Acer na sajmu COMPUTEX 2024

Od 4. do 7. juna
09:30 – 17:30
Taipei Nangang izložbeni centar, sala 1, štand br. M0820

Pogledajte Acer liniju uređaja koje pokreće VI

Gotovo je sa čekanjem! Pogledajte najnovije Acer i Predator proizvode, kao što su novi Copilot+ računar, računari sa VI, gejmerski laptop računari i imerzivni monitori, na sajmu Computex 2024.

Swift 14 AI

Nova era VI počinje sa Copilot+ računarom koji pokreće inovativna silikonska arhitektura. Budućnost je bliža nego što mislite.

Copilot+ računari

Povežite se, pronađite, arhivirajte i kreirajte na potpuno nov način – otkrijte šta je sve moguće na Copilot+ računaru.

TravelMate P6 14

Sa lakoćom obavljajte posao dok ste u pokretu na ovom vrhunskom poslovnom laptop računaru sa VI koji pokreću najnoviji Intel® Core™ Ultra procesori.

TravelMate P4 16

Unapredite poslovanje na ovom savremenom laptop računaru za profesionalce sa vrhunskim funkcijama.

TravelMate P4 Spin 14

Opremljen je najnovijim Intel® Core™ Ultra procesorima – zakoračite u budućnost rada sa ovim poslovnim konvertibilnim laptop računarom sa VI dvostruke namene.

TravelMate P4 14 (AMD)

Dostignite nove nivoe performansi i bezbednosti sa ovim profesionalnim laptop računarom opremljenim vrhunskim funkcijama.

Novi Predator gejmerski ruteri i monitori

Prenesite igru na nov nivo zahvaljujući vezama velike brzine i nenadmašnom slikom koju nude najnoviji Predator ruteri i monitori.

Gejmerski ruter Predator Connect W6x Wi-Fi

Oslobodite vrhunske performanse. Opremljen procesorom sa četiri jezgra na 2,0 GHz, Intel® Killer™ mašinom za određivanje prioriteta i arhitekturom Hybrid QoS, ovaj ruter eliminiše kašnjenja za dominaciju na mreži.

Saznajte više

Predator X34 X5

Oseti vizuelnu nadmoć. Ovaj OLED gejmerski monitor ima munjevitu stopu osvežavanja od 240 Hz, vreme odziva od 0,03 ms i rezoluciju UWQHD za realističan doživljaj bez premca.

Predator X27U F3

Ovaj OLED gejmerski monitor će premašiti tvoja očekivanja sa neverovatnom stopom osvežavanja od 480 Hz i vremenom odziva od 0,01 ms. Prekidač KVM Type-C obezbeđuje glatko povezivanje.

Novo u Acer SpatialLabs ponudi

Pogledajte najnovije imerzivne stereoskopske 3D uređaje.

Stereo kamera Acer SpatialLabs™ Eyes

Snimajte nenadmašne 3D fotografije i video zapise koji se besprekorno integrišu sa SpatialLabs platformom na kojoj možete da kreirate 3D sadržaj, strimujete uživo i obavljate 3D video pozive.

Saznajte više

Šta je novo u Acer i Predator ponudi

Računari sa VI, gejmerski laptopovi i još mnogo toga – pogledajte sve najnovije proizvode iz naše linije za sajam 2024 Computex.

Novi Acer proizvodi

Pogledajte najnovije Acer Copilot+ računare, računare sa VI i najsavremenije monitore dizajnirane za vrhunske performanse.

Novi Predator proizvodi

Najnoviji laptop računari i monitori za igranje s VI i još mnogo toga. Sva najnovija Predator oprema na jednom mjestu!