Acer ENDURO N7

Dizajniran za službe prve pomoći i zaposlene na terenu i industrijskim pogonima, ovaj izdržljivi laptop sa operativnim sistemom Windows biće uz vas tokom celog dana, gde god da se nalazite. Zahvaljujući njegovom svetlom ekranu i bezbednosnim funkcijama, ne morate brinuti o produktivnosti kada ste na otvorenom.

Čvrstina vojnog ranga

Projektovan da izdrži padove na najčvršće podloge, ovaj snažni laptop je napravljen od materijala koji apsorbuju udarce i ima potvrde nezavisnih institucija da može da izdrži padove i prodiranje vode. Sa potvrdama za standarde MIL-STD 810G i IP65 korisnici mogu biti sigurni da njihova oprema neće biti oštećena.*

 • MIL-STD 810G

  MIL-STD 810G predstavlja skup testova prema vojnim standardima za proveru izdržljivosti proizvoda. Obuhvata test performansi na temperaturi do 60°C, odnosno do -21°C, test na padove sa visine do 122 cm i test na vibracije od 7,7 gs po osi.

 • IP65

  Zaštita od prodiranja (IP – Ingress Protection) predstavlja skup kodova koji određuju koja količina čvrstih supstanci (prva cifra) i tečnosti (druga cifra) može da prodre u uređaj. 6 označava potpunu zaštitu od prašine; 5 označava zaštitu od mlazova vode pod malim pritiskom iz svih pravaca sa ograničenim prodiranjem.

Vidljivost na otvorenom

Dizajniran je za surove uslove rada – FHD ekran od 14 inča odlikuju odlične performanse pri radu kako u zatvorenom prostoru, tako i na otvorenom. Ekran ovog laptopa ima osvetljenost od 700 nita i efikasno napajanje putem baterija za bolju vidljivost na otvorenom.

Niti

Nit je jedinica za merenje osvetljenosti ekrana. Ekran standardnog laptopa ima osvetljenost između 200 i 300 nita i predviđen je za korišćenje u zatvorenom prostoru. Snažni laptop računari za upotrebu na otvorenom imaju veći broj nita.

Performanse po vašoj meri

Na modernom radnom mestu je uobičajeno istovremeno obavljanje više poslova, zbog čega vam je potreban laptop sa dovoljno snage za veliki obim posla. Sa četvorojezgarnim procesorom Intel® Core™ i5 CPU 8. generacije ne morate brinuti o uspešnom obavljanju više poslova istovremeno.

Pouzdana bezbednost i upravljanje

Jaka bezbednost je neizostavna za ozbiljno poslovanje, a ovaj model nudi samo najbolje. Hardverski modul Trusted Platform Module (TPM) 2.0 je snažan čip koji pruža zaštitu od neovlašćenih izmena i provera da li postoje znakovi neovlašćenog pristupa tokom podizanja sistema, a zajedno sa paketom Acer Enduro Manageability Suite (AEMS) štiti uređaj i ubrzava raspoređivanje usluga i konfiguraciju sistema na više uređaja. Kao mera dodatne bezbednosti, tu su i senzor za otiske prstiju i Windows Hello plus, kao i druge bezbednosne funkcije operativnog sistema Windows 10.

 • Acer Enduro Manageability Suite (AEMS)

  AEMS štiti uređaj i ubrzava raspoređivanje usluga i konfiguraciju sistema na više uređaja.

 • Trusted Platform Management 2.0

  Na ovom integrisanom čipu možete bezbedno da čuvate lozinke, sertifikate i ključeve za šifrovanje potrebne za proveru identiteta.

 • Windows Hello

  Windows Hello predstavlja intimniji način prijavljivanja na uređaje sa operativnim sistemom Windows 10 sa samo jednim pogledom ili dodirom. Imaćete zaštitu poslovne klase bez potrebe za unošenjem lozinke.

Spreman za teren

Dizajniran je da bude tanji i laganiji od sličnih modela kako bi bio lakši za nošenje, a o pouzdanosti internet veze nećete morati da brinete jer strateški postavljena bežična antena Wi-Fi 5 (802.11ac) obezbeđuje jaku i stabilnu bežičnu vezu.

Dve baterije

Tu su dve baterije: jedna snažna zamenjiva baterija velikog kapaciteta (10 sati1 korišćenja) i druga ugrađena baterija pa uređaj može da se koristi tokom više smena bez isključivanja.

Izaberite svoj savršeni Enduro N7 (EN714-51W)

Potražite svoj Enduro N7 (EN714-51W) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1. Trajanje baterije meri se uz specifične postavke i uslove za testiranje u skladu sa MobileMark 2014. Stvarno trajanje baterije može znatno da se razlikuje u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, radnih uslova i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama na osnovu korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, količinu RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.
* MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.