Acer Extensa 15

Ovaj osnovni model laptop računara poseduje sve performanse koje su vam potrebne, za rad kod kuće i na poslu. Intel® procesor1 omogućava besprekoran rad svih vaših aplikacija.

 

Snažna produktivnost

Za postizanje boljih performansi Extensa 15 koristi Intel® Pentium® Silver procesore1, ima do 16 GB1 memorije i bateriju koja će obezbediti napajanje tokom celog radnog dana2. Radite, igrajte igre ili se opustite zahvaljujući snažnoj produktivnosti.

Upečatljiv dizajn

Full HD1 ekran je zaslužan za neverovatan prikaz slika i video-zapisa, a tanak okvir podrazumeva veću površinu ekrana za prikaz. Da bismo zaštitili vid korisnika od štetnog plavog svetla, dodali smo i tehnologiju Acer BlueLightShield™.

Mnogo priključaka

Tri USB priključka – dva USB 3.2 priključka 1. generacije i jedan USB 2.0 priključak – omogućavaju da budete spremni ste za svaku situaciju, bilo da treba da povežete projektor zbog prezentacije ili da koristite najnovije periferne uređaje. Ako vam je potreban veći ekran, možete povezati i spoljni monitor preko HDMI® priključka.

Bezbednost bez premca

Modul TPM zasnovan na firmveru je zaslužan za bezbednost i mogućnost upravljanja na nivou preduzeća, a Kensington brava fizički štiti vaše podatke.

Uvek na mreži

Korisnici na jednostavan način dobijaju najnovije informacije, kao i veliki izbor opcija za povezivanje. Wi-Fi 5 (802.11ac) obezbeđuje brz pristup internetu. Laptop ima i unapređenu kameru i mikrofone za bolji kvalitet video poziva.

Dizajn sa jasnom svrhom

Praktičan dizajn je pojednostavljen kako biste dobili uređaj lak za nošenje, a tu je i ergonomska šarka (na određenim modelima) koja obezbeđuje dodatni protok vazduha ispod laptop računara.

Izaberite svoj savršeni laptop Extensa 15 (EX215-32)

Potražite svoj laptop Extensa 15 (EX215-32) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2. Trajanje baterije zavisi, između ostalog, od konfiguracije proizvoda, postavki napajanja i načina upotrebe.

Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti ukida bilo koja od tih prava.