Acer Nitro 17

Prepusti se budućnosti igre na računaru Acer Nitro 17. Uživaj u svojim omiljenim naslovima na računaru sa grafičkom karticom koju pokreće veštačka inteligencija pomoću tehnologije NVIDIA DLSS 3.5 i sa 14. generacijom Intel® Core™ procesora.

Igraj bez kompromisa.

Intel® Core™ procesori (14. generacija) poseduju novu, optimizovanu hibridnu arhitekturu i vodeću tehnologiju u industriji koje ti omogućavaju da ideš dalje od igre i kreativnog stvaranja. Sa Intel procesorima možeš sve. Postigni bolje rezultate u igri, ali i u stvarnom životu – Intel te osnažuje da ostvariš svoj potencijal.

 •  

  Windows 11 Home

  operativni sistem

 • Intel® Core™ procesori

  procesora

   

 • Do NVIDIA®

  GeForce RTX™ 4060

  grafički procesor za laptop1

Grafički procesori za laptop računare NVIDIA® GeForce RTX™ serije 40

Grafički procesor za laptop serije GeForce RTX™ 40 stoji iza najbržeg laptop računara na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce. Opremljeni izuzetno efikasnom arhitekturom Ada Lovelace, laptop računari sa grafičkom karticom serije RTX 40 imaju specijalizovana Tensor jezgrima sa podrškom za VI koja omogućavaju nove doživljaje sa VI koji nisu mogući na prosečnom laptop računaru. Uživaj u kvantnom skoku u performansama sa tehnologijom DLSS 3,5 i živopisnim virtuelnim svetovima sa potpunim praćenjem svetlosti. Pored toga, tehnologije Max-Q koje pokreće veštačka inteligencija optimizuju performanse sistema, snagu, trajanje baterije i zvuk za vrhusku efikasnost.

Nitro_17_AN17-72_AGW_KSP_2-1
Performanse koje pokreće veštačka inteligencija i živopisna grafika

Opremljen sa Tensor jezgrima nove generacije i brzim optičkim protokom na grafičkim procesorima serije GeForce RTX 40, DLSS 3,5 koristi veštačku inteligenciju da stvori dodatne kadrove visokog kvaliteta.

Nitro_17_AN17-72_AGW_KSP_2-2
Realistično osvetljenje sa praćenjem svetlosti

Arhitektura Ada oslobađa svu lepotu praćenja svetlosti, koja simulira ponašanje svetlosti u stvarnom svetu. Na snažnim laptop računarima sa grafičkom karticom za laptop serije RTX 40 i trećom generacijom RT jezgara, virtuelni svetovi su prikazani sa neverovatnim detaljima, kao nikada do sada.

Nitro_17_AN17-72_AGW_KSP_2-3
Optimizovana snaga i performanse

Paket tehnologija koje pokreće veštačka inteligencija optimizuje svaki aspekt laptop računara – grafički procesor, procesor, memoriju, sistem hlađenja, softver, monitor i druge – tako da dobijaš snažan uređaj koji je tanak i tiho radi.

RTX za VI

Otkrij prednosti VI na RTX grafičkoj kartici. Od poboljšane kreativnosti i izuzetno efikasne produktivnosti do munjevito brze igre – vrhunska snaga VI na Windows računarima nalazi se na grafičkim karticama NVIDIA RTX™ i GeForce RTX™.

Veštačka inteligencija za igru

Poboljšaj svoj doživljaj igre grafičkom karticom RTX. Pojačanje u vidu VI obezbeđuje vrhunske performanse u preko 300 igara i aplikacija zahvaljujući tehnologiji DLSS 3,5.

VI za stvaranje

Poboljšaj procese kreiranja sadržaja sa preko 100 aplikacija za kreiranje koje podržavaju VI i dobijaju ubrzanje sa RTX grafikom – uključujući paket Adobe Creative Cloud, Blender, Blackmagic Davinci Resolve, OBS Studio i druge. Iz korena promeni radne tokove sa NVIDIA Studio paketom alatki veštačke inteligencije i efikasno prati svoju kreativnost koristeći tehnologije nove generacije, kao što su DLSS i OptiX.

