

 • USB 3.2 2. gen. Type-A

  10 Gb/s + punjenje kada je računar isključen

 • USB 3.2 2. gen. Type-C®

  SuperSpeed USB 10 Gb/s

MASTER YOUR PLAY

SIGN UP

Turnir

Pobedite na turnirima e-sporta i postanite šampion

Kurs

Pređite na sledeći nivo uz ekskluzivne kurseve i sveobuhvatnu statistiku

ZAJEDNICA

Tim talenata i veterana za stvaranje nasleđa

Izaberite svoj savršeni Nitro 7

Potražite svoj Nitro 7 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2. Samo su gornja strana, donja strana i zaštita za tastaturu napravljene od metala.
3. Poboljšano vreme odziva. Postiže se pomoću funkcije LCD Overdrive.
Obuhvata efekat Intel® Thermal Velocity Boost (Intel® TVB) – u pitanju je funkcija koja detektuje prilike i automatski povećava radni takt iznad frekvencije jednog i više jezgara zahvaljujući tehnologiji Intel® Turbo Boost na osnovu toga koliko je temperatura pri kojoj procesor radi niža od maksimalne temperature i da li je turbo režim rada dostupan. Povećanje frekvencije i njeno trajanje zavise od radnog opterećenja, mogućnosti procesora i rešenja za hlađenje procesora.
5 Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.