Slobodne veštine

Dodajte digitalne novine u slobodne veštine. Naš portfolio za ove oblasti nauke obuhvata veoma tanke i kompaktne uređaje koji su laki za nošenje, a s druge strane imaju snažan procesor za veću produktivnost u pokretu.

Otkrijte više
High_Education_Academic_Liberal_Arts_Box_01

Ekonomija i medicina

Očekuje nas nova generacija analitičara, istraživača, doktora i lekara. Acer TravelMate notebook računari obezbeđuju akademicima svu potrebnu procesorsku snagu, raznovrsnu primenu i snažan dizajn – sve što im je potrebno da neguju svoje talente i veštine.

Otkrijte više
High_Education_Academic_Economics_Box_02

Dizajneri 2D/3D sadržaja i inženjeri

ConceptD portfolio usmerava pun kreativni potencijal budućih inovativnih 2D & 3D umetnika i inženjera. Najbolja u klasi preciznost boja, snažne performanse, tih rad i raznovrsna primena omogućavaju kreativnim korisnicima i programerima da sa lakoćom izađu na kraj sa bilo kojim projektom ili zadatkom, koliko god da je zahtevan.

Otkrijte više
High_Education_Academic_Creators_Box_03

Stručno obrazovanje

Acer Enduro je idealno rešenje za profesore koji provode više vremena na terenu nego u učionici. Predavačima su na raspolaganju brojne prednosti ovog saputnika, i na otvorenom i u zatvorenom, kao što su baterija koja traje ceo dan, snažan dizajn i neprikosnovena izdržljivost.

Otkrijte više
High_Education_Academic_Vocational_Box_04