Acer na sajmu COMPUTEX 2024

Od 4. do 7. juna
09:30 – 17:30
Taipei Nangang izložbeni centar, sala 1, štand br. M0820

Pogledajte Acer liniju uređaja koje pokreće VI

Gotovo je sa čekanjem! Pogledajte najnovije Acer i Predator proizvode, kao što su novi Copilot+ računar, računari sa VI, gejmerski laptop računari i imerzivni monitori, na sajmu Computex 2024.
Swift-14-AI
Swift 14 AI

Nova era VI počinje sa Copilot+ računarom koji pokreće inovativna silikonska arhitektura. Budućnost je bliža nego što mislite.

Copilot+PCs
Copilot+ računari

Povežite se, pronađite, arhivirajte i kreirajte na potpuno nov način – otkrijte šta je sve moguće na Copilot+ računaru.

TravelMate-P6-14
TravelMate P6 14

Sa lakoćom obavljajte posao dok ste u pokretu na ovom vrhunskom poslovnom laptop računaru sa VI koji pokreću najnoviji Intel® Core™ Ultra procesori.

TravelMate-P4-16
TravelMate P4 16

Unapredite poslovanje na ovom savremenom laptop računaru za profesionalce sa vrhunskim funkcijama.

TravelMate-P4-Spin-14
TravelMate P4 Spin 14

Opremljen je najnovijim Intel® Core™ Ultra procesorima – zakoračite u budućnost rada sa ovim poslovnim konvertibilnim laptop računarom sa VI dvostruke namene.

TravelMate-P4-14-AMD
TravelMate P4 14 (AMD)

Dostignite nove nivoe performansi i bezbednosti sa ovim profesionalnim laptop računarom opremljenim vrhunskim funkcijama.

Novi Predator gejmerski ruteri i monitori

Prenesite igru na nov nivo zahvaljujući vezama velike brzine i nenadmašnom slikom koju nude najnoviji Predator ruteri i monitori.

Gejmerski ruter Predator Connect W6x Wi-Fi

Oslobodite vrhunske performanse. Opremljen procesorom sa četiri jezgra na 2,0 GHz, Intel® Killer™ mašinom za određivanje prioriteta i arhitekturom Hybrid QoS, ovaj ruter eliminiše kašnjenja za dominaciju na mreži.

Saznajte više
Predator-X34-X5
Predator X34 X5

Oseti vizuelnu nadmoć. Ovaj OLED gejmerski monitor ima munjevitu stopu osvežavanja od 240 Hz, vreme odziva od 0,03 ms i rezoluciju UWQHD za realističan doživljaj bez premca.

Predator-X27U-F3
Predator X27U F3

Ovaj OLED gejmerski monitor će premašiti tvoja očekivanja sa neverovatnom stopom osvežavanja od 480 Hz i vremenom odziva od 0,01 ms. Prekidač KVM Type-C obezbeđuje glatko povezivanje.

Novo u Acer SpatialLabs ponudi

Pogledajte najnovije imerzivne stereoskopske 3D uređaje.

Stereo kamera Acer SpatialLabs™ Eyes

Snimajte nenadmašne 3D fotografije i video zapise koji se besprekorno integrišu sa SpatialLabs platformom na kojoj možete da kreirate 3D sadržaj, strimujete uživo i obavljate 3D video pozive.

Saznajte više

Šta je novo u Acer i Predator ponudi

Računari sa VI, gejmerski laptopovi i još mnogo toga – pogledajte sve najnovije proizvode iz naše linije za sajam 2024 Computex.
New-Acer-Products
Novi Acer proizvodi

Pogledajte najnovije Acer Copilot+ računare, računare sa VI i najsavremenije monitore dizajnirane za vrhunske performanse.

NEW-PREDATOR-PRODUCTS
Novi Predator proizvodi

Najnoviji laptop računari i monitori za igranje s VI i još mnogo toga. Sva najnovija Predator oprema na jednom mjestu!