Aspire 5

acer-laptop-aspire-5-main-banner-l
Bogata serija Aspire 5 je dizajnirana da poveća vašu produktivnost i funkcionalnost. Izaberite Intel® Core™ ili AMD Ryzen ™ procesore i grafičku karticu NVIDIA® koja omogućava još brže uređivanje fotografija i video zapisa.
 • logo_12th_intel_i7
 • amd-ryzen-5000series-radeon-family-badge
 • 1920x1080
 • windows 11

Ostvarite. Svoje. Snove.

Aspire 5 koristi najnovije Intel® Core™ procesore 12. generacije ili seriju procesora AMD Ryzen™ 50001 za istovremeno obavljanje poslova i bolju produktivnost. A NVIDIA® grafička kartica ubrzava uređivanje fotografija i video zapisa.1

acer-laptop-aspire-5-performance-ksp1
 • Intel-Badge

  Revolucionarne performanse u realnom svetu

  Prepustite se revolucionarnom skoku ka hibridnim performansama u realnom svetu sa inovativnim dizajnom koji snagu procesora raspoređuje tamo gde je najpotrebnija.

 • amd-ryzen-5000series-radeon-family-badge

  Vrhunske performanse. Neograničene mogućnosti.

  Izaberite AMD Ryzen™ procesore neverovatne brzine i snage i poboljšajte svoj radni učinak, kreativnost i doživljaj zabave.

RTX. Spreman za sve.

Unapredi igru pomoću neintegrisanog grafičkog procesora NVIDIA RTX koji predstavlja najnapredniju platformu za tehnologiju praćenja svetlosti i tehnologija veštačke inteligencije koje iz korena menjaju način na koji igraš i stvaraš.

Nvidia-RTX

Ostanite hladne glave

Isprobaj inženjerska rešenja za bolji učinak hlađenja sa dva ventilatora koji podržavaju nekoliko režima hlađenja i dve bakarne vakuumske cevi.1 Tastatura sa ulazom za vazduh odvodi do 10%2 više toplote što je preko potrebno kada se situacija zagreje

acer-laptop-aspire-5-keep-your-cool-ksp2
 • acer-laptop-aspire-5-ksp2-1

  Tiho

   

 • acer-laptop-aspire-5-ksp2-2

  Normalno

   

 • acer-laptop-aspire-5-ksp2-3

  Performanse

   

Prikažite se u najboljem svetlu

Izaberite FHD ili QHD monitor od 14, 15 ili 17 inča1 koji može biti i osetljiv na dodir. Ovaj monitor ima odnos veličine ekrana i kućišta od 81,18%1, kao i Acer tehnologije za prikaz koje omogućavaju dinamičku optimizaciju boja i udobno gledanje.

acer-laptop-aspire-5-display-your-best-ksp3
 • acer-laptop-aspire-5-display-your-best-ksp3-1

  Acer Color Intelligence™

  Dinamička optimizacija opsega i zasićenosti u realnom vremenu

 • acer-laptop-aspire-5-display-your-best-ksp3-2

  Acer BlueLightShield™

  Prilagodite količinu plave svetlosti koju će emitovati ekran

Pametna rešenja

Tehnologija Acer TNR smanjuje šum na slici u uslovima slabijeg osvetljenja. Tehnologija Acer PurifiedVoice™ aktivno potiskuje buku u pozadini za korisnike sa obe strane ekrana, a uz to je i kompatibilna sa slušalicama i mikrofonima.

acer-laptop-aspire-5-acer-TNR-solution-ksp-4

Povezivanje

Tu su i nove generacije tehnologija za povezivanje: Wi-Fi 6E,1,3 idealno rešenje za brzo deljenje datoteka i glatko 4K strimovanje, kao i Bluetooth® 5.2. A preko priključka Thunderbolt™ 41 možete da povežete dva 4K monitora za istovremeno obavljanje više poslova.

 •  

  Wi-Fi 6E1,3

   

 •  

  HDMI 2.1

   

 •  

  USB tip-C

   

 •  

  Thunderbolt™ 41

   

acer-laptop-aspire-5-the-connectivity-ksp-5

Dizajn

Aspire 5 ima metalni poklopac i izdignutu šarku sa ergonomskim karakteristikama. Izaberite neku od dostupnih boja u skladu sa svojim stilom, a tu je i opciona tastatura sa pozadinskim osvetljenjem kako biste mogli da uradite više gde god da se nalazite i kada god to poželite.

acer-laptop-aspire-5-the-design-ksp-6

Izaberite svoj savršeni Aspire 5

Potražite svoj Aspire 5 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 Na osnovu podataka Acer interne laboratorije.
3 Za dostizanje navedenih brzina/prednosti Wi-Fi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji.
 
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.