VI za produktivnost

Unapredite svakodnevne poslove uz RTX ubrzanje. Koristite VI da skicirate dokumente i imejlove, sažmete sadržaje i još toga. Uživajte u kristalno jasnim strimovanim video-sadržajima na popularnim platformama kao što su YouTube i Netflix, automatski prilagođenim za rezoluciju 4K sa RTX Video Super Resolution. I oslobodite snagu tehnologije NVIDIA Broadcast za glasovne i video opcije koje podržava veštačka inteligencija u video-konferencijama.

Vizuelna ekstravagancija

Zaroni u prostranstvo koje oživljava na QHD ekranu od 17 inča na 165 Hz1. Živopisni spektar boja DCI-P3 100% u kombinaciji sa snažnom grafičkom karticom NVIDIA® G-SYNC® je zaslužan za veličanstven vizuelni doživljaj u kojem je svaki kadar savršen, svaka boja besprekorna i svaki pokret tečan i bez preklapanja ekrana. To nije više samo igra, već opčinjujuća senzorna revolucija.

Savršeno hlađenje

Novi dizajn kućišta sada ima i nekoliko dodatnih karakteristika: hlađenje sa dva ventilatora, četiri ulaza (na gornjoj i donjoj strani) i četiri izlaza za vazduh, kao i vektorske vakuumske cevi. A tu je i rashlađujući efekat termalne paste sa tečnim metalom na snažnom Intel® procesoru.

Potiskivanje buke pomoću veštačke inteligencije

Poboljšaj saradnju sa timom pomoću tehnologije Purified Voice 2.0. Ovu najnoviju funkciju krasi snaga veštačke inteligencije pomoću koje filtrira zvukove iz okruženja i obezbeđuje kristalno jasno glas. U kombinaciji sa tri mikrofona i tehnologijom formiranja zraka, ova funkcija će se pobrinuti da tvoj glas zauzima centralno mesto i izolovati sve zvukove iz pozadine.

Apsolutna kontrola

Uz NitroSense na dohvat ruke, svaka gejmerska sesija je prilika da se pohvališ veštinama. Prilagodi RGB osvetljenje tastature sa 4 zone kako želiš i izaberi neki od prilagođena četiri režima igre da postigneš vrhunske performanse.

Otkrij svoju novu omiljenu igru

Igraj preko 100 visokokvalitetnih igara s prijateljima na računaru, konzoli, telefonu ili tabletu po niskoj mesečnoj ceni.2 Uvek će biti nečeg zanimljivog da se igra, jer se igre dodaju stalno.

Izaberite svoj savršeni Nitro 17

Potražite svoj Nitro 17 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne.

© Intel Corporation. Intel, logotip Intel i druge Intel oznake su zaštitni znakovi korporacije Intel ili njenih filijala. Drugi nazivi i brendovi mogu biti u vlasništvu drugih kompanija.
© 2024 NVIDIA, logotip NVIDIA, arhitektura Ada Lovelace i tehnologije DLSS, GeForce RTX i Max-Q su zaštitni znakovi i/ili registrovani zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Primenjuju se uslovi i postoje izuzeci. U zavisnosti od regiona i uređaja, katalog igara se povremeno menja. Više informacija pogledajte na xbox.com/gamepass i https://www.ea.com/eaplay/terms. Xbox Cloud Gaming: Primenjuju se ograničenja za strimovanje. Neophodan je kompatibilni kontroler (prodaje se zasebno), podržani uređaj i aplikacija Xbox Game Pass; potrebno je proveriti sistemske zahteve. Sistemski zahtevi se razlikuju u zavisnosti od igre; performanse su bolje na naprednijim sistemima.