Acer Extensa 15

Dizajnirani za poslovne ljude kojima je potreban snažan i funkcionalan računar za svakodnevno korišćenje, laptop računari Extensa 15 imaju sve što vam je potrebno za efikasan radni dan, kao i bateriju koja traje do 9 sati. Ovi laptop računari sa velikim ekranom od 15,6 inča nude izvanrednu produktivnost, sve neophodne poslovne funkcije, kao i numeričku tastaturu.

Munjevite performanse

Brzo i efikasno obavljajte posao dok sa lakoćom radite više stvari istovremeno zahvaljujući snažnom procesoru AMD Ryzen™1, grafičkoj kartici AMD Radeon™ Vega1 i do 12 GB DDR4 memorije.

Vrhunska grafika

FHD IPS ekran od 15,6 inča1 sa tankim okvirom koji obezbeđuje veliki odnos veličine ekrana i kućišta zaslužan je za detaljan prikaz bogat bojama. Pored toga, u sadržajima na ekranu možete udobno uživati u različitim okruženjima zahvaljujući tehnologiji ComfyView™ koja smanjuje odsjaj ograničavanjem količine reflektovane svetlosti.

Poboljšane video konferencije

Rad na daljinu ili od kuće nikada nije bio lakši. Zahvaljujući strateški postavljenoj bežičnoj anteni Wi-Fi 5 (802.11ac) i tehnologiji MU-MIMO, bežična veza je jaka i stabilna. Unapređena digitalna veb-kamera, mikrofon i dva ugrađena zvučnika obezbeđuju jasnu sliku i neverovatan zvuk.

Sofisticiran dizajn

Elegantno kućište računara Extensa 15 ima novi dizajn – sada je tanje i lakše nego ikada ranije. Pošto je tanji od 20 mm i početna težina je manja od 1,9 kg1, biće uz vas gde god da krenete, a baterija koja traje do 9 sati2 pruža napajanje čitav dan.

Brže skladište

Munjevito brze performanse obezbeđuje PCIe NVMe SSD disk do 1 TB1. Dobijate kompletno ubrzanje – od pokretanja sistema, preko svakodnevnog rada na računaru, do otvaranja bogatih medijskih datoteka.

Priključci za sve prilike

Povezivanje sa spoljnim uređajima je unapređeno i pojednostavljeno pomoću velikog broja opcija. Uradite više jer vam je dostupan čitav niz priključaka, kao što su USB 2.0, dva priključka USB 3.2 1. generacije, HDMI i drugi1.

Izaberite svoj savršeni laptop Extensa 15 (EX215-22)

Potražite svoj laptop Extensa 15 (EX215-22) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2. Trajanje baterije zavisi, između ostalog, od konfiguracije proizvoda, postavki napajanja i načina upotrebe.

Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti ukida bilo koja od tih prava.